Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש לך אפשרות לשכור 325 ידנית במקום סידרה 5, מומלץ בחלט.

תיקרא טוב את הביטוח של חברת ההשכרה, חבר שקרא גילה שבאחת מהחברות רשום שהוא לא תקף בנורברגרינג.

פורסם
מדהים. מסתבר שלפני שהיה GPS, אנשים פשוט לא היו מצליחים להגיע לשום מקום לאירופה. אף פעם.

אני רוצה לראות אותך מוצא את דרכך בין הסמטאות שבצד הספרדי של גיברלטר בלי GPS.

במילים אחרות, Put your money where your mouth is.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחזק מאוד על עניין הGPS!

אני הבאתי NIO מהארץ עם מפות של מדינות שתיכננתי לבקר בהם. פשוט חובה!

במהלך מסעותיי הגעתי לסלובקיה, בראטיסלבה (למרות שלא תיכננתי מראש להגיע לשם) קנינו מפה בתחנת הדלק הראשונה, הלכנו לאיבוד 120 פעם ובסוף מצאנו אינטרנט קפה והורדנו מפות.

אל תלך בלי GPS!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
מחזק מאוד על עניין הGPS!

אני הבאתי NIO מהארץ עם מפות של מדינות שתיכננתי לבקר בהם. פשוט חובה!

במהלך מסעותיי הגעתי לסלובקיה, בראטיסלבה (למרות שלא תיכננתי מראש להגיע לשם) קנינו מפה בתחנת הדלק הראשונה, הלכנו לאיבוד 120 פעם ובסוף מצאנו אינטרנט קפה והורדנו מפות.

אל תלך בלי GPS!

תום

מחזק את דברי תום.

הGPS המשומש שקנינו מחבר (MIO כלשהו) בפחות מאלף שקל, החזיר כל שקל וכיוון אותנו במדוייקות לכל פינה נידחת שהייתה לנו בארה"ב. אבא שלי משתמש בו קבוע גם באירופה.

באמת מומלץ שיהיה אחד כזה באוטו.

חוסך הרבה זמן של ישיבה על מפות, חוסך כאב ראש לנהג\נווט ובנוסף הוא מחשב מרחקים וזמני הגעה לצורך חישובים שונים בטיול.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני בכל אופן אסע עם הGPS שלי ואעדכן אותו.

וביררתי שאת הקטגוריה שאני אזמין , מורכב GPS בילט אין.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

תשמע,

אני כל שנה בגרמניה - ונכון שאתה לא חייב GPS - אבל אתה חייב את זה לעצמך.

תבקש ותדרוש ותתעקש מראש שיבררו וישמרו לך אוטו עם GPS באנגלית או שיעזרו לך להמיר לאנגלית - בהרבה פעמים אתה יכול להתקע עם מכשיר שרק יגיד לך ביטה לניקס ביטה רכט.. ובחורה לא נעימה שתגיד לך כל מני מילים אחרות בגרמנית..

אבל כחוויה זה נהדר - הכבישים באירופה, אפילו במדינה קטנה כמו צ'כיה טובים בהמון ממה שיש בארץ - הנופים מקסימים ויש תרבות נהיגה, לא נוסעים ונתקעים בנתיב השמאלי (אלא אם כן זה בלגים, אנחנו ההולנדים לא אוהבים בלגים) - הקיצר חוויה.

לא יודע להמליץ לך על רכב - אני חושב ששניהם טובים ומקווה בשבילך שתיפול על רכב נהדר - תעשה חיים כי זאת חוויה אדיה - אני יודע שאתה לא עושה את זה כל שבוע - ולא רוצה להכנס לך לכיס - אבל אתה יכול לשקול מכונית ספורטיבית לחלק מהימים ואת הבימר לימים של הנסיעה בכביש (לטיולים) - תשקול את זה, זה לא אמור לעלות לך יקר יותר.

תהנה תהנה תהנה

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...