Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני ועוד חבר מתכננים לנסוע בינואר הקרוב לאירופה לכמה ימים לצורך חוויה מוטורית/נהיגה.

התכנון הוא לנחות בגרמניה כי ההשכרת רכב שם הכי זולה וגם המסלול בנורבורגרינג די מעניין ומפתה לפי מה שאני קורא במגזיני הרכב.

אני לא "שומאכר" ולא "דיימון היל" אך יש לי מושג פחות או יותר בנהיגה מתקדמת ( ואפילו הייתי לפני כמה שנים בצרפת בבית ספר JET שנוהל ע"י ראם סמואל, כשבוע בשיתוף מגזין "אוטו").בסה"כ הוא להנות ולחוות נהיגה ספורטיבית, להנות מהמסלול, מהכבישים ומהנוף. כמובן הוא גם לטייל באירופה ולבקר את ארץ מולדתי(צרפת).

כבר התעניינתי לגבי השכרת רכב והבחירה הכי "חמה" שאפשר לבחור היא BMW 525 ידנית או מרצדס 230K ידנית.

בעניין של מכוניות ספורט זה מאזדה MX5 או אאודי TT . מעבר לכך כמו פורשה וכיו"ב , זה בלתי אפשרי בגלל הגיל, וזה גם נורא נורא יקר.

המבחר די דל לצערי,

בכל אופן אני אשמח לשמוע מכם, אם חוויתם טיולים מסוג זה , מה הייתם עוד ממליצים לעשות בטיול הזה והכי חשוב איזה קטגוריה רכב הכי כדאי לבחור :wink:.

תודה מראש.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

השאלה היא לכמה ימים, במידה ויש לך ולחבר יותר מטרולי קטן לכל אחד (וגם זה גבולי מאוד)

לא יהיה לכם אפשרות להכניס את המזוודות לרכב כמו ה TT, ובטח שלא למיאטה.

אני בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על ה 525, גם נוחה מאוד לנסיעות ארוכות וגם מתנהגת מצויין במסלול.

מומלץ מאוד לבקר במוזיאונים של פורשה,מרצדס וBMW מעניין ומרתק.

אפשר גם ללכת לבקר בסדנאות השיפורים הגדולות, לפעמים נותנים להיכנס ופשוט מדהים.

קח בחשבון שהנורבורגרינג ממכר מאוד, בכיף אפשר לשרוף שם שבוע.

כמו כן תבררו איזה אירועים מוטורים יש באיזורים שאליהם אתם מתכוונים להגיע, אפילו יום מסלול בשבת יכול להיות חוויה מעלפת לישראלים חסרי תרבות מוטורית כמונו.

MY 2 CENT

פורסם

אנחנו מתכננים לא יותר מ8 ימים.

יש לך אולי כתובות אתר של כל הפעילויות האלה?

כי עכשיו אני בשלב לאגור כמה שיותר מדע בשביל לתכנן את הטיול הזה כמו שצריך.

אתה צודק, נראה לי גם הבימר הכי נכונה (בתקווה שיהיה בימר).

ay-ahzakot.co.il

פורסם

525 מתנהגת ספורטיבית?

שיהיה, לי היא נראית גדולה מגושמת ולא חזקה..

הבעיה היא שהספורטיביות לא יצליחו להכיל את המזוודות של שתיכם, למעשה אפילו בנפרד אני לא בטוח שיש מקום :lol:

אין מה לנסוע למוזיאון BMW שבמינכן בגלל שהוא כרגע סגור לשיפוצים, המוזיאון התחליפי שלהם נמצא בפארק האולימפי ליד והוא לא שווה את ה2 יורו כניסה שהם מבקשים. סתם להשוואה, החנייה עולה 3.5 יורו ויותר מעניינת :roll:

קח בחשבון את עניין המרחקים, מינכן לשטוטגרט זאת לא בעיה בכלל אבל הנורבורגרינג מאוד מאוד מאוד רחוק משם ו עלויות הדלק גבוהות בהרבה מבארץ.

כמו-כן היורו עצמו מאוד יקר ומלונות תימצאו בלפחות 100 יורו ללילה.

אני וחברים חיפשנו קצת מלונות מהארץ והמחירים היו בשמים אז פשוט נסענו לקצוות הערים (לדוג, 13 ק"מ מהמרכז במינכן) ושם אפשר להשיג מלונות ממש טובים במחירים זולים מאוד - סוויטה סופר מפנקת בהולידיי אין במינכן ב65 יורו ללילה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תודה על האינפורמציה.

לקחתי בחשבון את מחירי הדלק :|

אני לא מתכוון להיות במלונות, מספיק לי מוטלים ויש אפילו ב 40 יורו ללילה. גם ככה אחרי 3 ימי בילויים בנורבורגינג אנחנו נוסעים לצרפת.

עכשיו ראיתי שדרך חברת נשיונל אפשר להשכיר מכוניות ספורט לגילי כמו RS4 M3 ומשהו דומה מהקטגוריה, אך המחיר מאוד יקר וזה מתחיל מ180 יורו ליום! עד 300 יורו לקיימן!

כך שעל התענוג הזה אוותר ואלך על ה525 ידני או ה325 ידני .

ay-ahzakot.co.il

פורסם

כמה טיפים.

רכב עם GPS- הדבר הכי חשוב, אין לך סיכוי בלעדיו.

תרשום על דף בשפה האנגלית את כל המקומות שאתה רוצה לבקר בהם כולל כתובת מדוייקת בשביל להשתיל את הנתונים ב-GPS.

בדוק באתר של הנורברגרינג (או כל מסלול אחר) שהוא פתוח למבקרים ביום שאתה מגיע אליו, שאני הייתי שם התבצע מירוץ חיפושיות :roll: ולא יכלתי לעלות על המסלול.

הנורבורגרינג ממוקם כ-180 ק"מ מערבה מפרנקפורט, אז תנחת שם. תשכור את הרכב מהקניון של ה- S-BAN (רכבות), יש שם 4 עמדות השכרה צמודות אחת לשניה.

אם אתה רוצה להיות בנורבורגרינג כמה ימים אז שתדע, יש שם מלון שצמוד למסלול בשם dorint.

http://www.dorint.de/ frankfurt1057kb7.th.jpg frankfurt1010vl0.th.jpg

בגיליון אוטו הנוכחי יש כתבה על טיול מוטורי קטן שהם עשו בגרמניה והסביבה, כדאי לך להעזר בכתבה הזו.

פורסם
כמה טיפים.

רכב עם GPS- הדבר הכי חשוב, אין לך סיכוי בלעדיו.

מדהים. מסתבר שלפני שהיה GPS, אנשים פשוט לא היו מצליחים להגיע לשום מקום לאירופה. אף פעם.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

להבא אני אמליץ לו על מפה מפורטת שצריך לפרוש בכל הרכב (שתתריע לו לקחת את המחלף הבא ימינה בעוד ק"מ בזמן שהוא על 180 קמ"ש באוטוסטרדה).

פורסם

כמובן שאין כמו ה GPS, הבנתי שהרכבים מהדרגה שאני אזמין מגיעים כסטנדרט עם GPS.

השאלה מה יותר מהנה BMW 325 ידנית (ואחיותיה הגרמניות)?

או BMW 525 ידנית (ואחיותיה הגרמניות)?

ay-ahzakot.co.il

פורסם
הבנתי שהרכבים מהדרגה שאני אזמין מגיעים כסטנדרט עם GPS.

אל תחשוב שזה מובן מאליו, שלא יהיה בטעות אי הבנה ותקבל רכב ללא GPS.

אתה צריך לדרוש את האופציה הזו.

ואם אתה רוצה הנאה מנהיגה, במקרים כאלו less is more- לך על ה-3

פורסם

כמו ש XENON אמר,לפי דעתי הBMW הכי מהנה בזכות ההנעה האחורית. אך אני לא אוכל לדעת מה אקבל עד שאני אגיע לשם.

זה יכול להיות אאודי 1.8 טורבו ידנית או מרצדס C230 K ידני או הבימר 3 שהזכרתי.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...