Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמנוע לא כל כך חם וגם כשלא חם בחוץ אז המזגן מקרר , עכשיו כשבדקתי והיה קר בחוץ אז המזגן הקפיא, כזכור עשיתי טיפול רציני ביותר שכלל שיפוץ מדחס החלפת צינור דולף וניקוי מייבש שבתוך הדשבורד.(ולא בורח גז), אך כשחם בחוץ המזגן לא מקרר מי יודע מה ,

אני לא חושב שיש בעיה במער' המיזוג אלא דווקא במע' בקירור של המנוע משמע ראדיאטור, כי כשחם בחוץ אז המזגן לא מצליח לקרר אמרו לי שיש סוויץ' או משהו כזה שמנתק את המזגן במידה והרכב מתחמם, האם אמת בדבר? ( עשיתי ניקוי ראדיאטור לפני חצי שנה, ויש תרמוסטט מלפני חודשיים, ושתי הוונטות עובדות כשהמזגן דולק, ויוניט החום מפעיל את הוונטה החשמלית במידה והחום מנוע עולה יותר מידיי,בלי קשר למזגן)

ודבר נוסף החימום לא עובד אני מעביר את התריס לחום ולא יוצא אוויר חם,ואני מרגיש שיוצא אוויר טיפ טיפה פחות קר ככה שאני שולל ליקוי בתפקוד התריס וחום המנוע תקין בערך ברבע הסקלה, יש לציין שנשאב אוויר מיתוך הרכב תמיד למזגן לצורך הקירור או החימום(אין את כפתור הסירקולציה).

מה יכולה להיות הבעיה?

אם אפשר הכוונה כיצד לבדוק ולטפל בתנאי בית כי כבר המזגן הזה רושש לי את כיס.( מער' הקירור על מרכיביה חדשים )

תודה מראש למגיבים.סובארו 87 GL

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה מרגיש את המדחס נכנס ויוצא מפעולה בזמן נסיעה "חמה"?

אם כן, כדאי לבדוק למה - יתכן והטרמוסטט שלך לא מכוון, חסר גז או שאכן הסוויטצ' עליו אתה מדבר מנתק את המדחס לשווא.

בכל מקרה, ברור שלמזגן היה "קל" יותר להקפיא אותך ביום סגרירי וקשה יותר ביום קיץ חם. זה לא אומר כלום על תפקוד המזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מרגיש שהמדחס מתנתק, ברגע שאני מפעיל אותו אז הסל"ד נשאר כמו שהו אך מרגישים שהמנוע מתאמץ קצת, לא חסר גז עד כמה שידוע לי, והטרמוסטט במע' הקירור חדש.

והסוויץ' הזה אין לי מושג מהו איפה יושב, ואיך אפשר לבדוק אותו.

אפשר קצת הכוונה, איך לבדוק ולאתר גורמים שיכולים להוות בעיה במערכת?.

**ואפשר עזרה בנוגע לחימום (התריס)

וחוץ מזה לפני שנדפקה לי מע' המיזוג היה נשאב אוויר חם מיחוץ לרכב והיה מתקרר מהמייבש ויוצא אוויר קפוא, ועכשיו גם כשביטלו לי את זה ועשו שהאוויר שישאב ישאב מיתוך תא הנוסעים,המזגן לא מקרר משהו,

אני חייב לציין שלפני שנדפק המדחס המזגן היה הדבר הכי טוב ברכב הזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...