Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הלכתי בזמנו על אפלאוז ידנית שנת 91 (קרבורטור)

אם הרכב טופל נכון (בעיקר מים ירוקים) הרכב אמין חסכוני מאובזר (תלוי בדגם) זריז ויפה

יכנס לך בתקציב וישאיר לך עודף

אגב עד שנת 94 עדיף ללכת על הגיר הידני בלאוו הכי מכיוון שעד שנה זו הגיר האוטומטי בעל 3 הילוכים ומשנת 94 ואילך יש מערכת הזרקה וגיר בעל 4 הילוכים,בתיבה ידנית יש 5 הילוכים בכול שנות היצור של האפלאוז למיטב ידיעתי שזה יתרון גדול בזריזות ובצריכת הדלק

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אני לא מוכן לקבל 15 אלף וסקודה פליסיה ולהחזיק אותו שנתיים, פליסיה בן 10 זה מתכון להרבה הוצאות במוסך,רנו קליאו גם בעיתית אני הייתי מעדיף פונטו או פיגו 106

אתה צודק, פליסיה בת 10 זה רכב לא אמין ומתכון להוצאות אבל פיאט פונטו או פיג'ו 106 זה באמת חוד החנית של הרכבים האמינים:roll:.

בקיצור, כנראה שאתה לא מכיר את הרכב וחי על סטיגמות שעבר זמנם.

יש סקודה שיותר אמינה ויותר חסכונית ויותר זולה לאחזקה מכל הרכבים שהוזכרו כאן, וזה רכב בן 15-17 שנה -מדובר על הסקודה פייבוריט.

under construction..

פורסם

טוב חבר'ה, תודה על העזרה אבל אני לא מגיע כאן לשום תשובה חד משמעית בשבילי...

נראה לי שהכי טוב לעשות את זה ככה - האופציות של סקסו או פונטו ירדו מבחינת תקציב. נעשה השוואה בין איביזה, אונו ו205, כולן בגרסאות 1.4L.

1. אמינות - איביזה/אונו/205?

2. צריכת דלק - איביזה/אונו/205?

3. אחיזת כביש - איביזה/אונו/205?

4. התנהגות - איביזה/אונו/205?

5. הגה כוח - רק באיביזה?

אשמח אם תעזרו לי להחליט כיצד לדרג את שלושת המכוניות בכל אחת מהקטגוריות שציינתי.

אם יש רכב אחר שיכנס בתקציב של עד 10K ולדעתכם עלול לנצח בהשוואה זו את השלישיה שביקשתי להשוות, אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה לכם חבר'ה!

פורסם

מתוך נסיון ממושך של חבר על 205, שאצלו היא עברה כ-180 אק"מ, היא פשוט מעולה.

מרווחת , נוחה, חסכונית בדלק וסופר מתנהגת.

ולא, אין לה הגה כח, אבל אם 5 מיליון (או כמה נמכרו ? ) קונים עשו את זה בלי הגה כח,

גם אתה יכול. מה גם שזה יציק לך רק בחניות, אם אתה בחור בריא אז בכלל תשכח מזה :-D

FOREVER 96-97 נראית בול.

פורסם

אפלאוז ידנית

מאזדה 323F גם אמינה מאוד וגם נראית מצויין

סיטרואן AX,ZX מתנהגות נפלא

פורד אסקורט 94-95

כמובן גם האחות הקטנה פיאסטה

גולף MK2 85-92 רכב נהדר חזק ואמין

זהו בינתיים

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אפלאוז וכל חברותיה בעלות ה4 דלתות יורדות מהפרק - אני לא צריך ולא מעוניין בכל הגודל הזה, מה גם שמשקלן יוסיף מן הסתם לצריכת הדלק ויוריד מהביצועים.

הסיטרואן AX נראת נחמדה מאוד ונלקחה כאופציה גם כן, אך מה בעניין אמינות הצרפתיה?

---------------------------------------------------------------------

טוב, היות ואני צריך בקרוב להגיע להחלטה סופית בקשר לרכב, אבקש שתעזרו לי בצורה הבאה בבקשה:

המכוניות:

1. איביזה

2. 205

3. אונו

4. AX

*כולן בגרסאות 1.4L.

הקריטריונים לדרוג:

1. אמינות

2. צריכת דלק

3. התנהגות

אני רוצה שתעזרו לי לדרג בבקשה איזה רכב מהרשימה למעלה הכי יתאים בהתחשבות בקריטריונים לדרוג שהצגתי.

אני לא חושב שבשביל מי שקצת מכיר את המכוניות תהיה בעיה כלשהי לענות על זה.

בבקשה חבר'ה!:-)

פורסם

תשובה בבקשה?

מישהו?

עוד שאלה קטנה שיכול להיות שתכריע את העניין, הבדלי הכוח בין אחת מהמכוניות האלה לבין הכוח שאני מקבל כיום ממנוע 1.2L של הג'אסטי יהיה מורגש? הג'אסטי פשוט מרגישה כמו מכונית שהגבול העליון הנורמאלי בשבילה הוא 80 קמ"ש... (למרות שכבר עברה את ה150 בעבר)

• תוכן חדש...