Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מישהו מחברי הפורום מכיר מקום טוב וזול (כמובן) לקניית ג'נטים בירושלים בירתנו.

2. האם אנטון המפורסם ביפו מחזיק ג'נטים, שווה נסיעה ?

3. מדובר בקורולה 99 קוטר 14'.

תודה :mad:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

באיזה סוג חישוק הנך חפץ :?: (פלדה, סגסוגת).

באם חפצה נפשך בפלדה, תברר תחילה בפירוקיות(יותר זול מן הסתם).

אך באם רצונך בהח' החישוקים לסגסוגת, ערוך סקר שוק.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

התכוונתי לג'נט מגנזיום (או בעברית חישוק סגסוגת). קיוויתי שמישהו מהמומחים יכול לתת המלצה על מקום הוגן וטוב בירושלים.

תודה :lol:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

צמיגי דודי נאסא גבעת שאול מול מרכז ספיר.

בחור זהב (קניתי ממנו). נסה לארגן הנחה (תגיד לו ששמוליק בעל ה 323F הכסופה קנה ממנו).

אם אתה רוצה אני אוכל לבוא איתך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני לא יודע אם הוא זול אבל בצומת אורנים יש חנות אביזרי רכב בשם "צלילי אורנים"

הנה האתר:

http://www.zlilei-oranim.co.il

הוא ממש לא זול (בדקתי אצלו) והוא גם דיי גנב ומזלזל בקליינטים.

יום אחד באתי אליו להרכיב רמקולים (פירקתי מהרכב הישן) כשקניתי את האוטו. בעל המקום בעצמו עשה לי חיווט למדף האחורי. כשהפעלנו כדי לשמוע את המערכת (הרדיו דיסק היה שלי אחי), רמקול אחד זייף בצורה מחרידה.

הוא אמר לי כמובן שהרמקול דפוק וניסה לשכנע אותי לקנות רמקולים חדשים.

אמרתי לו שלא יכול להיות, נתתי לי 50 ש"ח על ההתקנה ונסעתי לבית.

בבית פירקתי, עשיתי חיווט מחדש וגיליתי שכבל אחד (ממה שהוא שם לי) מקצר ובגלל זה הרמקול זייף.

אמינות ?, מחירים זולים ? לא שם.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

טוב תשמע חמוד אני רוצה להגיד שצלילי אורנים זה סופר של מקום יש שם אחד בשם אופיר שהוא מנהל את החנות אני נסעתי מיבנה להרכיב את המערת אצלו התקין לי שתי מגברים סידר לי את האזעקה הרכיב לי בניה תשמע חמוד זה המכונית שהשלישית שלי שאני מרכיב אצלו יכול להיות שהיתה אי הבנה לדעתי זה אחלה מקום ורק לו אני נותן לנגוע !!

פורסם
טוב תשמע חמוד אני רוצה להגיד שצלילי אורנים זה סופר של מקום יש שם אחד בשם אופיר שהוא מנהל את החנות אני נסעתי מיבנה להרכיב את המערת אצלו התקין לי שתי מגברים סידר לי את האזעקה הרכיב לי בניה תשמע חמוד זה המכונית שהשלישית שלי שאני מרכיב אצלו יכול להיות שהיתה אי הבנה לדעתי זה אחלה מקום ורק לו אני נותן לנגוע !!

אז תמשיך לתת לו לגעת לך ברכב. ברכב שלי הוא לעולם לא יניח את ידו, גם אם הוא יהיה המשווק האחרון לעצי ריח.

שמוליק

פורסם
איזה שלילי אתה למה אתה הורס לבן אדם

איך אני בדיוק הורס לו ? אני רק מזהיר אותו.

זה לא שצלילי אורנים הוא המשווק היחיד. נכון ?

שמוליק

• תוכן חדש...