Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה לי אתמול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה תמיד יש את האנשים שחייבים להתערב בדברים שלא קשורים אליהם?

לא קשור אליך תסתכל ותמשיך לנסוע, הלוואי היית דוחף את האף והיו שוברים לך אותו שתקבל לקח.

אתה חתיכת מטומטם ולא חושב שצריך לכתוב יותר מזה, או להסביר... בגלל השאננות הזאת של האנשים, וחוסר האכפתיות אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. כל אחד אומר לעצמו מה אני קשור לזה, זה לא ויכוח שלי שירצחו אותו מצידי, ואז אנחנו שומעים על מקרים שאיזה ערס צעצוע שבר למישהו צלעות ובעט בו במשך דקות ארוכות, ועשרות אנשים שהיו מסביב לא התערבו...

מילא ויכוח במשפחה, צעקות וזהו, צודק לא עניין שלי, אבל כשכמה בני דודים עם כוונות לא ממש טובות מנסים לעשות משהו לבחורה באמצע הרחוב, אני חושב שזאת מחובתו של כל אחד לעשות משהו (לא צריך להתערב ולנסות להיות גבר, רק להזעיק את המשטרה וזהו), כי אם הם ירצו לאנוס, לרצוח או לעשות לה כל דבר אחר, היא לא תוכל ממש להתנגד...

ואני לא נוהג לאחל לאף אחד דברים כאלה, אבל לך אישית אני מאחל שיום אחד תתחנן שמישהו יתערב ויעזור לך כשצריך, אבל הם יהיו בגישה שלך וימשיכו הלאה, כי הרי זה לא קשור אליהם...

ומה היית עושה אם הבחורה שכל כך רצית לעזור לה, היתה מסרבת להצעת העזרה שלך ומחליטה להישאר שם?

מעבר לזה - האם הייתי משתמש ב-M-16 שלך לפני שדקרו אותך והרסו לך כליה או כבד... או אחרי שדקרו אותך ?

אתה אפילו לא היית מספיק להבין מאיפה באה הדקירה ומי דקר.

זאת גם אפשרות, ושמעתי לא אחת על מקרים כאלו שהבחורה משום מה בחרה להישאר (בין אם זה בגלל הפחד או בגלל כל סיבה אחרת)... אישית, הייתי מנסה לשכנע אותה שזה לטובתה, אבל אם היא הייתה מתנגדת בכל תוקף, הייתי עוזב אותה, אחרי הכל זה החיים שלה, העיקר שאני יודע שהצעתי לה את כל העזרה שיכולתי...

ומן הסתם שאם הייתי עם נשק בתפקיד, לא הייתי מנסה להפריד עם הידיים כאשר הנשק תלוי על הגב, אלא הייתי עוצר במרחק של כמה עשרות מטרים, ואז מנסה לפזר את ההתקהלות בהתחלה עם הכריזה, ואם לא הולך אז הייתי מתחיל להתקרב אליהם לאט ובזהירות (וכמובן שסביר להניח שלא הייתי לבד שם אלא עם צוות)...

פורסם
LOL

יש עונדות מסויימות שמגיע להן להיגנב ולהגיע לשטחים - שם, ויזואלית, זה מקומן הטבעי.

אני חושב לעונדה הזאת מגיעה שילדונים עם מפתחות יעשו עליה עבודת גמר באומנות מודרנית.

מה זה השטויות האלה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה זה השטויות האלה?

אתה מתכוון למה שאתה רשמת או לזה:

יש בחורות שזה מגיע להן, גניבת רכב לא מגיעה לאף אחד.

:roll:

פורסם

או שההתנגחויות האישיות כאן תפסקנה והשרשור יחזור לנושאו המקורי, או שהשרשור ינעל.

בפעם הבאה יריית אזהרה לראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

*חובש קסדה*

התכוונתי ל"יש בחורות שמגיע להן" וכל שאר פניני החכמה.

לנושא המקורי - טלפון למשטרה ומסירת פרטים עם קצת פיקנטיות כדי לזרז את ההגעה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
*חובש קסדה*

לנושא המקורי - טלפון למשטרה ומסירת פרטים עם קצת פיקנטיות כדי לזרז את ההגעה.

+1 לשני המשפטים :-P

אני לא חושב שמדובר בהתערבות לא תקינה- בגלל המחשבה הזאת אנשים נמנעים מלתת מידע בזמן אמת.

• תוכן חדש...