Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה לי אתמול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מעט לאחר השעה 11 בלילה, נסעתי עם חבר מהבסיס לאסוף ידידה באיזור שכונה ד' בב"ש (לא רחוק ממרכז אורן למי שמכיר), כאשר בדרכי לשם עברתי ליד ניידת של יחידת כפיר (יחידה שעובדים בה בצוותים של שוטר ופקח).

לאחר שהגעתי למקום, אחרי כמה דקות של המתנה שמתי לב ל4-5 בני דודים בצד השני של הכביש שמדברים בניהם בקול רם, ישר הבנתי שכנראה שיש איזה "סכסוך" אצלם (רק לא הצלחתי להבין ממש מי נגד מי), בנוסף הבחנתי גם ב2 בחורות בנות 20 לבערך ליד החמולה, כאשר אחת מהן הולכת ובוכה... אחרי עוד דקה או שתיים הבנתי שגם היא קשורה, ולפי הדיבור של 2 בני דודים אליה הבנתי שכל הסיפור הזה לא יגמר בטוב עבורה (הם צעקו עליה, אחד ניסה להתקרב אליה בתנועות מאיימות וכדומה).

לאחר כמה דקות ידידה שלי הגיעה, ואמרה שניסע כי זה מסוכן ויש בלאגן וזה, ותוך כדי השיחה הגיעו עוד 2 בני דודים עם טויוטה "משוברת" והצטרפו לויכוח...

באותו הרגע חשבתי לצאת ולנסות איכשהו לחלץ את הבחורה מכל הסיפור, אבל היו כמה דברים שעצרו אותי... דבר ראשון, הם היו כ6-7, ודי בטוח שלפחות לאחד מהם היה משהו חד בכיס (במקרה הטוב) ככה שלבד ספק אם הייתי מצליח לעשות משהו, דבר שני הייתי עם הרכב שלי ועם הידידה, והיה סיכוי שגם להם יקרה משהו אם אני אתערב... בסופו של דבר, החלטתי לפעול בהגיון, ונסעתי מהר אל הניידת מתחילת הסיפור כדי לשלוח אותם למקום.

הגעתי לניידת, עצרתי בצד, וניגשתי אל הניידת... מרחוק היה נראה כי הרכב מותנע אך אין אף אחד בתוכו, אך כאשר התקרבתי שמתי לב כי יש מישהו שישן במושב שליד הנהג. דפקתי על החלון, והפקח שישן התעורר, סיפרתי לו את כל הסיפור ואמרתי לו שכדאי שהם יסעו לשם, אך הוא בתגובה שאל אותי אם התקשרתי למשטרה :shock:, ואמר כי מכיוון שהשוטר לא נמצא הוא לא יכול ללכת לשם לבד, ושאני אתקשר למשטרה ואודיע להם (בסך הכל הוא היה בחור נחמד ודיבר יפה, ונראה כי הוא השתדל קצת לעזור, אך מצד שני מן הראוי היה אם הוא היה מזעיק את השוטר (לא יודע איפה הוא היה), או יוצר קשר בעצמו עם המשטרה, כי בכל זאת הוא די קשור אליהם)... אחרי שיצאתי מההלם, חזרתי לרכב אמרתי לידידה שלי שתתקשר ותודיע וקיוויתי שזה יגמר בטוב...

מעניין אותי לדעת איך אתם הייתם נוהגים (לגבי הבחורה, מה הייתם אומרים לפקח פחות מעניין אותי :-P)...

אישית, אם הייתי בתפקיד (בצבא) עם הM-16 והניידת באיזור, 99% שהייתי יוצא ומתערב, אבל לצערי הנסיבות היו קצת שונות...

פורסם

שמע, זה שיש M16 לא אומר שאתה יכול להשתמש בו. רוב הסיכויים שאם תירה תיכנס לכלא. לדעתי להתקשר למשטרה, ולומר שזה דחוף מאוד!.

פורסם

סה"כ אם יש M16, אתה לא חייב בהכרח להשתמש בו מספיק לרוב שהם שמים לב אליו כדי שהם ירגיעו את עצמם מיד ואם לא והם תוקפים אותך ויש בהחלט כוונה לפגוע בך וישנם אמצעים ברורים אז יש לך הייתר להשיב

אבל כל זה בהנחה של אם ואם, מה שעשית היה הדבר הנכון אני הייתי נותן לידידה את הטלפון שתתקשר ובו"ז נוסע אל הניידת במהירות האפשרית

אבי.

פורסם

משטרה , אתה לא רמבו \ צאק נוריס

אין לך חליפה של סופר מן

ואתה לא יודע על מה היה הויכוח - ורוב הסיכויים שרק הייתה מעצים אותו ...

פורסם

אם הייתי חושב שאני סופרמן, הייתי חושף את הגלימה ומנסה לעוף אליהם... וזה לא קשור על מה הויכוח, מדובר על זה שהיו כמה בני דודים שלך תדע מה הם יעשו לאותה בחורה, ככה שכבן אדם (בלי קשר לזה שאם היית בתפקיד אז מחובתי להתערב) אני מרגיש צורך להתערב...

ולגבי הנשק, מכמה מקרים שבהם עבדתי עם מג"ב ומ"י, מספיק רק להראות להם שיש לך נשק עם מחסנית והם נרגעים ישר (בודדים יהיו מספיק אמיצים או יותר נכון מפגרים כדי לא לפחד מנשק)... ויותר מזה, במקרה של סכנת חיים, בזמן ביצוע תפקיד, ניתן להשתמש בנשק על מנת להגן על עצמך (אבל אני לא רוצה להתחיל ויכוח על זה, בסך הכל רציתי לשתף במקרה הזה)

פורסם

לדעתי עשית את הדבר הנכון שפנית למשטרה אם ההיתה מנסה להתערב אולי ההיתה מסיים שם עם דקירה או אם פיצוצים של מכות וחבל לך,אתה לא מכיר אותם רק עצם זה שאתה בא ומתערב להם זה ידליק אותם עוד יותר כי גם ככה תפסתם אותם ביום שהם עצבניים אל תהיה גיבור אתה מאזור אחר ואתה באזור שלהם הם שמונה אתה רק אחד,ולגביי האם 16 הוא גם לא היה עוזר לך אם ההיתה בא עם האם 16 הם היו מבינים מייד שאתה רק חייל ואין סיכויי שתשתמש בנשק כלפייהם וזה לא ירתיע אותם,ואם ההיתה עוד יותר "גיבור" ההיתה יורה בהם ובזה הההית גומר במאסר עולם. אז למה להתערב בעיניינים שלא נוגעים אלייך בשביל זה יש משטרה וטוב שעשית את מה שעשיתה במקרים מהסוג הזה אין מה להתלבט או משטרה או סע לא ראיתה לא שמעת.

אני אספר סיפור קצר שהיה לפניי 12 שנה בערך...

שכן שלי יצא למועדון בכייף שלו במהלך הבילוי פרצה קטטה בין אנשים במועדון(אף אחד מהמוערבים לא היה קשור לשכן שלי)הוא סתם רק ניסה למנוע קטטה ולהפריד,אחד מהתקוטטים שלף סכין ודקר אותו באזור הבטן, פינו אותו עם אמבולנס הרופא אמר למשפחתו שאוליי הוא לא יכול להציל אותו היה קרוב ממש למוות עבר ניתוח וניצל בנס,את המסקנה מהסיפור תסיקו בעצמכם.

אחריי 3 שנים עבר עם הרכב שלו באור אדום של מסילת רכבת הרכבת התנגשה בו והוא מת מייד.

פורסם

למה תמיד יש את האנשים שחייבים להתערב בדברים שלא קשורים אליהם?

לא קשור אליך תסתכל ותמשיך לנסוע, הלוואי היית דוחף את האף והיו שוברים לך אותו שתקבל לקח.

פורסם

ומה היית עושה אם הבחורה שכל כך רצית לעזור לה, היתה מסרבת להצעת העזרה שלך ומחליטה להישאר שם?

מעבר לזה - האם הייתי משתמש ב-M-16 שלך לפני שדקרו אותך והרסו לך כליה או כבד... או אחרי שדקרו אותך ?

אתה אפילו לא היית מספיק להבין מאיפה באה הדקירה ומי דקר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
למה תמיד יש את האנשים שחייבים להתערב בדברים שלא קשורים אליהם?

לא קשור אליך תסתכל ותמשיך לנסוע, הלוואי היית דוחף את האף והיו שוברים לך אותו שתקבל לקח.

אין בעיה, כשינסו לגנוב לך את הסיוויק אני לא אתקשר למשטרה. ואז נראה אם זה קשור או לא קשור אליך.

ROOONEEYY

פורסם

יש הבדל בין לראות מריבה פרטית בין אנשים שהיא לא בהרכח פשע, לבין לראות גניבת רכב.

מצאת אחלה שני דוגמאות, חשבת הרבה עליהן?

פורסם

טוב, אז כשמישהו יאיים עליך כדי שתצא מהרכב והוא יקח לך אותו, אני אמשיך לנסוע. אולי אתם סתם רבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש הבדל בין לראות מריבה פרטית בין אנשים שהיא לא בהרכח פשע, לבין לראות גניבת רכב.

מצאת אחלה שני דוגמאות, חשבת הרבה עליהן?

מה ההבדל בין אם הם היו מרביצים לבחורה או אם היו גונבים מכונית? להרביץ לבחורה זה פשע הרבה יותר חמור מלגנוב מכונית.

לא אמרתי שתמיד טוב להתערב, אבל יש מקרים בהם גם במריבות פרטיות צריך להתערב, במיוחד כשמעורבת בסיפור בחורה ונשקפת לה סכנה. אם הם היו מתחילים להרביץ לה אז גם לא היית עושה כלום?

חשבתי על הדוגמה הזו בדיוק הזמן שלקח לך לחשוב על ההודעה שלך. 5 שניות על השעון.

אגב זה שתי דוגמאות, דוגמא אחת שתי דוגמאות.

ROOONEEYY

פורסם

יש בחורות שזה מגיע להן, גניבת רכב לא מגיעה לאף אחד. ### הצדקה של אלימות איננה מקובלת על הנהלת הפורום, צעדים ננקטו בהתאם ###

שוב זה מגיע למריבות שלכם נגדי, אין לי כוח.

פורסם
יש בחורות שזה מגיע להן, גניבת רכב לא מגיעה לאף אחד.

LOL

יש עונדות מסויימות שמגיע להן להיגנב ולהגיע לשטחים - שם, ויזואלית, זה מקומן הטבעי.

• תוכן חדש...