Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לבדוק סובארו ג'אסטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לבדוק ג'אסטי הרכב יד ראשונה ועשה 100 אלף בסך הכל ,האוטו שנת 92...

המוכר רוצה עליו מחירון מנוע 1.2 ....

אני יודע שנשמע כאילו המצב של האוטו ממש טוב ויד ראשונה והכל אבל המוכר אמר שאוטו היה מעורב בתאונה אשר בה הוא קיבל מכה בצד שתוקנה כמובן ואין פגיעה לא בשילדה ולא בשאסי...

עכשיו זה נשמע לכם שווה לשלם עליו מחירון או שלנסות להוריד אותו בגלל התאונה...

ואם לנסות אז בכמה בערך? כמה תאונה כזאת שווה? 1000 שקל? 2000 שקל?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

תעשה מחירון משוכלל ותראה כמה יוצא עם תאונה קטנה.

חוץ מזה אם האוטו באמת עבר 100K (שזה פי 2 פחות מהממוצע) אז המחירון יעלה כתוצאה מכך...

ובכל מקרה תראה תמצב הכללי של הרכב, התאונה הזאת לא נשמעת כמו משהו רציני....

Scooby WRX

פורסם

מחר אני אראה את המצב הכללי שלו...אשאל מה היה גודל המכה והכל ואם האוטו ימצא חן בעיני אני אקח אותו לבדיקה...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

תאונת צד יכולה להתבטא החל מ-

(1)פגיעת פחים חיצוניים בלבד.

(2)פגיעה בכנף קד' עם השלכות לדופן פנימית(אמבטית תא-המנוע) עם סבירות כלשהי לשלדה(בע"מ).

(3)פגיעה בדופן אח'+קורה אח'©.

(4)פגיעה בקורות A+B עם סבירות גם לפגיעת גג.

סעיפים 2-4 גוררים אחריהם ירידת ערך, כאשר במידה של פגיעה חמורה גרירה של בטיחות פאסיבית שנפגעת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה רבה על הפירוט:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
תעשה מחירון משוכלל ותראה כמה יוצא עם תאונה קטנה.

חוץ מזה אם האוטו באמת עבר 100K (שזה פי 2 פחות מהממוצע) אז המחירון יעלה כתוצאה מכך...

בסכומים כאלו הקילומטראז' והיד לא ישנו את המחירון, כמו כן "תאונה קטנה" ניתן לשכלל רק כאשר שמאי קבע אחוז לירידת ערך.

בכל מקרה אפשרי ומומלץ להתמקח ולהוריד מעט את הסכום.

פורסם

תגיד יגאל רק נדמה לי או שהשרייד שלך היא 3 דלתות?

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...