Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 מודל 2005 מורכבים מאחורה 2 מגברים

1.רוקפורד POWER הסדרה החזקה מחובר על 2 סטים של קומפוננטים.

2.מגבר JBL GTO 300 RMS מחובר על סאב.

השאלה שלי היא איזה סאב מבין השניים כדאי לחבר למגבר.

1.KICKER CVR12 עם תיבה מקורית ופורט

2.HERTZ ENERGY עם תיבה מקורית בלי פורט.

שאלתי היא מבחינת דיוק ואיכות שמיעה איזה מבין השניים עדיף לקנות ולמה.

תודה ושבוע טוב.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

ES300 לוקח בלי לחשוב פעמים ואני אפילו לא צריך לפרט

אבל בכדי לא לקבל אזהרה שוב -

CVR זה חרא של סאב שרק עושה רעש ונשרף מאד מהר .

ES300 גם דופק טוב וגם נשמע מעולה במיוחד בתיבה הסגורה

פורסם

תחבר את המערכת שלך ואח"כ תחבר כל סאב בניפרד ותיראה איזה סאב הכי מתאים לך כל זאת אם יש לך אפשרות ליבדוק ככה תוכל לישמוע את השילוב של המגברים +הקומפוננט+הסאב ומי שהכי טוב באוזן שלך זכה,

בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתה בטוח שה-CVR נישרפים מהר מאוד לא שמעתי אנשים שנישרפו להם CVR מהר אולי טעות של התקנה אז לא ללכך סתם

פורסם

בנוסף לשני הסאבים הנ"ל מציע לשמוע את DB-12 של EARTQUAKE

לא עולה כסף לשמוע ואז להחליט

ומסכים עם קודמי CVR במגברים לא מתאימים ואו לא איכותיים מספיק נשרף גי מהר

ואני מדגיש למיטב ידיעתי במגברים זולים קשה לו להחזיק את אחוזי העיוות הגבוהים

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

המגבר הוא JBL חוקי ואוריגניל מהיבואן ולא מסתם חנות והוא מונובלוק הוא מחזיק CVR לשאלתי מי יותר מדוייק ונותן באס עשיר ומלא כי שניהם נגישים לי עם תיבה אוריגינלית מהחברה ופשוט קשה לי להחליט כי הרץ לא כלכך מוכרים בארץ ולמרות זאת אני מקבל שנה אחריות ועל הקיקר אני לא מקבל אחריות שניהם באותו תג המחיר של פחות מ1000 שקל ושניהם טובים השאלה שלי מי יותר מדוייק ונותן באס טוב ועשיר???

ד"א הES300 הוא 350 RMS והקיקר הוא 400RMS החיווט של המערכת והמגבר מחוברים בצורה מקצועית ונכונה

עכשיו לטובת מתח נכון במאזדה יש לי קבל של פאוור אקוסטיק 3 פארד עם תצוגה זה קבל טוב ואמין (כי אני מפחד שהוא ימשוך לי זרם מהאלטרנטור ואז הוא ייטען כל הזמן).

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אתה אומר שיש לך את הCVR אם אתה מרוצה ממנו תישאר איתו אם אתה לא הכי מרוצה ממנו תיבדוק כמה סאבים עד שתימצא את מה שאתה מחפש בקשר למתח לא ניראה לי שתיהיה לך בעיה היו לי שני CVR בעבר עם הגברה הרבה יותר חזקה משלך והיה לי גם קבל כמו שלך ולא היו לי אף פעם בעיות מתח אז לא ניראה שאמורה ליהיות לך בעיית חשמל ככה שלא תיזדקק לשדרג את מערכת החשמל

פורסם

לא לא אין לי את אף אחד מהסאבים פשוט יש לי גישה לשמוע את שניהם ומפעת חוסר מקום(כי האוטו משמש קצת מאוד גם את הבית) ההרץ קטן יותר מהקיקר,יש לי גישה לשמוע את שניהם השאלה שלי היא שאני גם מתקין קבל 3 פארד ואני לא רוצה שהוא "יסחוב" מהאלטרנטור זרם ואז האלטרנטור יהיה בטעינה כל הזמן האם נכון לשים קבל כי יש לי בבית פשוט.

ולשאלתי השנייה איזה מבין הסאבים בכלליות יותר מומלץ (ברמת הדיוק והבאסים הנכונים)??

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

ידידי, חרא של סאב הוא לא, והוא רחוק מזה.

הוא סאב חביב למדי שנותן תמורה מלאה לעלות שלו.

נשרף מהר? שטויות, אבל מה כבר אנחנו מבינים.

תשאל רק את אליקו,סימון,אסף ועוד רבים החברים שגם התחרו עם הסאבים האלו בSPL וגם לקחו מקומות ראשונים.

נתת פה קביעה חד משמעית שאין לה בסיס, ממש קטילה של המוצר שנחשב אחד הסאבים היותר נמכרים בארץ.

סאב יכול להשרף מ3 סיבות עיקריות:

1. הגברה לא מתאימה(חזקה מידי).

2. כיוון לא נכון(עיוות גבוה ע"י מי שלא יודע לכוון מגבר).

3. מגבר לא תקין שמוציא DC.

לא שמעתי עדיין על שום סאב, ש"נשרף" מאוד מהר, שמעתי על לא מעט אנשים שפשוט לא יודעים לכוון מערכת ואין להם מושג, או אנשים שעובדים עם ציוד לא מתאים ו/או לא תקין.

ואגב, הסאב הזה בתיבה נכונה ואטומה+ מגבר איכותי ולא איזה גישור על פלאטיניום אודיו+ כיוון נכון יכול להשמע מעולה.

ואת זה אני כותב מנסיון רב מאוד עם הסאבים הללו על שלל גרסאותיהם במהלך השנים.

לפותח התרד':

אגב, גם אני יכול להצתרף להמלצות על הES300, סאב טוב ולא יקר.

באותה נימה אני גם אמליץ על הCVR של קיקר, וגם על הפיניקס גולד אוקטן ZR.

עוד סאב שהוא מעולה בקטגורית ההספקים הללו הוא האינפינטי קאפה פרפקט.

וכמובן מבלי לשכוח את הW3V3 החדש גם ב12, ויותר מומלץ מבחינתי ה10 אינטש.

תשמע את כולם, ורק אז תחליט מה טוב לך.

under construction..

פורסם

טוב אז ככה אני אדייק בדבריי יותר למען תוצאות יותר טובות בתגובות של חברי הפורום.

לגבי 2 הסאבים גם הקיקר וגם ההרץ יש לי אופצייה לשמוע רק את שניהם ולהחליט אבל לפי הנתונים "היבשים" או הנסיון של חברי הפורום פה עם שני הסאבים איזה סאב יותר מדוייק ונותן יותר סאב נקי ויפה מאשר מכות לא רצוניות וטיפשיות (דוגמת הP1),

יש לי גם בעיה של מקום ברכב כי את שלי מכרתי לבנתיים עקב מעבר לאופנוע ספורט עד שאני ימצא את מעוז חפצי(פגו' GTI שנתונים 99-02 שמאוד קשה למצוא),אך לבנתיים מגיע החורף ואני ממתין עם האופנוע.

ונשוב לשאלתי :

1.איזה סאב יותר מדוייק ונותן באס עשיר ויפה (מנסיונכם כי אני לא מכיר ממש את הרץ)??

2.האם הקבל שאני מחבר לא "ימשוך" לי כוח מהאלטרנטור (נראה לי שיש לי 90A במאזדה) כיוון שאני משתמש בHU מקורי וצריך איזון במתח??

3.האם מנחת מקצועי (דוגמת רוקפורד) יעזור לשיפור בשמיעה?

תודה למגיבים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

יש לי מנחת אבל יחסית פשוט.

שקלתי לקנות מנחת מקצועי של רוקפורד פוסגייט סדרת ה- Power CPAULOC שלהם

איך הוא ומה היתרונות שלו והאם כדאי להחליף??

ולגבי הסאבים עדיין אין תשובה חד צדדית לגבי מי יותר איכותי.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

חברים כנראה סוף השבוע אני יקנה אחד משניהם לשאלתי גם לגבי המנחת והקבל

1.האם הקבל לא ימשוך זרם מהאלטרנטור ובעצם יגרור טעינת יתר ו"בלאי" מואץ של האלטרנטור??

2.האם המחנת ישפר את איכות השמיעה?

3.מבין שני הסאבים אני ישמח לקבל עוד תגובות לגבי דיוק ופעולת באס נקייה מה יותר מומלץ??

כי לפי מה שהבנתי יש להרץ את הES300 ה"רגיל" ואת הES300D שהוא 2 סלילים של 4 אוהם איזה דגם יותר מומלץ??

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...