Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קאיה קרניבל משנת 2003, הרכב בולע ליטר מים על כל 200 ק"מ נסיעה.

במוסך המורשה עשו בדיקת לחץ והחליפו את הפקק המים,כלום לא עזר , הרכב נוסע מצוין למעט אינדיקציה זאת.

כמו כן שמעתי במוסך אחר טענה שגלגל השיניים של משאבת השמן בדגם זה נשחקת כל 100,000 ק"מ ואם לא אחליף אותה , אני מסתכן בקלקול המנוע, האם ידוע לכם דבר בנושא זה?

אריאל

פורסם

שלום,

יש לי גם קאיה כרניבל דיזל ,2002, כמו שלך, והיה לי גם בעיה של איבוד מים ובסוף זה היה רק פקק מים במנוע (לא במיכל עיבוי!) ,חפש בנושאים שפתחתי .

בדוק אם חסר גם במיכל עיבוי וגם במנוע!

אצלי היה חסר כל הזמן קצת ולאחר ההחלפה של הפקק גם במנוע וגם במיכל העיבוי יש אותה כמות מים.

לגבי העניין של משאבת השמן לא שמעתי על זה ואצלי אני כבר ב115K ולא החלפתי שום משאבה.

חזור לעדכן!

תסתכל למטה ב"נושאים דומים" השירשור הראשון.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...