Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי זמן מה שאני מת לשדרג את המערכת באוטו עכשיו הגיע הזמן

יש לי סיאט טולדו 2001 אין לי מושג מה המידות של המרקולים מקדימה או מאחורה אני דיי בטוח שזה 6.5

אני ישמח עם מישהו ידע להגיד לי מה המידות ..

בכל מקרה אני רוצה קומפוננטים של מורל ההחלטה דיי הייתה בין סאונד סטרים למורל אבל הסאונד סטרים יקרים עליי..

אני רוצה להקציב לזה 1600 שקל לרמקולים ולקומפננטים בבקשה מה אתם ממליצים להשים מקדימה ומה מאחורה (רק בדלתות יש הכנה לרמקולים בתחתיות ולטוויטרים) . כמו כן אני לא מתכוון להתקין סאב באוטו ומגבר עד שאני אל יחסוך עוד כסף למגבר רציני אני לא מתקין אז הם צריכים לעבוד טוב גם עם פאנל (יחידה ראשית) ץ וגם כאןן אני צריך המלצה .. די חשבתילכיוון של קלריון רציתי אלפיין עוד פעם בגלל המחיר .. אני צריך כל פאנל טוב עד 1000 שקל .. אני מתכוון גם לייבא אחד מהאי בי אז תנו דגמים טובים ישמח אם מתוך התנסות !!!

לסיכום :

רמקולים לקדימה ואחורה ומערכת מה כדי לקנות ? איזה דגם של מורל ? מערכת איזה דגם ואיזה חברה?

תודה

אדר

פורסם

ככה וסליחה על הסלט ... יש לי בערך 3000 שקל לא כולל התקנהה !!! שמותכם הכוונה שלי להשים 1600 על רמקולים ן1000 על המערכת ולקחתי עוד 400 מקדם ביטחון אם יחסר פה או שם ... מערכת אני מעדיף קלריון ישמח לשמוע על דגם טוב בסביבת המחיר !! רמקולים אני יותר בכיוון של מורל עוד פעם ישמח לשמוע המלצות ומחירים ... כמו כן אם יש אולי המלצות על חבורת אחרות גם יתקבל בברכה...

תודה יחיאל .. מכחה לתגובתך

פורסם

בוקר טוב סקייליין

שוב אני אומר ומפציר בחברי הפורום

צאו מהמסגרת של מוראל

לא אכנס לויכוח אם הרמקול טוב או לא כי זה ברור שהרמקול טוב אבל יש עוד רמקולים בשוק טובים לא פחות ותתפלאו אולי גם טובים יותר

רמקולים עם איכויות סאונד שונות

רמקולים עם טכנולוגיה שונה ותפיסת עולם שונה בתחום המוסיקה משל מאיר אילן ואורן (אנשי מוראל)

אז גשו לחנויות איכותיות נסו לקבל אינפורמציה ואולי אפילו לשמוע את הרמקולים ותשוו על סמך הנתונים האמיתיים בשטח

אני ממליץ לך לבדוק את החברות הללו ואז להחליט

MOREL.DLS.FOCAL.MB QUART

כמובן שישנם עוד חברות טובות אבל ההמלצה שלי מגיעה מכיוון של חברות מקבילות ואירופאיות

אני חושב על סמך האזנה לרמקולים שנים רבות שתפיסת המוסיקה של המהנדסים האירופאיים או של קהל היעד האירופאי היא שונה מאוד מהתפיסה האמריקאית היותר אגרסיבית

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

קודם כל עליי לציןן שאני ביקשתי המלצות על מורל .. ואמרתי שאם היה לי כסף לסאונד סטרים הייתי מעדיף אותו או את אמ בי קווירט.. אבל יחס כסף למוצר ממה שמעתי מורל באמת טובים ... המוזיקה שאני שומע זה בעיקר מוזיקה לועזית ולפעמים קצת האוסים ..

אין לי עדיין מושג איזה פאנל של קלריון לקנות איזה דגם ומה טוב ולא טוב ומה צריך לחפש בדיוק ...

אין לי גם מושג מה להשים בדלתות מקדימה ומה מאחורה ואיזה דגם כדי לי ..

ואם האוטו שלי הצורה שלו משפיעה על משהו בבחירה..

אני ממש רוצה לדעת מאפס לפי כל השיקולים האפשריים ושכל אחד יציע לי לפי ניסיונו ולפי הבנתו ..

תודה יחיאל וdc על התגובות מצפה שתגיבו על דברי לעיל

• תוכן חדש...