Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי שעון ל-205 שברצוני להתקין לבד, מאיפה לקחת חוט הצתה ?

מה שעוד לא הבנתי זה למה מהחיישן יוצאים זוג חוטים כשבהוראות ההתקנה מצוין רק חוט אחד המתחבר לשעון (יש חוט לבן ושחור).

אגב את הסנסור אני מבריג במקום הסנסור הקיים ?

אשמח לעזרה, (אני יודע שאני לא יודע הרבה... :oops: )

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה חוט הצתה קשור לא הבנתי?

ברכב יש חיישן חום מנוע אם 2 יציאות שמתחבר למחשב ובו אתה לא נוגע.

ויש את החיישן שמדליק את הנורה שיושב מעל הטמוסטת שאליו אתה מחבר חוט שמתחבר לשעון חום.

2 חוטים נוספים מתחברים לתאורה וחוט נוסף לפלוס אחרי הסויץ.

ניתן להתחבר לחיישן המקורי (וגם מומלץ כי כך אתה לא מבטל את הנורה שאולי תצתרך אותה אם השעון חום יתקלקל)

מה שכן יש סיכוי שהטמ"פ שיראה השעון לא תהיה מדויקת אבל תתן לך אינדקציה אם ישנה בעיה.

פורסם

שלום, התחלתי לחבר הכל יש מתח יש הכל, אני רוצה להתחבר ליוניט המקורי אבל יוצא ממנו רק חוט אחד, ומהחיישן של השעון שאני קיבלתי יוצאים זוג חוטים, איך אפשר לחבר ליוניט המקורי ? (כשאני מחבר את המינוס השעון פשוט קופץ למקסימום.)

הנה תמונה שתראה את המיקום, יוצא משם רק חוט שחור אחד... (בחיישן שמגיע עם השעון יוצאים שניים)

אשמח לדעת גם מה זה הקונקטור האדום ולמה הוא מנותק.

DSC00383.JPG

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הקונקטור האדום הזה נראה כמו זה שמתחבר ליוניט שהקפת בעיגול, תפקידו להדליק את נורת חום מנוע.

אלא אם כן החוט השחור שמחובר שם ליוניט הוא לא חיבור שלך אלא מקורי(קשה לראות), ואז אני לא יודע מה הקונקטור הזה, למרות שהצורה שלו היא כמו של זה המפעיל את הנורה.

אם הוא היה מנותק- יכול להיות שזה מה שגרם לבעיות שלך עם הנורה משרשור אחר שזכור לי.

לגבי השעון , אני חושב שהשעון שלך קצת יותר מורכב ממה שאני הרכבתי בזמנו, אצלי יש יציאה ל + ועוד אחת - ועוד אחת ליוניט, לא השתמשתי ביוניט שקיבלתי עם השעון , אלא ביוניט המקורי שמדליק את הנורה.

יכול להיות שהשעון שלך מיוחד, ואתה תהיה חייב לחבר אליו את היוניט שקיבלת עם השעון, יש בשביל זה מתאם הברגה, חבר הפורום מוש קנה כזה אם אני לא טועה.

צלם את היוניט של השעון, אולי הוא בצורה קונית, ויכול להתחבר גם בלי מתאם, קח בחשבון שאם תפרק את היוניט המקורי, לא תקבל התראה מהנורה .

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צלם בבירור את החלק האחורי של השעון כך ניתן יהיה לדעת מה מתחבר לאיפה.

לפי התמונה העיגול התחתון זה היוניט חום שאליה צריכה להתחבר הנורה וגם החיבור של השעון חום.

האם החוט אם הקונקטור האדום מתחבר למשהו אם כן אז למה?

פורסם

יכול להיות שבעיות הנורה הם בגלל הקונקטור המשוחרר ? (מישהו יכול לאשר שהחיבור האדום הוא לנורית החום ?)

בלי קשר השעון דווקא מאד פשוט, חשמלי שעלה 80 שקלים, חיבור + - ו-S שהולך לחיישן., חיברתי הכל ושום דבר לא קורה (ה-S מחובר ליוניט).

כשאני מחבר בין היוניט ל-(-) המחוג קופץ עד הסוף.

היוניט שהגיע עם השעון לא קוניט אלא הברגה פשוט למדיי, שממנה פשוט יוצאים שני חוטים ולא אחד כמו שכרגע יוצא לי מהיוניט.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אולי היוניט שלך מקולקל ולכן גם מנותק.

תבצע את החיבורים כלומר + (שעובר מהסויץ), מינוס. אבל חבר את ה S (חיבור החיישן) לחיישן שקיבלתה אם השעון והצמד אותו לגוף הרכב כאילו הוא מחובר (ליצור מעגל חשמלי) אם המחוג שלך יקפוץ שוב אז לא חיברתה נכון ואם לא (אולי יזוז טיפה) אז קרוב לוודאי שהיוניט ברכב שלך מקולקל.

תבדוק ביוניט שקיבלתה כי קרוב לוודאי אחת היציאות היא ל S והשניה היא מינוס במקרה ואתה למשל מחבר את היוניט על צינור גומי או פלסטיק ואז אין לך (-) שעובר דרך גוף החיישן.

פורסם

רשמת שמהחיישן החדש יוצאים זוג חוטים, אני לא מכיר חיישן כזה, קיבלת הוראות עם השעון?

בכל אופן אתה לא אמור לחבר את המינוס לS , האם חיברת את הS לחיישן המקורי, הנעת חיכית כמה דקות והמחוג לא עלה?

יכול להיות, לא בטוח, שהחיישן שמורכב בתמונה הוא לא מקורי, כי הקונקטור האדום לדעתי שייך להפעלת הנורה, האם החוט השחור שמחובר לחיישן שמורכב בתמונה הוא חוט שאתה הרכבת?

רשמת בעבר שמישהו התקין שעון חום ברכב הזה?

אם כן, אז כנראה שהקונקטור המשוחרר עשה לך בעיות עם הנורה.

פורסם
רשמת שמהחיישן החדש יוצאים זוג חוטים, אני לא מכיר חיישן כזה, קיבלת הוראות עם השעון?

בכל אופן אתה לא אמור לחבר את המינוס לS , האם חיברת את הS לחיישן המקורי, הנעת חיכית כמה דקות והמחוג לא עלה?

יכול להיות, לא בטוח, שהחיישן שמורכב בתמונה הוא לא מקורי, כי הקונקטור האדום לדעתי שייך להפעלת הנורה, האם החוט השחור שמחובר לחיישן שמורכב בתמונה הוא חוט שאתה הרכבת?

רשמת בעבר שמישהו התקין שעון חום ברכב הזה?

אם כן, אז כנראה שהקונקטור המשוחרר עשה לך בעיות עם הנורה.

את החוט השחור לא אני הרכבתי, זה היה ככה. יש איזושהי בדיקה שאני יכול לעשות ליוניט כדי לבדוק את מצבו ? עם בדיקת התנגדות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הקפתי לך בתמונה את יוניט חום המים .

אני לא יודע כיצד לחבר את השעון , אבל יוניט החום , אינו הקונקטור האדום שמופיע בתמונה שלך .

יוניט חום המים הוא הקונקטור הירוק שהקפתי בעיגול אדום .

DSC00383.JPG

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

kom לא ענית, האם מישהו הרכיב ברכב שלך שעון בעבר? אם כן אז אולי היוניט לא מקורי, וזה מסביר מדוע הקונקטור של הנורה מנותק, ולמה אין לחיישן שלך ראש מרובע שמתחבר לקונקטור האדום,ולמה נדלקה אצלך הנורה.

לוקי היוניט שקום הקיף בלבן הוא יוניט החום שמדליק את הנורה, לפחות אצלי זה ככה, הוא נמצא בסמןך לבורג אלן של ניקוז אוויר.

הקונקטור הירוק שהקפת דווקא נראה לי שיושב על הגיר, והוא של יוניט אור רוורס, מקווה שאני לא טועה כי זו הצורה והמיקום שלו אצלי.

פורסם
kom לא ענית, האם מישהו הרכיב ברכב שלך שעון בעבר? אם כן אז אולי היוניט לא מקורי, וזה מסביר מדוע הקונקטור של הנורה מנותק, ולמה אין לחיישן שלך ראש מרובע שמתחבר לקונקטור האדום,ולמה נדלקה אצלך הנורה.

מישהו הרכיב שעון חום בעבר ברכב, איך אבל הנורה יכולה להדלק אם היא לא מחוברת למשל ? האם אצלך היוניט נראה דומה ? או שהוא נראה אחרת ואז אדע שזה אכן לא יוניט מקורי (שאגב נראה לי לא פועל\ תקול, ניסיתי כל דבר והוא פשוט לא נותן לשעון שום תזוזה.)

שאלה על הדרך, הברגת היוניט החוצה בעייתית ? לעשות כשהרכב קר ? לשים טפלון לבן מסביב למניעת נזילה ? או שלא עובר שם נוזל ?

תודה על העזרה שלכם אנשים, אני מקווה שאני לא מציק יותר מדיי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אצלי ראש היוניט המקורי בנוי כך שיש עליו חתיכת מתכת מרובעת עם חור קטן , לחתיכה המרובעת מתחבר קונקטור אדום.

עדיף שתפתח את היוניט במנוע קר,זאת פשוט הברגה, לא צריך טפלון.

פורסם
אצלי ראש היוניט המקורי בנוי כך שיש עליו חתיכת מתכת מרובעת עם חור קטן , לחתיכה המרובעת מתחבר קונקטור אדום.

עדיף שתפתח את היוניט במנוע קר,זאת פשוט הברגה, לא צריך טפלון.

בתוך ההברגה עובר נוזל ? או שזה סתם תושבת ?

ואת אומר שעל היוניט המקורי יש חיבור לקונקטור האדום ושהוא מחובר אצלך ? כלומר כרגע המנורה חירום שלי לא עובדת ? (זה רק מוסיף למסתוריות של הבעייה שלה, איך לכל הרוחות היא נדלקת ??)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אני לא בטוח שהקונקטור האדום קשור ליוניט חום.

גם אצלי היה חוט אדום "שלא קשור לכלום" באזור, בלי קשר להוא שמתחבר ליוניט חום. לדעתי החוט הזה קשור למודול הצתה בדרך כזאת או אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...