Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

הלילה קרה לי מקרה מוזר.

חניתי ליד הבנק כרגיל לפני יציאה כדי למ שוך כסף, תוך כדי שאני מתעסק בכספומט אני שומע מכה. תוך שניה מבין שנכנסו ברכב שלי.

מה שקה זה שמישהיא עשתה עלי רוורס, התוצאה הייתה קמט בלוחית הזיהוי הקידמית.

עברו מספר דקות ורציתי לסוע לדרכי, אבל הרכב החליט שהוא לא מניע.

בדירדור ובקושי רב הצלחתי להניע ונעתי לדרכי. לאחר מספר קילומטרים נפלו הטורים והמנוע נכבה תוך כדי נסיעה.

עצרתי בצד ולאחר מספר דקות הנעתי בדירדור. בסופו של דבר הגעתי ליעד.

כשנגמר הבילוי נכנסנו לרכב והוא הניע ללא כל בעיה. אבל שוב אחרי מספר קילומטרים נתקענו.

השאלה שלי היא, האם המחשב רכב השתבש כתוצאה מהמכה שהרכב קיבל בחניה של הבנק?

מה עושים במקרה כזה?

הרכב הוא גולף דור 4 1.8 ידנית.

תודה,

בברכה.

:king:

פורסם

כמה שאני יודע המחשב רכב אינו קרוב אפילו לאזור שבו קיבל הרכב את המכה

מחשב הרכב נמצא מתחת להגה לא בקידמת הרכב אז את האופציה הזאת תשלול

אולי מהמכה אף שהייתה מינורית ולא רצינית אחד החיישנים פשוט התנתק לו החוצה ובגלל זה הרכב עשה בעיות

אין שום סיבה להילחץ לך למוסך שיבדקו תעיניין ואם יש לך ביטוח אז כל העסק נופל על הנהגות המוכשרות של ישראל

פורסם

בחלק מהמכוניות יש מנגנון שמנתק את הספקת הדלק במקרה של תאונה.

בפיג'ו סיטרואן יש מאין לחצן גומי שחור בתא המנוע שיש ללחוץ עליו כדי לחדש את אספקת הדלק,

אם נותקה בעקבות מכה שקיבל הרכב. ראיתי לא מעט מקרים שבהם מכת חניה חייבה לחיצה על הלחצן.

לא יודע לגבי מנגנון דומה ברכבים אחרים, אבל ייתכן וזו הסיבה - בדוק בספר הרכב או צלצל למוסך מורשה.

HFturbo

פורסם

היום שיחקנו קצת עם הרכב ובאמת הגענו למסקנה שכנראה זו משאבת הדלק.

עם הדלקת הסוויץ' המשאבה לא תמיד נדלקה.

רעיונות?

בברכה,

פורסם

האם דולקת או נדלקה ונעלמה נורית "צ'ק אנג'ין" ? בכל אופן רצוי לגשת לאיבחון מקצועי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תבדוק בכל זאת את המשבת מנוע,

נתקלתי במספר מכוניות שהרכב מניע אבל לא מקבל אספקת דלק תקינה.

משהו שנועד לעזור לפנות את הרכב ממקום התאונה.....

נתי

פורסם

אם יש כזה דבר ברכב הזה אז מתג אינרציה יתכן שנדרך רק בצורה חלקית והוא לא תקין, ולכן המשאבת דלק מקבלת הזנה לא תקינה.

פורסם

אתמול החלפתי עצמאית משאבת דלק, והבעיה לא נתפתרה.

היום נסעתי למוסך המורשה(וכמובן נתקעתי בדרך) , והתקלה אובחנה בחיישן הסל"ד.

כל העסק כולל עבודה ומעמ"מ עלה כמעט 1200 מרשרשים.

מסקנה:

גם אם שרטו לכם את הרכב, אל תשחררו את הנהג בלי לקחת ממנו את פרטי הפוליסה שלו.

בברכה,

פורסם

לא לקחת פרטים?!?!?!?! :-o:-o:-o

לעולם אל תעשה דבר כזה, גם אם אתה לא מעוניין לעשות עם זה משהו, לעיתים זה יכול לפנות נגדך.

תיעוד תמיד חשוב.

מכה "קטנה" אצלי ברכב (מאחור, לא בחלק הקדמי הרגיש) הסתכמה ביותר מ5.5K שקלים. לעולם אי אפשר לדעת מה התוצאות הסופיות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אתמול החלפתי עצמאית משאבת דלק, והבעיה לא נתפתרה.

היום נסעתי למוסך המורשה(וכמובן נתקעתי בדרך) , והתקלה אובחנה בחיישן הסל"ד.

כל העסק כולל עבודה ומעמ"מ עלה כמעט 1200 מרשרשים.

מסקנה:

גם אם שרטו לכם את הרכב, אל תשחררו את הנהג בלי לקחת ממנו את פרטי הפוליסה שלו.

בברכה,

צריך לקחת פרטים אבל זה לא היה עוזר לך במיקרה הזה.

האם אתה היית מוכן לשלם פיצוי של 1200 ש"ח למישהו שפגעת לו קלות ברכב והוא טוען שהלך לו חיישן סל"ד כתוצאה מכך?

אני לא הייתי משלם, בית משפט לא היה מחייב אותי לשלם, גם אתה לא היית משלם ולא ניראה לי שמי מחברי הפורום היה משלם.

לדעתי מדובר בצירוף מיקרים מדהים או ברכיב שבכל מיקרה "היה על הקצה" ועמד להחזיר ציוד, אם לא מהמכה אז בנסיעה הקרובה בטילטול הראשון הוא היה מסיים את חייו. בשום מקרה אחר לא סביר בעיני שרכיב תקין שרחוק ממוקד המכה יפגע כך.

לכן, להבא קח פרטים, אבל לדעתי במיקרה הזה פרטים לא היו עוזרים לך ולכן אין לך על מה להצטער.

• תוכן חדש...