Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

היום ערכתי בדיקה לרכב שבכוונתי לקנות (מליסינג).להלן התוצאות:

מנוע ומערכת קירור:בית תושבת קדמית בחיבור מנוע שבורה,רטיבות שמן,מצנן עקום.

סרן קדמי ומערכת היגוי:לתקן זוית היגוי,משאבת הגה פגומה/פולי.

שילדת הרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה:תיקונים כללים בגוף המרכב,פגיע/תיקון דופן קדמית בתא מנוע.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה:סימני מתיחות מרכב,פגיע/תיקון קורה אורכית קדמית עד לנקודת ריתום המתלה/מנוע,רוחב קדמית עד לנקודת ריתום המתלה/מנוע.

מערכת תאורה:תושבת מצבר שבורה.

מה דעתכם על הבדיקה הנ"ל.האם המצב מאוד גרוע?

החברה הבטיחה לתקן את הליקוים (לתקן זוית היגוי ולהחליף פולי במשאבת הגה.להחליף את התושבת הקדמית(אני בספק בטח ירתכו).להחליף את הפגוש האחורי ואת התושבת למצבר.) ואז ניסע לבדיקה חוזרת.

המוסכניק אמר שהרכב קיבל מכה רצינית מקדימה עך היא לא הגיע לקו הגלגלים.

המחיר שקבענו הוא 73 אלף כאשר המחירון הוא 88.האוטו עבר ארבעים אלף קילמטר.

האם העסקה הזאת נראת לכם בסדר?

פורסם

אל תחשוב להתקרב לרכב,

האלמרה עברה תאונה חזיתית קשה מאוד(תושבות שבורות ,פגיעה תא דופן מנוע פנימית ).

משמעות הפגיעה היא גבוהה, כלומר כנראה פגיעת שילדה.

יש סימנה מתיחה ופגיעה בקורת אורך, יותר מידי נזק נגרם לרכב.

עלולה להיות פגיעה בבטיחות הרכב ,יש ירידת ערך מסחרית גדולה מאוד ובעתיד תתקשה למכור את הרכב.

שורה תחתונה:עזוב, תחפש רכב אחר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

חברה תודה רבה על התגובות.אני מבין שכדאי לרדת מהרכב.האמת שממש אהבתי את האוטו.אולי כדאי לנסות להוריד את המחיר?

אני בספק שהתעונה (יתכן והיו כמה:cry:) היתה כזאת קטלנית.כנראה אני ארד ממנו.יש לציין שאיני מתכוון למכור את האוטו בחמש השנים הקרובות (ובכלל).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

העניין פה אינו הקטע שאתה לא מתכוון למכור את הרכב בחמש השנים הבאות.

העניין הינו האם אתה מוכן לנסוע ברכב שעבר תאונה כה קשה (ולא משנה איכות התיקון היא אף פעם לא תגיע לאיכות המקורית של הרכב) ולסכן את עצמך ואת משפחתך?

רכב שעבר תאונה שכזו נוסע פחות טוב מגיב פחות טוב ובמקרה תאונה חוזרת....

רד ממנו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מצטרף לכל הנאמר.

להתרחק, כמו מאש!

הרכב עבר תאונת שלדה רצינית!- מבחינתי הרכב נפסל.

גם אם אתה עדיין חושב לרכוש את הרכב, במחיר הנמוך לפחות ב- 30% ממחיר המחירון (61 אלף ש"ח ומטה)- ומניסיון ככה נמכרים רכבים עם פגיעת שלדה קשה!

המחיר המוצע לך הינו ב- 17% פחות ממחירהמחירון. כלומר, גם כלכלית העסקה לא שווה!

לסיכום- התרחק. אם בכל זאת אתה מתעקש, מחיר: פחות מ -61K

דרך אגב, האלמרה לא רכב כזה מבוקש שיש צורך להתעקש על אקזמפלר ספציפי. ניתן בקלות למצוא אקזמפלר ראוי ושמור.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
שלום לחברי הפורום.

היום ערכתי בדיקה לרכב שבכוונתי לקנות (מליסינג).להלן התוצאות:

החברה הבטיחה לתקן את הליקוים (לתקן זוית היגוי ולהחליף פולי במשאבת הגה.להחליף את התושבת הקדמית(אני בספק בטח ירתכו).להחליף את הפגוש האחורי ואת התושבת למצבר.) ואז ניסע לבדיקה חוזרת.

המוסכניק אמר שהרכב קיבל מכה רצינית מקדימה עך היא לא הגיע לקו הגלגלים.

המחיר שקבענו הוא 73 אלף כאשר המחירון הוא 88.האוטו עבר ארבעים אלף קילמטר.

האם העסקה הזאת נראת לכם בסדר?

הרכב הינו ליסינג, כך שכבר נדרש להוריד בין 10-17 אחוזים מערך הרכב, והרכב עוד היה מעורב בתאונה קשה , וכולו שבור ..

אוביקטיבית, מי קונה כזה רכב ??

ואם קנית, זה ישאר רכב שלך לתמיד.

סביר להניח שרכב כזה יגיע לסוחרי רכב וימכר להם בסביבות 50 אלף ש"ח.

לא חסר אלמרה על הכביש, רובם בידים פרטיות , עדיף להתמקד שם מאשר לקנות רכב במצב כזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הרכב הינו ליסינג, כך שכבר נדרש להוריד בין 10-17 אחוזים מערך הרכב, והרכב עוד היה מעורב בתאונה קשה , וכולו שבור ..

אוביקטיבית, מי קונה כזה רכב ??

ואם קנית, זה ישאר רכב שלך לתמיד.

סביר להניח שרכב כזה יגיע לסוחרי רכב וימכר להם בסביבות 50 אלף ש"ח.

לא חסר אלמרה על הכביש, רובם בידים פרטיות , עדיף להתמקד שם מאשר לקנות רכב במצב כזה.

+1

לא שמתי לב שמדובר בליסינג.

אם כך, אכן 50K מחיר ראלי עבור הרכב.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

חברה תודה על התגובות אבל ירדתי מהאוטו לפני שבועיים (אחרי שעיקלתי את מה שכתבתם לי).שוב תודה לכל המגיבים.אגב קנינו אלמרה 2005 אף היא מליסינג(ניו קופל) אך במצב הרבה יותר טוב וללא תאונות שלדה (ובכלל לדעתי).וכן אני יודע שעדיף פרטית ומטופלת אבל זה שנתיים אחורה במקרה שלי.

• תוכן חדש...