Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1.11 חוקים חדשים בתיאוריה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בכיתה מישהו אמר שמה-1.11 יש חוקים חדשים בתיאוריה.

לא ממש החוקים אלא המבחן נהיה יותר גדול עם מספר שאלות מורחב.

למישהו יש פרטים על החדשות "הטובות" האלה?

אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

120 שאלות ברמה של תואר שני בתחבורה.

בגלל שמספר הרכבים בארץ גדלו מאוד במשרד התחברוה רוצים להקשות מאוד על התאוריה כדי שאנשים לא יוציאו רישיון עד שמספר המכוניות יקטן ואז יורידו שוב תרמה.!

אנשים דיי כבר זה לא הולך לקרות! אני הוצאת רשיון לפני כמעט שנה ואמרו זהו הנה תחילת חודש הבא זה נכנס הנה שבוע הבא זה נכנס.. זה שטויות גם שאחי הוציא רשיון לפני 7 שנים בערך היה דיבור על זה! זה לא יקרה בקרוב לדעתי

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

עם יש לי רישיון לרכב כבר שנתיים וחצי ואני רוצה עכשיו להוציא רישיון על קטנוע, אני צריך לעשות תאוריה מחדש?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אנשים דיי כבר זה לא הולך לקרות! אני הוצאת רשיון לפני כמעט שנה ואמרו זהו הנה תחילת חודש הבא זה נכנס הנה שבוע הבא זה נכנס.. זה שטויות גם שאחי הוציא רשיון לפני 7 שנים בערך היה דיבור על זה! זה לא יקרה בקרוב לדעתי

אומרים, זה נכון שאומרים את זה כבר די הרבה זמן

אבל כבר התחילו לפרסם על זה גם באינטרנט על תאוריה ממחושבת וכו'.

אז לך תדע...

פורסם
שנה מהיום שעברת

***טעות***

חברה אתם לא יודעים אל תטעו אחרים

התיאוריה תקפה לשנתיים מיום שעברת.

ולגבי הדיון אז שאני עשיתי תאוריה לפני שנה עוד היה דיבור על זה

כל הזמן אומרים חודש הבא וכו'

אבל תנסה לגשת כמה שיותר מהר כדי שאם ישנו בסוף לפחות עבור

Toyota Yaris TS

פורסם

באמת אומרים את זה כבר הרבה זמן.

לפני שהוצאתי רישיון כולם אמרו תעשה מהר תאוריה הולכים לשנות את החוקים וכו וכו..

עד היום לא השתנה כלום.

פורסם

מצטרף, סתם שמועות - גם כשהוצאתי תיאוריה לאופנוע (בגיל 16, לפני שנתיים וחצי) וגם כשהוצאתי לרכב (בגיל 17, לפני שנה וחצי) אמרו ש 1.1 \ 1.11 מגדילים את מספר השאלות ומקטינים את כמות הטעויות המותרת - בכל שנה מישהו בוחר להמציא תאריך אחר לשטות הזאת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
עם יש לי רישיון לרכב כבר שנתיים וחצי ואני רוצה עכשיו להוציא רישיון על קטנוע, אני צריך לעשות תאוריה מחדש?

אין צורך,אתה מוציא טופס ירוק,בדיקת עיניים+רפואית(רופא משפחה),הולך למשרד הרישוי מגיע עם רשיון בתוקף ואתה פטור מתיאוריה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

באם אתה מתכוון להוציא רישיון לקטנוע עד 125 סמ"ק, אמליץ לך לחכות עוד חצי שנה.

החוק אומר שבעל רישיון לרכב 3 שנים ומעלה פטור ממבחן תיאוריה ושיעורים לקטנוע עד 125 סמ"ק.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

חברים דיי להתפחלץ מכל שטות שמישהו פלט.

עד שלא תראו את זה בתקשורת זה לא יקרה. נקודה.

בקשר לזה ששאל על תוקפה של תאוריה - זה לא מידע סודי, זה רשום באתר של משרד התחבורה.

GOOGLE IT!!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חברים דיי להתפחלץ מכל שטות שמישהו פלט.

עד שלא תראו את זה בתקשורת זה לא יקרה. נקודה.

כמה שזכור לי "וואללה" סוג של תקשורת, לא? ואני כמה פעמים ראיתי "חצי שנה מלווה".

אז למי להאמין בדיוק?

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...