Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פונטו ספייס 01 חום המנוע שלי עומד על החצי וקצת בנסיעה בתוך העיר ביום ובלילה, ומחוץ לעיר בשעות היום.

השאלה שלי היא האם זה נורמלי שבנסיעה מחוץ לעיר בשעות הלילה חום המונע יעמוד על הרבע???

תודה לעוזרים...

פורסם

בעיה כזאת יכולה להעיד על יוניט חום מנוע לא תקין , כדאי מאוד לבדוק את זה כי במצב כזה האוטו יצרוך יותר דלק ויתנהג כאילו האוטו קר, מה שיפעיל את הצ'וק האוטומטי

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
זה נשמע תקין

איך זה נשמע לך תקין אם אתה לא יודע מתי זה התחיל? אולי זה תקלה חדשה, ואולי הוא קנה את האוטו ככה?

אתה לא יודע אז חבל לנחש (אלא אם יש לך הכירות עם הדגם הספציפי).

בכל מקרה אם זה תקלה חדשה זה נשמע כמו טרמוסטט בעייתי שנתקע פתוח.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
בעיה כזאת יכולה להעיד על יוניט חום מנוע לא תקין , כדאי מאוד לבדוק את זה כי במצב כזה האוטו יצרוך יותר דלק ויתנהג כאילו האוטו קר, מה שיפעיל את הצ'וק האוטומטי

אני מאמין שאם זאת הייתה הבעיה הוא היה מתלונן גם על זה שהאוטו מגמגמם כי סדר הפעולות של המנוע הפוך ככה שבכל התנעה בבוקר האוטו היה מגמגם כי הצ'וק לא היה עובד.

• ספונסר פורום
פורסם
זה ממש לא תקין

או שהתרמוסטט תקוע במצב פתוח,

או שהוציאו אותו, ואין תרמוסטט

זוהי התשובה המדוייקת

אין קשר ליוניט.

אורן

פורסם

הגיוני שבנסיעות לילה מחוץ לעיר חום המנוע יהיה נמוך יותר , האויר קר יותר והרוח סופג רוח חזקה יותר , אם זה לא משהו שהתחיל לאחרונה אלא היה קבוע יכול מאוד להיות שזאת לא בעיה אלא תרמוסטט מדויק , ע"ע שברולט קורסיקה , אתה יכול לעלות ולרדת את כל רמת הגולן בלי מים ברדיאטור והאוטו לא יתחמם , תלוי כמה תאמץ את המנוע וכמה רוח הוא יקבל ש"תעזור לו" להתקרר.

(בכל מקרה תבדוק , אחרי רמת הגולן בלי מים ברדיאטור המנוע החזיק עוד שבועיים והתפוצץ באמצע כביש 1)

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

טרמוסטט כנראה באמת, וגם צריך לבדוק למה האוטו מעט חם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...