Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מגבר PLATINUM AUDIO PB-777 (80W RMSX2), ורמקולים של מורל דגם פולס 6 120W RMS.

ברגע שאני מגביר את הווליום קצת מעבר לבינוני, הרמקולים מתחילים להכנס לויברציות, רועדים כאילו הם הולכים לצאת מהמקום בזמן באסים. חיברתי למגבר הזה גם סאב וופר והוא גם הגיע למצב כזה באותו הווליום. זה נראה כאילו למגבר אין מספיק כוח להזיז את הרמקולים. מה שאני רוצה לשאול זה האם יש אפשרות שבגלל שהכבל מתח שעובר מהמצבר אל המגבר הוא דק יותר ממה שכתוב בספר המגבר (2.5 מ"מ לעומת 6 מ"מ) מכניס את המגבר למצב שאין לו לא מספיק כוח לספק לרמקולים והוא נכנס לדיסטורשיין? (הכבל 2.5 מ"מ הזה מיועד למזגן ובגלל זה מוזר לי שלא עובר שם מספיק זרם כדי לספק את המגבר)

תודה רבה לכל העוזרים! :-) (ד"א המערכת של חבר שלי ואני כותב בשמו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...