Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו מחפשים רכב שיוכל להכיל 3 כסאות בטיחות מאחור, יהיה מאוד חסכוני בדלק, בטיחותי ואמין. בחיפוש שעשינו בפורום ראינו דעות חלוקות לגבי האמינות של שני הרכבים- מגאן דיזל ידנית ודובלו JTD - ונשארנו עם ההתלבטות ביניהם גם בגלל שהיו ששכנעו שהן כן אמינות וטובות וגם כי צריכת הסולר שלהן קורצת לנו מאוד (אם הבנו נכון שתיהן סביב 1:18 בבין- עירונית). איזה רכב עדיף לפי הפרמטרים שציינתי? עד כמה רחוק אנחנו יכולים ללכת עם הקילומטרז' שלהן- התקציב שלנו לאחר מתיחה קשה הוא סביב ה-40-45K ומרבית הרכבים שראינו די טחונים בקילומטרז (סביב ה-170-200K).

וגם האם במגאן יש צורך בטורבו דיזל או שדיזל מספיק?

.

תודה רבה וסוכות שמח

פורסם

אני הייתי מעדיף את הדובלו כי היא נותנת המון מקום למשפחה ואחזקתה (ככל הידוע לי) זולה יותר מהמגאן.

המגאן לעומת זאת בעלת איכות חיים פרייבטית ומשופרת יותר, ובדיזל ידני זו הגרסה הטובה ביותר, אין לי נסיון לומר לך איך זה לנסוע בלי או עם טורבו, אבל לרכב משפחתי שלא נדרש לעליות חזקות אני חושב שגם דיזל רגיל יהיה בסדר. אני נוהג מדי פעם על ברלינגו זקן רגיל ומשתלב בתנועה היטב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...