Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים קבל לטויטר על מנת לחתוך אותו בתדר מסויים,האם יש לזה נוסחא כלשהיא או שפשוט כל ערך חותך בתדר שונה?מישהוא הסביר פה לא מזמן ומחיפוש לא מצאתי,עזרו בבקשה.ואיפה ניתן לרכוש קבלים איכותיים ומהי עלותם בערך? תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בסדר,ואם אני רוצה לבצע חיתוך ב 3200 HZ לטויטר מה הקיבולת של הקבל? ניר או אדי הביאו פה לא מזמן את הערכים ואותם אני מעוניין לקבל בבקשה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתה אולי מדבר על קרוס אובר של אודיו קונטרול - שם מדובר על נגד שמשנה את הערכים.

מה שאתה רוצה זה קרוס אובר בסיסי והכי פשוט - קבל, שיחתוך לך בHPF טוויטר בדרגה ראשונה (6 דיבי).

נתנו לך כאן מחשבון - תתחיל להשתמש בו.

אתה יודע שההתנגדות של הטוויטר היא 4 אוהם (יצירת קשר עם היצרן אולי יתן לך את הערך המדויק), תתחיל להכניס ערכי קבלים עד שתיפול על התדר הרצוי

או שזה להפך - פשוט תכניס את התדר הרצוי ותקבל את ערך הקבל.

- בדקתי זה במקרה להפך - אתה מכניס התנגדות, תדר ומקבל ישר את הערך הרצוי.

ואני לא מתכוון לתת לך את התשובה כי זאת פשוט עצלנות מצדך לא להשתמש בכלי כל כך פשוט שנתנו לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אריהב אלקטרוניקה, משלוח 7 שקל דואר עד לבית עם זה רכיבים בודדים או בדואר רשום, 7 שקל משלוח, מגיע תוך יומיים שלוש בד"כ, ככה אצלי.

תמיר

פורסם

יש מיליון סוגים של קבלים, חברות, חומר ממנו הוא עשוי וכו', את האמת אני ממש לא מבין בזה (לא מכיר את התחום)

אם מישהו יכול לתת הסבר קצר על סוגים, והבדל ביניהם מבחינת חומר גלם - אשמח מאוד.

תודה.

פורסם
אתה אכזרי :cry:

כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים בלינק שנתנו לך מקודם התנגדות של 4 אוהם, תדר חיתוך של 3200 - ללחוץ על "חשב"

ולראות בתוצאה של חיתוך מסדר ראשון מה ערך הC (קבל).

אם זה כל כך מסובך - עדיף שלא תעשה את זה בכלל ותיתן למישהו שכן מבין בזה לעשות את זה.

אני באופן פרקטי נתתי לך כאן את כל הדרך עד התשובה, כל כך קשה להכניס שני נתונים לטבלה וללחוץ "חשב"?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו לא אכזריות , זה מה שניקרא "רוע נחוץ" , הוא לא מקל עליך אבל עוזר לך ומלמד אותך

אי אפשר ליבנות קרוס בלי אפילו לנסות לעשות את זה תיאורתית, זה אפילו לא על הנייר אלה הקלדת מספר ערכים במקלדת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה. לא הבנתי איך אני משתמש בטבלה מהקישור.

אני רוצה לחבר טויטר ולשדך אליו קבל שיתחום אותו מלמטה בסביבות ה 3K הרץ איזה ערך של קבל אני צריך לבקש מהמוכר?

כמה יעלה לי +/-

תודה למי שיעזור

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הערת אותי משינה

אתה מכניס את התדר שאתה רוצה לחתוך איפה שרשום "תדירות חיתוך:" ומוודא שרשומה שם ההתנגדות הנכונה של הטויטר (זה על 4 אבל לרוב יש גם טויטרים של 6)

תלחץ על חשב שני הצצדים (זה 2 האפשרויות שיש לך בחיתוך הטויטר):

איפה שרשום סדר שני, אם תצליח להשיג סליל עם ערך דומה לזה שרשום ב L1 אז תקנה גם קבל Non-Polarized (אם מצאת קבל שיש לו פלוס ומינוס זה לא טוב) עם ערך דומה ל C1

אם לא תצליח למצא סליל כזה אז לך על האפשרות השניה:

איפה שרשום סדר ראשון אתה צריך לקנות קבל Non-Polarized עם נתון שווה פחות או יותר לערך שרשום ב C=

כמובן שאתה צריך לקנות 2 מכל אחד שיהיה לך ל 2 הטויטרים ותחבר עפ התרשים

בנוסך לערך הקבלים יש עוד ערך שהם צריכים להיות בו וזה הוולט, ע'פ הRMS שתספק בפועל

70 וולט ל 50 RMS

200 וולט ל100 RMS

300 וולט ל 250 RMS

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...