Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לאחרונה יש לי בעיה במזגן של האופל קורסה שלי מודל 2000, בתחילה החלו מים לטפטף לתוך הרכב ליד

הרגלים של הנוסע הקידמי ליד הנהג. לאחר שהסרתי את הריפוד ואת תא הכפפות ולחצתי על צינור גומי

רוקנתי לתוך קופסא כמות מים של קרוב לשני ליטרים. כמו כן עוצמת המפוח שמוציא אויר היתה מאוד נמוכה.

לאחר ריקון המים הכל הסתדר לכאורה (טפטוף המים + עוצמת המפוח). לאחר שבוע וחצי החלו שוב מים לטפטף כמו בעבר, בחיפוש מתחת לרכב שמתי לב כי לא יוצאים מים וכנראה המים לא מצליחים לצאת מחוץ לרכב, כמו כן המזגן הפסיק לקרר כלל.

האם מישהו יודע מה הבעיה או איפה אפשר למצוא סכמות ושירטוטים לרכב הנ"ל ?

אני איש טכני ואשמח מאוד לתקן את הבעיה בעצמי במידה והיא ברת תיקון כזה.

תודה רבה למשיבים וחג שמח.

פורסם

בקופסת המאיד יש צינור ניקוז בתחתית הקופסה .הצינור עובר דרך קיר האש אצלך הוא סתום .תנקה עם לחץ אויר .ושחרר את כל המים .

פורסם

היי,

יש מצב לשרטוט או תמונה על מה אתה מדבר ? מה זה קיר האש ? ואים המאייד זה המה שנמצא ליד הרגלים של הנוסע מצד שמאל ?

תודה רבה.

פורסם

קיר האש הוא הקיר בתא המנוע החוצץ בין תא המנוע לתא הנוסעים ברכב.

המאייד או מאדה הנו בעין רדיאטור של מע' המיזוג המתקרר בתוך תא הנוסעים והמפוח הפנימי זורק אויר קר זה אל חלל תא הנוסעים. שרטוט עקרוני של מזגן רכב ב www.autocool.co.il/heb/descriptions/conditioners

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...