Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמו שכבתי נסעתי בנתיב תחבורה ציבורית,ושני נוסעות מאחורה לא היו חגורות.

השוטרת שעצרה אותי שאלה מה אני מעדיף,

100 ש"ח + 2 נקודות

250 ש"ח בלי נקודות.

העדפתי לקבל את 250 בלי נקודות,אחרי סתם ככה חשבתי

נגיד שיהיה לי פעם איזה עברה אחרת ואני ירצה להגיד לשופט,שיש לי עבר נקי

חוץ מעברה אחת אז זה נשמע פחות טוב להגיד שיש לך דוח על נתיב תחבורה ציבורית,מאשר להגיד שזה על חגורה לא?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

בחרת נכון, אבל משעשע אותי נושא ה"תוכנית כבקשתך".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבל שבחרת, פעם הבאה תגיד לה שאתה צריך לישאול בפורום ולהחזיר לה תשובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה החברים שלך לא חוגרים מאחורה? אני לא זז עם הרכב לפני שאני בודק שכולם חגורים מלפנים ומאחור, אני לא מבין את השמועה שכולם שמעו שאפשר לא לחגור מאחור כשאני מבקש מאנשים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

וואי אני נשבע שהמקרה הזה קרה לי בדיוק לפני חודש. זה קרה בירושלים??

אני נסעתי בנת"צ בקינג ג'ורג' עם נוסעת מאחורה בלי חגורה, עצרה אותי שוטרת ואחרי כמה תחנונים היא אמרה לי בגלל שאתה חמוד אני יתן לך לבחור.

אז בחרתי ב100 שקל על חגורה. היא אמרה שאין על זה נקודות.

אני לא מאמין שגם לך זה קרה.

פורסם
בחרת נכון, אבל משעשע אותי נושא ה"תוכנית כבקשתך".

נראה לי שזה השוטרת הזאת:

http://www.youtube.com/watch?v=cYDuRcCF74A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן זה בירושלים בקינג ג'ורג.

לא היה חגורים כי זה בדיוק 30 שניות אחרי שעלו לרכב עדיין היינו בתוך העיר למי שמכיר את האזור

לקחתי בדיוק ימינה מהסופר פארם.והיא בדיוק חיכתה שם.

לא נראה לי בכלל שיש לי אפשרות לקחת שם שמאלה אני צריך ללכת לראות את זה...

פורסם

קטין בכביש היקר: עצתי לך- בפעם הבאה בקש, דרוש, התחנן והתעקש בפני השוטרת לקבל את שני הדוחות והנקודות. וכך תוכל להיות בטוח שלא תעלה על דעתך לבצע שתי עבירות תנועה המעידות על תרבות קלוקלת בפעם הבאה על הכביש.

:wink:

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אתם מריגשים טוב שאתם מעבירים בקורת לכל אחד ?

כמה שאני מנסה להבין אותכם אני לא מצליח :roll:

פורסם

לא קשור לתרבות, הכבישים במרכז העיר ירושלים הפכו לבדיחה, בכל חודש מחליטים פתאום שכביש מסויים הופך לנת"צ ואחר נפתח, חלק מקבלים שלט של "אין כניסה", כל ירושלמי יודע שלא מתקרבים עם רכב לאיזור הזה רק אם אין ברירה, זה פשוט בדיחה שם והשוטרים חוגגים עם הדוחות, ממש רולטה רוסית מה שהולך שם.

פורסם

ואם כבר מדברים על דו"חות...

קודם כל הבהרה :

אני לא מחפש דרך להתחמק ממה שמגיע לי ,אלא רק לדעת מה באמת מגיע לי .

צומת פזכים ,ניידת עומדת באדום לפניה שמאלה ,אני מגיע בנתיב ישר ,ירוק מהבהב ,אני מחליט לעצור ,שיקול לא נכון אני נכנס בכתום לצומת ונעצר 4 גלגלים אחרי הקו .

מבט במראה ,מאחורה הכל פנוי אני חוזר אחורה .

השוטר אומר לי לעצור אחרי הצומת אחרי שהרמזור יתחלף.

הוא טוען שלשנינו היה אדום (בנתיים צילמתי סרט שמראה שהאדום שלי מגיע הרבה אחריו ),ושנכנסתי באדום .

הוא כתב שטענתי שלא הצלחתי לעצור בגלל שהרכב ישן ,לא הסכמתי לחתום על זה.

הוא נותן לי דו"ח בסך 500 ש"ח ו6 נקודות .

עד כאן , חוקי?

בצומת יש מצלמת רמזור ,אם היא לא צילמה את התמונה הראשונה ,זה אומר שלא נכנסתי באדום נכון?

אם הוא כתב אדום ולא כתום ,ואין תמונה ,הדו"ח לא אמין נכון?

חוקי?

אחר כך הוא זימן לשם ניידת אחרת עם בחור שטוען שהוא בוחן ,נסע ברכב הלוך חזור במפרץ של תחנת אוטובוס ,וקבע שהברקסים לא תקינים ,ונתן לי עד מחר לטפל בזה ,וטסט מחדש.

הפירוט הוא " 3/4 דוושה לא מגיבה ,רבע אחרון מגיב ,ובלם יד 9 קליקים במקום 7 " בוחן יכול לתת הסבר כל כך הזוי ? יש לו מד זווית ברגל?

עיניין ה7 קליקים אמיתי ?

בכל מקרה הרכב עבר ככה טסט בלי בעיות.

למען הסר ספק אני לא מתכוון לשחק בברקס ובכל מקרה הרכב יכנס מחר לבדיקה של הברקסים (למרות שהוא עצר מעולה ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...