Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי אם החיישן חמצן קיים גם במכוניות עם קרבורטורים או רק ברכבים עם הזרקה?

ואם אפשר אז גם תמונה או תרשים כלשהו שיראה בערך איפה הוא נמצא

תודה רבה מראש

פורסם

חיישן חמצן נמצא רק ברכבים עם מע' הזרקת דלק שלהם יש כמובן מחשב הזרקה שאחד הנתונים שהוא מקבל הנם מצב תפליטי מנוע מצנור הפליטה דרך חיישן חמצן ומחשב ההזרקה יכול לבצע תקוני התפליטים. חיישן החמצן נמצא על צנור הפליטה סמוך אל המנוע. ברכבים חדישים יותר יש 2 או 3 חיישני חמצן ( תקן יורו 3 ) המודדים את תפליטי המנוע (גזים) לפני ואחרי הממירים הקטליטיים. בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
מישהו יכול להגיד לי אם יש אפשרות לחבר שעון למדה ברכב עם קרבורטורים ולא עם הזרקה?

אם כן אז איך?

למה שיהיה לך למדה ( אגב נדמה לי שזה למבדה) ברכב עם קרבורטורים?

ןאיך תחבר שעון למבדה לחיישון שלא קיים אצלך?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
מישהו יכול להגיד לי אם יש אפשרות לחבר שעון למדה ברכב עם קרבורטורים ולא עם הזרקה?

אם כן אז איך?

אפשר. תמקם חיישן למדה בסעפת הפליטה (כמה שיותר קרוב למנוע, אבל אחרי שהצינורות התחברו לאחד) ותחבר אליו את השעון למדה.

פורסם
הטעם בחיבור חיישן למבדא למכונית נטולת מערכת ניהול מנוע ממוחשבת הוא בערך כמו הטעם בחיבור מכונת כביסה למקרר. ברכות

אין טעם בחיבור כזה כי חיישן הלמבדה מספק נתונים עבור מערכת ניהול המנוע. באם כאין זאת (קרבורציה או מערכת הזרקה ללא חיישן למבדה) אין טעם בכך.

אבל כן יש טעם בהתקנה של חיישן למבדה ברכבים עם קרבורציה (או מערכות הזרקה ללא חיישן למבדה, נכון יאשה ? :p ) על מנת לנטר את תערובת הדלק באמצעות חיבור החיישן למבדה לשעון air/fuel , רבים עושים זאת.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
הטעם בחיבור חיישן למבדא למכונית נטולת מערכת ניהול מנוע ממוחשבת הוא בערך כמו הטעם בחיבור מכונת כביסה למקרר. ברכות

אפשר לחבר את החיישן דרך הקופלונג של ההגה בעזרת דרייבשאפט של שבי וואן שנת 65 לאיזור הבורג של התערובת של קרבורטור איכותי של פג'ו 309.

התוצאות אומנם אינן כמו חיבור חיישן למדה של רנו לקרבורטור של סוויפט אבל מניסיוני על קומבינות זהות לדעתי השילוב האידאלי הוא חיישן למדה של אלפא, 17 חוטים, מחובר ישירות למצית של הרכב כולל חיבור לבק-אקס האחורי דרך הקופלונג הגה עם הסתעפות כוללנית לזרוע הגה הימינית (הגה כח כמובן).

ואם אתה עדיין חושב שאני מז($%() ת'שכל - כנראה שאתה צודק :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...