Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה רכבים שהבמות האחוריות שלהם לא מאפשרות התקנת שש תשע,

לדוגמא במות ממתכת או במות שחגורת הבטיחות מפריעה למקם את הרמקולים,

השאלה שלי היא:

האם אפשר להרכיב שש תשע בדלת האחורית עם התאמה פשוטה של עץ?

והאם השש תשע יהיו באותה המידה אפקטיבים במיקום הזה?

פורסם

6 על 9 אפקטיביים בכל מקום מכיוון שהם מבוססי FREE AIR לרוב אז ... כן , למרות שאני לא מבין מה המטרה בכל הבלאגן , פשוט תתקין 6 וחצי .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הבעיה היא שאני מחפש נצילות

אני צריך להגביר אותם עם הרדיו דיסק רק כי

מאחור הסאב נורא משתלט ואני רוצה להתקין שש תשע גם בגלל הנצילות הגבוהה שלהם להגברה זעירה

וגם בגלל שיחסית שש תשע זה רמקול זול ואני מאמין שהוא יפיק את התמורה שאני מחפש ממנו בסכום לא יקר

בעתיד כאשר אני יביא מונו ויהיה יותר מזומנים אני אעביר את הדוטק של לאחור ויקנה היברדי לקדימה

בנתיים אני רוצה להרכיב שש תשע פולס,אני רק רוצה לדעת עם זה אפשרי בלי התקנה מסובכת?

פורסם

יש לי אימפרזה 2007 אני אבדוק את זה כבר בשעות האור כדי לראות אם זה באמת מסובך

הכי היה חשוב לי עפ זה באמת אפקטיבי והקו מחשבה שלי הוא נכון...?

פורסם

כן , אתה חושב נכון :) ללא מגבר , זה סבבה לגמרי , יוסיף לך באס פאנצי' .

אבל תוודע שאחרי זה תוכל להתקין 6 וחצי שוב כשתצתרך ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טעות נוראית להתקין 6X9 מכמה סיבות הרמקולים 6X9 בנויים לתת באס בצורה "חריפה" כדי לאפשר לרכבים קטנים שלא ניתן לשים סאב את התדרים הללו למרות שאינם יורדים מספיק נמוך, רמקול 6X9 הינו רמקול שפוגע באיכות ויכול רק לגרום לעוד שליטה של הסאונד מאחורה.

היתי ממליץ לך לרסן את הסאב ולהוסיף רמקול 6.5 אינץ מאחורה אבל קואקסיאלים רמקול רגיל יפגע גם הוא באיכות.

עכשיו לעניין עקב זה שיש לי גם רכב אימפרזה 2007 אני יגיד לך כמה דברים, רמקול 6X9 אינו יכול לשבת במגש האחורי ואינו בדלת, מסיבה שמתחת למגש האחורי ישנו חיישן של הרכב שמפריע למיקום הרמקולים ובדלתות לא כדאי לך מכיוון שהמידה בדלת האחורית היא 5.25 אינץ עם תחתוך 6X9 תגרום לעיוות במתכת הדלת ולנזק כספי גדול לכיס שלך ושל ההורים שלך.

אני הייתי מציע לך לשים רמקולים 5.25 קואקסאליים ברמה גבוהה כגון מורל, HERTZ, JL AUDIO, DLS וישנם עוד חברות, בנוסף לזה לרסן את הסאב שיש לך ואתה תהנה ממערכת מואזנת וטובה.

פורסם

רגע רגע מה זה בכלל רמקול קוקסואלי?

איזה רמקולים אתה ממליץ לי בטווח ה 300 - 500 גג!

לא עדיף להשים שש וחצי? בקדימה אני יודע שזה מתאים בול!

אז בטח מאחורה דרושה רק טבעת עץ.

פורסם

Bיתן בכל אימפרזה להרכיב 6X9 עם הגבה מאחורה בנתיים שתוזיז את החיישן שיש בתא המטען הצידה ועוד כמה חוטים, זה נעשה באימפרזה שנת 2003 שהייתה לי.

לגבי 6.5 מאחורה זה לשים בדלתות באימפרזה 2007 כמו שניתן לשים מקדימה עם הגבה, אבל עדיף לך לשים 5.25 בלי הגבה מכיון שזה רק השלמת סאונד ואיזון ולא מקום שבו אמור להתרכז "הבמה" כלומר הסאונד העיקרי.

רמקול קואקסאלי זהו רמקול אשר מגיע עם קרוס קשר ברמה נמוכה בתקציב שלך הוא מגיע עם קבל על הרמקול וברמות הגבוהות ביותר הוא מגיע עם קרוס פסיבי כמו סט קומפוננט, היתרון שלא רמקול קואקסאלי דובר הרבה בפורום ועם תעשה חיפוש תמצא הרבה דעות והרבה דברים שיגמרו לך לחשיבה רבה על מה שאתה יודע עד היום.

בעקרון ישנם רמקולים קואקסאלים שמשתווים לסט קומפוננט מסיבה ש"הבמה" האידיאלית היא שכל הסט נמצא במקום אחד כלומר הטוויטר קרוב למיד ולמידבאס, לכן קואקסאלים מאפשרים את ההפרדה של תדרים כמו סט קומפוננט אך משתפים פעולה על ציר משותף כלומר מוציאים סאונד מאיזור אחד כלומר רמקול קואקסאלים מול הפרצוף שך יכול להוציא סאונד ברמה יותר גבוה מסט קומפוננט שבדרך כלל הקרבה בין הרכיבים יותר מדי גדולה, רמקול 6X9 גם מוציא מאותה נקודה סאונד אבל עקב המבנה שלו המברנה מפזרת את גלי הסאונד ולא ממקדת אותם ישירות.

לכן אני רואה סט קואקסאלים וגם הרבה חברות כהרמקול האידיאלי לחלק האחורי של הרכב מכיוון שהוא רק מאזן ואינו משפיע על חלק הקדמי של הרכב בסאונד עם כיוון נכון.

פורסם

תודה לך על העזרה

יש לי בעיה שאני לא מוצא מבחר של רמקולים קואקסאליים

בזאפ יש רק את הפולס והם עולים 500 שקל שכרגע אין לי בתקציב

ובפורום יד שניה לא מצאתי...

אבל לעומת זאת מצאתי הרבה סטים של קומפ 5.25 פולס

יש כאלה עם טוויטרים ויש כאלה בלי ומחירים נורא זולים לסט הזה 200 - 350 שקל

אם אני אקנה סט כזה זה יהיה בסדר מבחינת השלמת הסאונד וניתחשב בעובדה שהקומפ

יעבוד על HU ??

כמו שאמרתי יש הרבה סטים כאלה שפשוט מכרו להם את הטוויטרים והמחיר יותר זול,

הטוויטרים נחוצים לאחורה? כדי לחפש סט עם הטוויטרים?

• תוכן חדש...