Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוסיף רמקולים מאחרה ויש לי כמה שאלות:

1. עדיף 6X9 או אפשר גם 6.5" (הכוונה לרמקולים רגילים ולא קומפוננט)?

2. האם חיבור הרמקולים האחוריים ישירות ל-HU ולא דרך מגבר מוריד מאיכות הסאונד?

3. האם יש רמקולים מומלצים בסביבות 500 ש"ח?

4. האם בכל זאת כדאי לשים מאחורה קומפוננט ולא רמקולים רגילים והאם זה יחייב חיבור דרך מגבר?

לפני שתענו על השאלות קצת רקע... יש לי HU של קלריון דגם DXZ765MP,רמקולים של מורל מסדרת טמפו, סאב של קיקר C12, מגבר לייטנינג אודיו B2.300.4

אני יודע שחלקכם יגידו שהוספת רמקולים אחוריים היא מיותרת, אבל אני אישית מעדיף להוסיף אותם גם בשביל הנוסעים מאחורה וגם בשבילי, כי הרי (אני חושב הרבה יסכימו) בסוף מה שקובע זה "איך המערכת נשמעת לאוזן שלי"!

אני מודע שהמערכת שיש לי היא בסיסית, אבל בכל זאת חשוב לי שהוספת הרמקולים מאחורה לא תפגע ברמת הסאונד שיש לי עכשיו אלא הדבר יתרום לסאונד (לא בטוח איך להגדיר את זה נכון) יותר עשיר או מודגש!

תודה.

פורסם

אני אשמח עם יהיו עוד תגובות מאנשים בעלי ידע וניסיון בתחום ולפי מה שראיתי לא חסר פה כאלה!!

פורסם

אתה צודק לגבי איך שהמערכת נשמעת לאוזן שלך!

חיבור רמקולים ישירות לHU יוריד קצת מהאיכות בווליום גבוה מכיוון שהרמקולים יעוותו לעומת הקדמיים שלא יעוותו. אבל אפשר לסדר את זה, ע"י אופציית הפיידר שברדיו דיסק.

עדיף שתגביר את הרמקולים מאחורה ע"י מגבר ולא ע"י HU, לדעתי.

כבר כתבת שיש לך סאב, לכן 9*6 לא יהיה כ"כ הכרחי, אתה יכול להתקין רמקול 6.5 קואקסאלי. אבל כמו שאמרת, בסוף זה אתה קובע מה נשמע יותר טוב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
אתה צודק לגבי איך שהמערכת נשמעת לאוזן שלך!

חיבור רמקולים ישירות לHU יוריד קצת מהאיכות בווליום גבוה מכיוון שהרמקולים יעוותו לעומת הקדמיים שלא יעוותו. אבל אפשר לסדר את זה, ע"י אופציית הפיידר שברדיו דיסק.

עדיף שתגביר את הרמקולים מאחורה ע"י מגבר ולא ע"י HU, לדעתי.

כבר כתבת שיש לך סאב, לכן 9*6 לא יהיה כ"כ הכרחי, אתה יכול להתקין רמקול 6.5 קואקסאלי. אבל כמו שאמרת, בסוף זה אתה קובע מה נשמע יותר טוב.

תודה רבה לך על התגובה. זה מה שהיה לי חשוב לדעת.

אני אשמח אם אפשר לקבל המלצה לרמקולים קואקסיאליים מסוימים.

ושוב תודה!

פורסם

כבר כתבת שיש לך טמפו מקדימה, אז כדי להשלים את הצליל ושיהיה לך אותו צליל פחות או יותר מאחורה תקנה מורל פולס/טמפו(אם כבר יצאו) קואקסיאלים לאחורה וזהו.

בכל מקרה ממליץ לך לפני כן לשמוע רמקולים מכל הגדלים, יכול להיות שה9*6 ישמעו לך טוב יותר.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
כבר כתבת שיש לך טמפו מקדימה, אז כדי להשלים את הצליל ושיהיה לך אותו צליל פחות או יותר מאחורה תקנה מורל פולס/טמפו(אם כבר יצאו) קואקסיאלים לאחורה וזהו.

בכל מקרה ממליץ לך לפני כן לשמוע רמקולים מכל הגדלים, יכול להיות שה9*6 ישמעו לך טוב יותר.

הבנתי. תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...