Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שהרכיבו ציריה תחליפית (תוצרת סין)

רכשתי ציריה חדשה ימנית (הארוכה) מדיסקל במחיר של 270 ש"ח וזאת מכיוון שלא מצאתי שום ציריה תחליפית תוצרת אירופה או יפן,ומקורית עולה 900 ש"ח לא כולל מע"מ. (ציריה משופצת ניתן היה לקנות בפחות מ 200 ש"ח)

הקופסא בצבע כחול וכתוב עליה GS*P (דיסקל התחייבו בפני שהציריה איכותית והמחיר הראשוני שרצו על הציריה היה 400 ש"ח)

אז רציתי לדעת כמה זמן או ק"מ ציריה כזאת אמורה להחזיק?

אני יודע שאין זמן מדוייק אבל לפחות לדעת בערך.

(בטוח שלא תחזיק כמו מקורית אך אם לפחות תחזיק שנתיים וחצי עד שלוש זה יהיה מספק מבחינתי).

תודה. וחג שמח!

לינק לאתר היצרן http://www.gsp.cn/en/index.asp

פורסם

אכן בהתחלה הם אמרו לי שהמחיר מחירון 400 אמרתי להם שזה יקר ושבירושלים ניתן לקנות (בואדי) ב 250 ש"ח גם חדש.

אז הם אמרו לי שזה מחיר ברוטו ועוד לפני הנחה, שאלתי איזה הנחה אמרו לי ההנחה שמקבלים המוסכים שקונים מהם.

בסופו של דבר נראה לי שזה המחיר שהציריה נמכרת למוסך או לחנות חלפים ואלה מוסיפים על זה את האחוזים שלהם.

אבל מה האיכות של המוצר הספיציפי ? האם מישהו ניסה ויכול לחלוק את נסיונו.

פורסם

250 ש"ח זה מחיר טוב לצירייה, והייתי לוקח את ההימור.

בעצם, זה לא ממש הימור כי ה205 אוהבת לגמור ציריות מהר יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני קניתי חליפית תראה אם הקרטון שלה נראה דומה לשלך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1314031&postcount=22

בכל מקרה היא עלתה לי 330 בחנות חלפים, וחשבתי שזה זול יחסית, כנראה שאתה יודע להתמקח טוב, איך השגת הנחת מוסכים? לאיזה סניף שלהם פנית?

היא מחזיקה בסדר כבר כמעט 10K , עדיפה ממשופצת לדעתי, המשופצות תמיד קורסות מהר מאד, אז מה כבר יכול להיות יותר גרוע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צביקה שלום.

אני לא יודע למה אתה אומר ש 205 אוכלת ציריות??

הצרפתיה שלי גמעה 140000 ק"מ עדיין עם הציריות המקוריות.( אפילו הגומיות עדיין מקוריות).

ד"א- בדיסקל ת"א ניתן לקנות ציריה משופצת ב 170 ש"ח.

בברכת חג שמח ושנה טובה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

הציריה שלי מחברה אחרת ממה שיש בלינק אבל בטח מאותה איכות, כמו שכבר נאמר ניקח את הסיכון כי כבר קניתי.

ונראה כמה זמן ישרוד.

ל igi2000 כנראה שיש לך 205 מאוד מיוחדת כי זה ידוע שה 205 אוכלת ציריות יותר מהר מהממוצע וכך גם האלטרנטור שלה שובק די מהר החשמלאי לא חידש כלום הוא רק אימת עובדה ידוע.

• תוכן חדש...