Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה עבדו עלי ועליכם בתדלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באתי לתדלק כשנשאר לי בטנק בערך ליטר דלק( יש סיכוי שאפילו פחות מזה). תדלק ב50 ש"ח, כ 8 ליטר. נסעתי לקחת את אמא שלי מהעבודה, וחזרתי לאותה תחנת דלק להשלים תדלוק לטנק מלא סך כל הנסעיה היה לא יותר מ8 ק"מ!, נכנסתי לשרות עצמי והתחלתי לתדלק, בתדלוק הזה יצא 45 ליטר.

במיכל של מאזדה יש 50 ליטר.

נעשה חשבון.

היה לי ליטר אחד הוספתי 8, סה"כ 9. עשיתי סיבוב 8 ק"מ. ככה שבד"כ זה היה שורף לי מקסימום ליטר דלק.ולבסוף הוספתי עוד 45 ליטר.

הייתכן שב 8 הק"מ שנסעתי שרפתי 4 ליטר דלק?? לא נראה לי, ולא הגיוני!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאיפה אתה יודע כמה דלק היה לך במיכל הדלק ?

אין לך שום דרך לדעת שהיה לך רק ליטר אחד של דלק.

כנראה שהיו לך יותר.

חדל קשקשת ברשת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

1-אם היה לי יותר אז עוד יותר עצוב, כי שרפתי יותר ליטרים בנסיעה.

2- לפי תצרוכת דלק ממוצעת.

פורסם

איך אתה בטוח שנינכנס רק 50 במיכל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם יש לך חשד, אתה יכול לעשות בדיקה פשוטה.

קח גלון של עשר ליטר תימלא לשם דלק,

ותשווה אם באמת לפי המשאבה יש עשר ליטר דלק בפנים.

פורסם

אכן, מדדים אמפיריים אובייקטיביים ומדעיים לחלוטין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איך אתה בטוח שנינכנס רק 50 במיכל

ספר רכב.

בכל מקרה גם אם היה לי בהתחלה 10 ליטר והוספתי עוד 8 ואז עוד 45.

אז יצא ששרפתי 13 ליטר ל8 ק"מ.

פורסם

למיטב זכרוני במיכל דלק של מאזדה3 יש 55 ליטר לפי ספר הרכב כך שהמספרים שלך מסתדרים יופי.

בנוסף, גם אם היצרן מצהיר על 50 לא בטוח שהנפח האמיתי לא 53 ואם ממלאים עד הקצה אז תוסיף גם את הנפח של הצינור עד פתח המילוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במיכל הדלק יש כיס אוויר למעלה, ואפילו די גדול, שנשאר לאחר שממלאים את המיכל עד קפיצת המשאבה. כיס האוויר הזה נועד לאפשר התפשטות של הדלק בסביבה חמה ולתת מקום לאדי דלק, שלא יצאו החוצה אל הסביבה ויזהמו אותה.

אפשר לנצל את כיס האוויר הזה למילוי דלק נוסף על ידי סבלנות יתרה עם המשאבה, או סתם אם המשאבה פחות רגישה וממלאת עוד קצת דלק לפני שהיא קופצת.

היצרן מצהיר על תכולת מיכל דלק ללא כיס האוויר הנ"ל.

שווה לשאול לפני שיורים.

פורסם

יש לו לאנטיס, לא מאזדה 3.

פורסם
קח גלון של עשר ליטר

:-):-):-)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
היום באתי לתדלק כשנשאר לי בטנק בערך ליטר דלק( יש סיכוי שאפילו פחות מזה). תדלק ב50 ש"ח, כ 8 ליטר. נסעתי לקחת את אמא שלי מהעבודה, וחזרתי לאותה תחנת דלק להשלים תדלוק לטנק מלא סך כל הנסעיה היה לא יותר מ8 ק"מ!, נכנסתי לשרות עצמי והתחלתי לתדלק, בתדלוק הזה יצא 45 ליטר.

במיכל של מאזדה יש 50 ליטר.

נעשה חשבון.

היה לי ליטר אחד הוספתי 8, סה"כ 9. עשיתי סיבוב 8 ק"מ. ככה שבד"כ זה היה שורף לי מקסימום ליטר דלק.ולבסוף הוספתי עוד 45 ליטר.

הייתכן שב 8 הק"מ שנסעתי שרפתי 4 ליטר דלק?? לא נראה לי, ולא הגיוני!

בלי לשפוט אותך ובלי לקבוע אם אתה צודק או לא בטענות שלך אבל הצורה שבדקת לפי דעתי לא אומרת שום דבר מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול לדעת כמה ליטרים נשארו במיכל שלך, השערות זה דבר יפה אבל לא מדויק אז נתנו פה הצעה לבדוק אם מזייפים את המשאבות בתחנה שתדלקת אז אתה יכול לבצע את הבדיקה בצורה קצת יותר רצינית.

בהצלחה.

פורסם

תעשה חישוב או תקרא את ההודעות הקודמות.למעשה לכמות הדלק שהייתה לי אין כלל חשיבות

מה זה משנה אם נשאר לי חצי ליטר או 5 או 10??

עדיין תדלקתי 53 ליטר, לתוך מיכל של 50.ובנוסף הייתה כמות מסוימת(אולי חצי ליטר ואולי 10) בתוך המיכל.

פורסם

אני לא יודע מה גודל המיכל שלך, וכמה ליטר נכנס בצנרת.

ברכב שלי,היצרן כותב שמיכל הדלק הוא 60 ליטר.

יום אחד שכחתי לתדלק למרות שכבר ניצנץ למיכל ריק, ועוד נסעתי בלי להרגיש 50 ק"מ.

למזלי הרכב נתקע בתוך צומת חולון, כמה מאות מטרים מתחנת דלק. בנידנודי הרכב ובשיעולים וגימגומים התנעתי והצלחתי כמעט להגיע לתוך התחנה. את הסוף כבר דחפתי בעזרת הנוסע שהיה איתי.

חנקתי את מיכל הדלק בתידלוק איטי והשתדלתי להכניס עוד ועוד עד שכבר לא היה מקום לכלום.

ואתה יודע כמה נכנס? - 73 ליטר. לא 60, לא 65, לא 70, בדיוק 73 ליטר.

אפילו המתדלק היה מופתע ולא הבין מאיפה נכנס עוד ועוד.

היצרן שלך אומר שנכנס 50, תרוקן מיכל עד הסוף, ואז תמלא ותדע.

שנה טובה

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חנקתי את מיכל הדלק בתידלוק איטי והשתדלתי להכניס עוד ועוד עד שכבר לא היה מקום לכלום.

ואתה יודע כמה נכנס? - 73 ליטר.

אפשר לנצל את כיס האוויר הזה למילוי דלק נוסף על ידי סבלנות יתרה עם המשאבה

אפילו המתדלק היה מופתע ולא הבין מאיפה נכנס עוד ועוד.

עכשיו זה ברור?

• תוכן חדש...