Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בת 17 וחצי ואני מחפשת אוטו קטן, חסכוני, אמין ונוח. המליצו לי על:

פג'ו 106

פורד פיאסטה

דייצהו שרייד

סוזוקי סוויד

אני רוצה 1300, 1400 סמ"ק. ולא איכפת לי שיהיה ידני(אפילו עדיף, דלק יותר זול לא?!)

שנת 93'-97( זה מה שאני יכולה להרשות בסכום שהוקצב לי)

מצד אחד אומרים לא לגעת בצרפתיות ולפורד יש בעיות במזגן ולכן ללכת רק על יפניות. הבעיה היא שאני לא מוצאת יפניות

למכירה!! כנראה הם כל כך מוצלחות שלא מוכרים... ואם מוכרים זה די יקר יחסית לשנה...

ההורים שלי הציעו להוסיף עוד כסף לתקציב כדי לקנות אוטו יותר טוב אבל אני לא חושבת שכדאי... אני לא נוסעת רחוק וחשוב לי אוטו בעיקר( ואולי רק) לשנה הזו(לפני הגיוס).

אז מה אתם אומרים?!

פורסם

בתקציב הזה ולאור העובדה שאת מתגייסת בקרוב,הייתי שוקל אם יש רכב במשפחה לבקש מהורים לבטח אותך בו ולנסוע עליו.

רכב בתקציב כזה לא משנה הסוג,עלול לגרום לצרות.

אני הייתי מעדיף שרייד 97 אבל יש להיזהר ולבדוק אם ברדיאטור יש נוזל קרור או מי ברזז.

במידה ומי ברז- להתרחק ....בלוק המנוע שלהן העשוי מאלומיניום רגיש ונאכל בגלל שימוש במי ברז.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום!

ברור שעדיף תקציב יותר גבוה כדי שהשנתון של הרכב יהיה גבוה יותר, אבל במידה ואת לא מוכנה לחכות הייתי ממליץ על השרייד מבין הבחירה שרשמת.

זה גם הרכב שאני חיפשתי בעיקר (אבל שנתון גבוה יותר ולא מצאתי אחד), מבחינת אמינות אומרים שסוזוקי סוויפט הכי אמינה אבל היא נשמעת כמו טרקטור.

מהבחינה של מה שרשמת על הפורד כדאי שתדעי שלכל רכב יש את המחלה שלו, אולי לפורד יש מזגן בעיתי אבל לשאר הרכבים יש בטוח בעיה כלשהי אחרת שיכולה גם להפריע לך. תחליטי את.

אני בסוף הלכתי על אופל קורסה שנת 2000 מנוע 1.2 ליטר.

שיהיה בהצלחה.

מיכו.

פורסם

טוב אז בואי נחלק את זה ככה

אמין וחסכוני - דייהטסו שרייד , סוזוקי סוויפט, סוברו ג'סטי, דייהטסו סיריון - ככולם יפניות

מהבית הקוריאני יש לך את האקסנט או את הדייהו לאנוס שנחשבות די אמינות אבל אני לא יכול לקבוע מה גרוע יותר מבחינת נהיגה היפניות או הקוראניות

נוח ומהנה לנהיגה אך לא נחשב אמין כמו היפניות - פג'ו 106, סיטרואן סקסו

עוד אופציות ( לא בטוח לגבי הנוחות, אבל מכוניות טובות ) - אופל קורסה, פולסוואגן פולו, פיאט פונטו,פורד פיאסטה

הפיאסטה נחשבת אמינה מבחינת המנוע, כל השאר לא בטוח. עדיף לשאול אנשים עם נסיון של שנים עם האוטו

מה שכתבתי אלה דעות כלליות על מכוניות שמתמצת בערך את הפורום התותח הזה על המכוניות הנ"ל אך זה כבר עניין אינדיוידואלי לכל אדם איזה רכב מתאים לו. אני אישית נוסע על צרפתית לא בוכה על האמינות אני אוהב הנאה מנהיגה ונוחות.

מה מתאים לצרכים שלך תחשבי טוב ואז תלכי על כיוון רכב ספציפי ותשאלי עליו הכוונה אחרת על כל רכב תקבלי דעה אישית מאנשים שונים ולא תדעי בסופו של דבר מה נכון. כל אחד נכווה מאוטו זה או אחר בצורה שונה וכל אוטו הוא שונה מאחיו שיכול להיות שיוצרו באותו מפעל אך אנשים שונים טיפלו בו .. מקווה שעזרתי עם החפירה הזאת .

שנה טובה לכל עם ישראל !!!!!!!!!!!!

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

לדעתי גם דיהטסו רייסר נכנס בקטגוריה הזו

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

זה דייהו ריסר..

ובכל מקרה,ברכבים ישנים יש תקלות,גם ביפאניות וגם בצרפתיות,הכול תלוי באיך טיפלו ברכב בעבר,עשו טיפולים בזמן ,לא הזניחו וכו'

אם את מחפשת רכב שיביא אותך מנקודה א לנקודה ב זה הדהייטסו שרייד והסוויפט,אבל לא הכי נוח בהשוואה לצרפתיות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...