Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט תעבורה

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע החודש הזה יש לי משפט תעבורה על "תאונה" טיפשית כיביכול נכנסתי במורה נהיגה מאחור לרכב של המורה לא קרה כלום מבחינת הפצועים רק לי היו כאבי גב לאחר המקרה מכיוון שבלמתי חזק ויש לי בעיות גב אז פניתי לבית חולים שללו לי אז את הרישיון לחודשיים במשפט לא יודע מה אני אקבל אבל השאלה היא האם בכל משפט תעבורה אפשר להגיע להסדר עם התביעה?

תודה

פורסם
תתחיל בסימני פיסוק, ותמשיך בחיפוש. אם לא תמצא כלום, תנסה פה.

חיפשתי ולא מצאתי.. הלינק שנתת פה לא תקין.

מישהו יכול לענות ישר ולעיניין?

תודה

פורסם

מה עם עורך דין? חשבת לקחת?

מבחינתך זו "תאונה טפשית", אבל פגעת ברכב.

אתה נהג חדש/צעיר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה עם עורך דין? חשבת לקחת?

מבחינתך זו "תאונה טפשית", אבל פגעת ברכב.

אתה נהג חדש/צעיר?

ל'

כן אני נהג חדש..

זה דיי בעייתי לקחת עורך דין אין לי כסף לזה אני חייל. יש עם מי לדבר שם לפני הכניסה למשפט?

ועוד שאלה להגיע עם מדים או ללא מדים?

תודה

פורסם

אף פעם לא התנסתי במשפטי תעבורה ובמשפטים בכלל ולכן אינני רוצה להטעות אותך.

מכיוון שאתה חייל ואין לך את האמצעים לשלם עבור שרותיו של עורך דין, הייתי ממליצה לך לבדוק האם העירייה במקום מגורך עובדת עם עורכי דין אשר מגיעים בהתנדבות ומייעצים בחינם אין כסף לתושבי העיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כיוון שאתה חייל אתה זכאי לייעוץ משפטי מהפרקליטות הצבאית - אם יש לך מחשב תחפש בצה"ל.נט אם אין לך, תדבר עם השלישות של היחידה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כיוון שאתה חייל אתה זכאי לייעוץ משפטי מהפרקליטות הצבאית - אם יש לך מחשב תחפש בצה"ל.נט אם אין לך, תדבר עם השלישות של היחידה.

לפי האתר של הפרקליטות הצבאית הם מייצגים רק בהליך פלילי

כמה אמור לעלות עו"ד לייצוג במשפט (המשפט עוד כ שבועיים +)

ואם אין לי עו"ד יש אפשרות לדבר שם עם מישהו לפני הכניסה למשפט?

תודה

פורסם

גם עבירת תעבורה נחשבת לעבירה פלילית.

נכון שזה לא מה שמחפשים כשמבקשים תעודת יושר, אבל זה עדיין נחשב פלילי.

ולכן, תבדוק בכל זאת מה סיכויך לקבל עו"ד ע"ח הצבא.

מניסיון של חבר שהואשם על דיבור בטלפון - הוא חיפש את התובעת די הרבה, ולבסוף הגיע למשרדה וחיכה וחיכה עד שבסוף דיברה איתו.

הייתי איתו ושמעתי את דרך התבטאותה המאוד מתנשאת.

הוא אמר שאולי הוא גירד באוזן, שאולי סתם הרים יד, אבל בטוח לא דיבר בטלפון והיא יכולה לבדוק בפלט שיחות נכנסות/יוצאות שתקבל מחברת הסלולר.

וכמה שהוא הסביר לה, בסופו של דבר היא אמרה לו: זה יהא האישום שאני אגיש. תגיע לדיון תגיד מה שאתה רוצה, אם תגיד בדבריך שגרדת באוזן או אולי הרמת יד באויר, תוך כדי הדיון אהיה מוכנה לשנות את האשמה לכך שלא החזקת הגה בשתי ידיים, אם תסכים מיד, העונש שלך יהיה על זה, וזה עונש קל יותר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לפי האתר של הפרקליטות הצבאית הם מייצגים רק בהליך פלילי

כמה אמור לעלות עו"ד לייצוג במשפט (המשפט עוד כ שבועיים +)

ואם אין לי עו"ד יש אפשרות לדבר שם עם מישהו לפני הכניסה למשפט?

תודה

דבר ראשון, תבקש דחייה. אני לא מבין למה רק עכשיו נזכרת..

תתקשר לפרקליטות הצבאית של הפיקוד שלך (אם אתה בפיקוד מרכז אז זה ב"בית הירוק" ביפו).

לפי מה שאני זוכר מהנסיון האחרון שלי בנושא, אם זה משפט אזרחי אתה זכאי רק לייעוץ משפטי. אם זה משפט בבית דין צבאי לתעבורה אתה גם זכאי לייצוג.

בכל מקרה - אם לא תתקשר לא תדע.

בהצלחה.

פורסם
דבר ראשון, תבקש דחייה. אני לא מבין למה רק עכשיו נזכרת..

תתקשר לפרקליטות הצבאית של הפיקוד שלך (אם אתה בפיקוד מרכז אז זה ב"בית הירוק" ביפו).

לפי מה שאני זוכר מהנסיון האחרון שלי בנושא, אם זה משפט אזרחי אתה זכאי רק לייעוץ משפטי. אם זה משפט בבית דין צבאי לתעבורה אתה גם זכאי לייצוג.

בכל מקרה - אם לא תתקשר לא תדע.

בהצלחה.

באיזה תירוץ ידחו לי את המשפט?

ומה יתן לי הסיוע המשפטי? הם ידריכו אותי מה לעשות במשפט (טלפוני?)

תודה

פורסם

תתקשר לבית המשפט, תגיד להם שאתה חייל ושיש לך ייעוץ משפטי בפרקליטות הצבאית ושאתהצריך דחייה של המשפט לצורך הכנה משפטית.

במידה ולא יאשרו, תתקשר לפרקליטות ותקבע פגישה, במידה והפגישה נקבעת לאחר תאריך המשפט תגיד להם שהמשפט לפני זה ואתה צריך או להקדים את הפגישה או לדחות את המשפט. בד"כ הם עוזרים עם דחיית המשפט.

פורסם

משפט אפשר לדחות טלפונית? לא צריך להגיש בקשה בכתב?

כמה זמן לפני המשפט אני יכול להגיש בקשה לדחייה?

• תוכן חדש...