Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב כאמור יונדאי אקסנט 99'.

לאחר בעיה באורות הגבוהים שהיו לעיתים נדלקים קבוע, והיה צריך להילחם עם ידית האורות כדי לכבותם,

פירקתי את הידית ואת המנגנון כדי לבדוק מה הבעיה.

לאחר בדיקה, ראיתי שיש 3 מפסקים, שזזים מעלה ומטה ע"י 3 מנופי פלסטיק מזעריים.

גיליתי ש2 מה"מנופים" שחוקים, ולכן לא מרימים את גשר המפסק ולכן האורות הגבוהים לא נכבים.

בתמונה - ניתן לראות את 2 המנופים מפלסטיק שהכיפה שלהם שחוקה:

attachment.php?attachmentid=93936&stc=1&d=1188472361

בתמונה הזו רואים את המסילה שזזה ימינה שמאלה, וע"י מגרעות ועליות - מעלה ומורידה את המנופים:

attachment.php?attachmentid=93937&stc=1&d=1188472361

בתמונה האחרונה רואים את הגשרים של המפסק שמורמים בעזרת המנופים וכך מפעילים אורות דרך וגבוהים ע"י משיכה או דחיפת הידית:

attachment.php?attachmentid=93938&stc=1&d=1188472543

שמחתי למצוא את הבעיה, ואלתרתי הגבהה ל2 השחוקים ע"י התכת פלסטיק בחלק העליון כדי שיהיו גבוהים מספיק להרמת המפסקים.

הפתרון עזר אבל עדיין יש בעיות מגעים לפעמים.

השאלה שלי -

האם יש סיכוי למצוא את חלקי הפלסטיק (המנופים כמו שקראתי להם) השחוקים -

או שיש להחליף את כל הידית בחדשה או משומשת.

כמו כן, היכן ניתן להשיג כל אחד מהחלקים (ידית , או חלקים פנימיים).

תודה,

איציק.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה על השרשור, עזרת לי מאוד.

גם לי היתה את הבעיה הזאת, ראיתי את השרשור שלך, ופעלתי לפיו.

לידיעתך!

בעיית המגעים אצלך לפי דעתי היא בגלל שהגבהת את המנופים יותר מידי, מה שעזר לי כאן זה קליבר דיגיטלי שקניתי מאיביי.

לאחר הגבהת המנופים ובדיקה ברכב, הייתה לי גם כן בעיית מגעים, המנוף המשופץ היה גדול ב 0.2 מילימטר, לאחר שיוף של המנוף לגובה המתאים, האורות פועלים מצוין.

אמנם השרשור ישן, אבל תודה תמיד אפשר להגיד.

• תוכן חדש...