Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב קטן, גם לנסיעות בין עירוניות אבל הרוב בתוך העיר.

תקציב:40000, אוטו קטן, עדיף אוטומטי.

איך הסוזוקי סוויפט יורוספורט? והאם זה נכון שיונדאי גטס זוללת דלק?

ובררתי גם על דייהטסו סיריון. נפח מנוע 1000 מספיק לי?

תודה רבה

פורסם

לדעתי הסיריון זאת האופציה הטובה ביותר.

זה הרכב של סבתא שלי והיא מרוצה ממנו מאוד.

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם
שלום,

אני מחפשת רכב קטן, גם לנסיעות בין עירוניות אבל הרוב בתוך העיר.

תקציב:40000, אוטו קטן, עדיף אוטומטי.

איך הסוזוקי סוויפט יורוספורט? והאם זה נכון שיונדאי גטס זוללת דלק?

ובררתי גם על דייהטסו סיריון. נפח מנוע 1000 מספיק לי?

תודה רבה

ראשית, את הסוויפט הייתי מוריד מהרשימה.

הסוויפט מיושנת, בעלת תיבה אוטומטית מיושנת עוד יותר, זוועתית עם 3 הילוכים בלבד!

דייטסהו סיריון, תיהיה הבחירה המוצלחת מבין שלושת הרכבים שציינת (דגם ה- 1300 בלבד, ולא 1000)!

יונדאי גטס אכן זוללת דלק בשנתונים שרלונטיים לתקציב שלך! לעומת זאת, יונדאי גטס ידנית (אם לא מפריע לך) יכולה להיות אופציה לא רעה כלל, ואפילו חסכונית בדלק!

אופציה נוספת ששווה לך לבחון הינה פיאט פונטו עם גיר רציף, החסכונית מאד בדלק!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

דייטסהו סיריון, תיהיה הבחירה המוצלחת מבין שלושת הרכבים שציינת (דגם ה- 1300 בלבד, ולא 1000)!

למה לא מנוע 1000? היא ציינה שרוב הנסיעות שלה עירוניות, ולכן היא רק תהנה מצריכת הדלק המזערית של הסריון, שבגרסא הידנית זריזה באופן נחמד ותספק אותה כמו שצריך בתוך העיר - וגם כשתצא ממנה, אין שום בעייה לשייט עם הסריון במהירות 100/110 כך שגם מהבחינה הזאת היא מתאימה לה.

יונדאי גטס אכן זוללת דלק בשנתונים שרלונטיים לתקציב שלך! לעומת זאת, יונדאי גטס ידנית (אם לא מפריע לך) יכולה להיות אופציה לא רעה כלל, ואפילו חסכונית בדלק!

אל תגזים, אולי היא פחות גרועה מהגרסה האוטומטית אבל גם הידנית נחשבת בזבזנית בהשווואה לשאר האופציות (סריון!?!)

עידן

מחזק את ההמלצה על הסריון, רק אל תפחדי ממנועי ה 1000 סמ"ק - הם יתאימו לך היטב לדעתי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מצטרף להמלצה על הספייס - בתקציב זה תוכלי למצוא ספייס אוט' מודל 01-02, מאובזרת, סחירה מאוד וחסכונית...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מחזק את ההמלצה על הסריון, רק אל תפחדי ממנועי ה 1000 סמ"ק - הם יתאימו לך היטב לדעתי.

למה לא מנוע 1000?

א. הדרישה הינה לרכב אוטומטי!

ב. מנועי ה- 1000 נוטים "להתפגר" באזור ה- 100K (מנסיון של מספר מכרים)ץ

ה- 1300 עדיפה באופן משמעותי על פני מנוע ה- 1000!

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

סיריון זו האופציה הטובה ביותר.

גם הרכב הכי חדש ומתקדם בתקציב הזה, גם מאוד חסכוני בדלק, וגם אמין.

הייתה לי סיריון 1000 אוט' וזה רכב מושלם לנסיעות עירוניות.

מנוע 1000 סמ"ק לא נוטה להתפגר מהר אלא אם מי שנהג ברכב סחט את כל מה שיש לו ו"רצח את המנוע". אפשר להוציא הרבה מהמנוע 1000 הזה אם מצמידים את הדוושה לרצפה, אבל אז הוא עובד על סל"ד גבוה והבלאי מאוד גבוה גם כן. אם המנוע עובד לרוב בסל"ד סביר אז הבלאי סביר גם כן.

מכרתי את שלי עם 130K ק"מ והמנוע היה במצב מצויין (גם לפי הרגשתי, גם לדברי המוסכניק שלי וגם לפי תוצאות הבדיקה שהקונה עשה).

בקיצור רק למצוא אחת שמורה.

נ.ב.

שלי הייתה אחרי ליסינג (אני הייתי היד השניה) והיא הייתה במצב מצויין. אין סיבה לפסול בצורה גורפת בגלל עבר של ליסינג\השכרה. הרבה מהסיריונים היו בציי רכב, וכל מקרה לגופו.

• תוכן חדש...