Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קודם כל הפכתי את כל הפורום ולא קיבלתי תשובה לשאלתי...

אני רוצה להחליף ג'אנטים בסיטרואן AX שנת 91 מנוע 1000 ליותר רחבים

איזה מידות אני יכול לאשר ברישיון? כרגע מורכבים באוטו מידה 155/70/13 3 ברגים

אני אודה מאוד למי שיעזור לי הבנתי שאפשר לבדוק את זה בתוכנה autodata ואין להשיג אותה

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

עד לא מזמן הייתי בעלים של AX שנת 96, 1400 סמ"ק. מידת הצמיגים הייתה זהה.

לפני כשנתיים בערך, אישרה לי המחלקה הטכנית של לובינסקי להחליף צמיגים למידה 165X60, ג'אנט 14 אינץ'.

צור עימם קשר ותראה מה יאמרו לך.

2 נקודות למחשבה:

1. המידה שאישרו לי חריגה ולא ניתן למצוא מגוון של צמיגים במידה זו!

2. אין לך כל אפשרות להרכיב ג'אנט בעל יותר מ-3 ברגים מבלי לשנות את כל מערכת המתלים באוטו!

במידה ויש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

פורסם

כנראה שכאשר הפכת את כל הפורום, פספסת משהו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...