Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי סאב קיקר c12 מהבסטות של התחנה מרכזית בתיבה שהמוכר טוען שהיא מקורית לאחר שהמוכרים שם טענו שלא כדי לי לקנות את הפי 1 כי הוא עושה בעיות... עכשיו רציתי לדעת איזה כבל אני צריך כדי לחבר אותו...??

כלומר מהמערכת למגבר יש לי אופצייה רק ל2 כבלים של אר סי אי ועכשיו אני צריך עוד 2 יש מין דבר כזה שמפצל את זה?? והאם אני יכול לקנות את זה מחנות מוזיקה?? תודה על העזרה ושבת שלום...

נ.ב

הסחורה נראת לי מקורית אבל המקום קצת מפוקפק מה נראה לכם???

פורסם

יש הרבה נושאים לגבי האמינות בתחנה המרכזית בת"א, תעשה חיפוש עליהם.

אתה לא צריך קבל. אולי התכוונת לכבל, אבל קבל אתה לא תצטרך. כבלים יש לפי מידות, 1.5 מ"מ או 2.5 מ"מ יספיקו.

ולגבי המגבר והחיבורים, איזה מגבר יש לך ? כמה יציאות?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אופס יצאתי עילג.. כן כבל..

אני מתכוון לזה שעכשיו אני צריך עוד 2 אר סי אי כדי שגיעו מהמערכת ויפתחו לי ת ה2 יציאות ה2 צריך מפצל לא??.... יש לי מגבר 4 ערוצים..

פורסם

תריץ חיפוש על מפצל RCA

אם למגבר שלך יש כניסות כפולות (כלומר שתי זוגות של RCA - כול זוג אגב זה אחד אדום ואחד לבן - ימין ושמאל - סטריאו)

תצטרך מפצל

לרוב עושים את אם לרדיו דיסק שלך יש יציאה אחת למגבר (כלומר זוג אחד כשאתה צריך שתיים)

אם לרדיו דיסק שלך יש עוד יציאה למגבר (2/3) עדיף במקום לפצל ליד המגבר למשוך עוד RCA מהיציאה ברדייו דיסק עד למגבר

בכול אופן תריץ חיפוש ותבין יותר :mm_wink:

שבוע טוב

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...