Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר שאלות :)

האם אני יכול להחליף את הטוויטר בסט COMPONENT שלי לטוויטר אחר בלי בעיות מסויימות ?

לדוגמא , להחליף את הטוויטר של MOREL PULSE בטוויטר אחר מבית FOCAL לדוגמא ( לחברו לקרוס של MOREL )

אין לי סאב , וחתכתי את הקומפוננט בתדר של 80HZ במגבר , אבל הוואפרים עדיין מנגנים תדרים נמוכים ( הכנסתי דיסק בדיקה והוא עדיין השמיע 70HZ ופחות ... ) ...

זה בכלל שאין לי סאב ? כשיהיה לי סאב הוא עדיין ימשיך לעשות זאת ?

תודה :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קודם כל לגבי הטוויטר, בעקרון הקרוס שלך מותאם לטוויטר ולא מומלץ להחליף, מה בדיוק הסיבה שבגללה אתה רוצה להחליף?

החלפת הטוויטר אפשרית, אתה צריך לבדוק שמבחינת נק' החיתוך הקרוס לא יגרוס לבעיות בטוויטר החדש שתחבר. אתה כמובן צריך לבדוק שההתנגדות שלהם מתאימה וכו'.

לגבי הרמקולים, חיתוך של LPF מתחיל ב-80 הרץ ויורד בקצב של מסויים בהתאם לסוג הקרוסאובר שיש לך, זה לא חיתוך אבסולוטי. בדר"כ ככל שהקרוס טוב יותר החיתוך נעשה מהר ויותר ומשנה פחות את התדר בנק' החיתוך והפאזה של האות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...