Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בן גטס ל לנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

אני מתלבט בן 2 רכבים(גטס ולנטיס) בתקציב של 45k .אני נהג יחיד ברכב ולכן עלה השיקול של רכב קטן. אישית אני אוהב את הלנטיס כי אני רגיל אליה ממשפחתי ולכן חשבתי לקחת גם לי אחת כזאת אבל מכיוון שאני נהג יחיד מתל אביב חשבתי על רכב קטן בגלל בעיות חניה-גטס . באיזה רכב האחזקה תהיה יותר זולה ומי מהן יותר אמינה ? מדובר על השנים לנטיס 2000 או גטס 2004-2005

פורסם

אין ספק שהגטס עדיפה מכיוון השנתון הגבוה יותר, אתה קונה רכב בן שנתיים לעומת רכב בן 7 שנים.

מבחינת רמת גימור,הנאה מנסיעה ובטיחות הגטס עלובה,כנ"ל צריכת דלק שערורייתית אבל אל תשכח שהלאנטיס לעומתה מיושנת והיא גם לא ממש מאובזרת ונוחה (בגירסה הסטנדרטית), וגם לא כ"כ בטיחותית.

אני הייתי ממליץ לך דווקא לחפש רכב (מיני?) אחר, יש לך לא מעט אופציות

חפש ביד 2 וסנן את התוצאות לפי התקציב שלך.

פורסם
אין ספק שהגטס עדיפה מכיוון השנתון הגבוה יותר, אתה קונה רכב בן שנתיים לעומת רכב בן 7 שנים.

מה הקשר ? ?

אתה מוזמן לבוא לנסוע על האוטו שלי משנת 98 , אני מבטיח לך שגם גטס 2009 לא תיסע כמוהו.

בארה"ב הייתה לי אקורד 89' קרבורטור שנסעה כמו ששום לנטיס 2002 לא תיסע בחיים.

אין שום קשר לשנתון , כל רכב לגופו - וזה תקף לגבי אמינות ואיכות נסיעה.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

איך הגטס מבחינת אחזקה פרט לצריכת דלק שלה :חלפים, אמינות, ביטוח האם זה מכפר על היותה זוללת דלק ?

ואם לא גטס או לנטיס אז איזה רכב כן כשחשוב האמינות שלה , אוטומטית שתהיה קטנה ושלא תזלול דלק ולא רוצה סיריון ... לא אוהב את הצורה שלה

פורסם

מניסיון עם 4 מאזדות שהיו לי בבית עד היום. אני יכול להגיד לך שהלאנטיס רכב נוח. בעל נוחות נסיעה טובה מאוד (יחסית לגטס) רכב בעל צריכת דלק סבירה ביותר (והרבה יותר טובה מהגטס) וגם אמין מאוד (אף פעם לא הייתה לנו אפילו תקלה אחת עם אחת מהמאזדות).

בכל מקרה אני במקומך הייתי משנה את ההשאלה המקורית.

תחליט אם אתה רוצה רכב משפחתי (לאנטיס) או מיני.

במידה ותבחר במיני יש הרבה אופציות עדיפות בהרבה! (פג'ו 206, רנו קליאו, סיאט איביזה וכו'.. תלוי במה הדרישות לך)

תחליט לעצמך איזה גודל אתה רוצה ואז אנחנו ננסה לעזור לך בשימחה, לפי הדרישות שלך מהרכב.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

נהג יחיד בת"א, עזוב אותך צריכת דלק, הנוחות של רכב קטן בעיר היא פשוט עצומה.

מראש אני אגיד שגטס היא אחת המכוניות היותר קופצניות שיצא לי לסוע בהם לאחרונה. פשוט מעצבן!

מבחינה בטיחותית, אם תתרחק מהגטס בגירסא הפשוטה (GLF) ותמצא GLI או GLS. תקבל 2 כריות, ABS וכנראה גם רכב בטיחותי יותר מהלאנטיס

http://www.euroncap.com/tests/hyundai_getz_2004/199.aspx

*(שים לב שהרכב נבחן עם 6 כריות אויר ולא נמכר כך בארץ, לכן אין להתייחס לתוצאת הריסוק הצידי).

אם ההתלבטות היא בין לאנטיס לגטז, אז אין מה לעשות והיונדאי היא הבחירה הנכונה.

אני הייתי מתעניין בסופר מיני'ס נוספות.

• תוכן חדש...