Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ווידאו] 206 GTI 180 במבחן של טופ גיר על מסלול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל סרט מדהים ...

thenk you very clach !!!

אךך מתי נראה כביש כזה בארץ הקודש ??

אךך חזון אחרית הימים !

מתי ?

תראו באיזה סבבה הנהגים באים להעביר שמה את השיעמום או להוציא את האנדרנלין שלהם .. אךך איזה מדהים ..

והיגואר מטורפת .. :)

אהבתי מאוד גם את ה-206 .. חמודה .. :)

קבל ח"ח על הסרט

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

מדהים!

האליז איכזבה אבל אהבתי איך שרואים שההוא מטופגיר נוהג ביגואר רואים את השמחה על הפנים איך הוא שמח וזה

הייתי מת להיות במקומו... :oops:

ה206 גם חמודה :twisted:

פורסם
מדהים!

האליז איכזבה אבל אהבתי איך שרואים שההוא מטופגיר נוהג ביגואר רואים את השמחה על הפנים איך הוא שמח וזה

הייתי מת להיות במקומו... :oops:

ה206 גם חמודה :twisted:

האליז דווקא בכלל לא אכזבה. יחסית לאחרות היא ממש הרשימה, פשוט כי זו לא מכונית מסלול שמסוגלת לעלות על הכביש, אלא מכונית כביש שעולה על המסלול. האחרות בליגה אחרת והמסלול הוא בית המרעה שלהן. האליז היא מכונית כביש חזקה ומהירה מאוד, שמצליחה גם להרשים מאוד על המסלול.

דרך אגב, אנשי ראדיקל לא הסתפקו ב-SR3 המסכנה על 252 סוסיה, והתקינו לה טורבו. (320 כ"ס על 525 קילו, יחס הספק משקל טוב יותר משל מקלארן F1, בהפרש)

כך, במחי יד, היא הפכה למכונית הכביש המהירה ביותר אי פעם על הנורבורגרינג, עם 7:19 דקות. זה מרשים. מאוד מרשים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש דרך להוריד את זה?

זה משום מה פותח את זה ולא נותן לי כרגיל לשמור את זה לאן שאני רוצה...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אני שומע את הפס קול אבל לא מצליח לראות את הסרט :( ,יש למישהו מושג למה :?:

תעדכן DIVX מהאתר http://www.divx.com.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• תוכן חדש...