Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף יצאה חבילת העדכונים הראשונה ל VISTA.

משתמשים שונים ברחבי העולם שהתנסו בגרסאת קדם הפצה דווחו על שיפור משמעותי.

החבילה תפתור את בעיות התאימות לאחור מהירות המערכת ובליעת הזיכרון.

להורדת החבילה.

http://support.microsoft.com/?kbid=938194

בנוסף - תצא גירסת SP3 ל XP ככה שכנראה מיקרוסופט מבינים סוף סוף שהם בבעיה מסויימת.

פורסם

לפי מה שהבנתי - מדובר ב 90 אחוז מה SP1 ששוחרר רק בגלל שהודלף הקובץ הנ"ל ל"חופשי".

הכוונה היתה לשחרר את הכל ב SP1 הרשמי בנובמבר אבל האילוצים..

פורסם

בדיוק.

הם לא התכוונו להוציא את העדכון שיצא כרגע.

בגלל שהבטא הזאת דלפה לרשת - הם היו חייבים לזרוק איזו עצם.

אבל הבנתי שהעצם הזאת דווקא טובה:-)

פורסם

לא יודע, לי אישית עדיין טוב עם GENTOO ו-XP. יצא לי לבדוק את ה-VISTA כמה חודשים בארגון וכמה חודשים בבית...

אני עדיין מחכה למעבדים החדשים של AMD ולהוזלות השנה של INTEL ו-AMD כדי להשתדרג ולהתחדש... :-)

פורסם

במחשב בעבודה שלי מותקן VISTA BUSINESS - עובד ללא דופי. אני מאוד מרוצה.

בבית ובנייד אני עדיין ב XP.... לא מאמין בהתקנת מערכת הפעלה מיקרוסופטית לפני הופעת ה SP1 שלה,

ואני לא מוכן לשדרג את המחשב שעובד מצויין רק בשביל ויסטה ( פנטיום 4 2.4 עם 768 זכרון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני די בדעה של אייל (אתה יכול לצטט לחתימה :) ) אבל עם אימפליקציה קצת שונה:

בבית : לפטופים בXP

דסקטופ בVISTA ULTIMATE עם DUAL BOOT לXP מופשט לגמרי למשחקים כבדים במיוחד.

והיא עובדת ללא דופי.

הרבה יותר טוב ויציב מXP.

המסקנה היא פשוטה , עם מספיק זיכרון (שזו מילת המפתח) וכרטיס מסך סביר + ויסטה עובדת לדעתי יותר טוב מXP:

א. יציבות טובה יותר (עובדתית על אותו מחשב)

ב. פחות ריבוטים על עידכונים

ג. עלית מחשב מהירה יותר (גם אני נורא הופתעתי)

ד. שימוש בכרטיס מסך לצייר את שולחן העבודה וכו בצורה וקטורית - מוריד עומס מהמעבד ומעביר לכרטיס מסך.

ה. אופטימיזציות זיכרון וישומים כמו READY BOOST עושים פלאים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אייל , זה בדיוק מה שכתבתי , יש לי ויסטה ליום יום ומותקן גם XP מופשט למדי שמשמש אך ורק למשחקים כבדים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני (בשביל השימוש כאולפן) מאוד התאכזבתי מהויסטה,

הסל"ד סרק שלה עמד על 640 מגה בייט, WTF?!

מחקתי הכל והתקנתי XP הכל עובד נפלא ועל פחות מ 150.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

ד. שימוש בכרטיס מסך לצייר את שולחן העבודה וכו בצורה וקטורית - מוריד עומס מהמעבד ומעביר לכרטיס מסך.

תוכל לפרט בבקשה?

פורסם

אצלי מותקן הויסטא אולטימייט ואני לא יודע בעיות התקנתי ואני מאוד מרוצה ממנה.

ואחרי שמתרגלים ממש לא בא לחזור לXP

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שתי הבעיות העיקריות בויסטה (לדעתי האישית) הן:

1. מימוש DRM (הגנת זכויות דיגיטלית) בכל רחבי המערכת באופן שלא ניתן לעקיפה. בגלל הדרך שבה ויסטה "מדברת" עם רכיבי חומרה כמו כרטיסי קול וכרטיסי וידאו (כדי לוודא שהמשתמש אינו עושה בהם שימוש לא חוקי על מנת להעתיק עותקים דיגטליים באיכות גבוהה של אודיו ווידאו), חומרה שמותאמת לויסטה חייבת להיות יקרה יותר, מסובכת יותר, איטית יותר.

בנוסף לכך, כאשר אחד מרכיבי התוכנה של ויסטה חושד שמשהו במערכת המחשב עלול אולי, במקרה, לאפשר העתקה לא חוקית של תוכן דיגיטלי, האיכות המוקרנת על המסך והמושמעת דרך היציאות הדיגיטליות של כרטיס הקול נפגמת באופן יזום ע"י מערכת ההפעלה. תופעה כזו יכולה לקרות על מערכת חוקית לחלוטין, שבעליה העיז להתקין דרייבר עם באג, צורב CD לא מזוהה, שדרוג של חומרה לאחר התקנת המערכת הראשונית וכו'.

ב- XP, למשל, יצרן תוכנה יכל להחליט, מבחירה, שלא להעביר את מנהלי ההתקן Certification במיקרוסופט. בויסטה, דרייבר שלא עבר הסמכה יגרום למערכת אוטומטית לפגום באופן יזום באיכות הוידאו והאודיו, על מנת למנוע חיבור של המחשב להתקן הקלטה כלשהו לשם שכפול התכנים.

כדי לקבל הסמכה ממיקרוסופט, חייב יצרן החומרה להוכיח למיקרוסופט שכל רכיב חומרה שלו ניתן לזיהוי חד משמעי על ידי המערכת. חלפו הימים בהם אותו שבב גרפי שימש על גבי מגוון כרטיסים של אותו היצרן, כל אחד ברמת מחיר אחרת לסגמנט אחר של השוק.

היום צריך לפתח חתיכת חומרה נפרדת לכל מוצר, והעלות, כמובן, על הלקוחות.

2. יש בויסטה כמה עשרות רכיבי תוכנה שעוסקים ללא הרף בשיחה שוטפת עם שרתים במיקרוסופט, ומעדכנים אותם על מגוון דברים שהמשתמש עושה. חלקים חשופים, וחלקם לא חשופים, אבל Sniffers (מכשירים ללכידת תעבורת רשת) מראים היטב את קיום התעבורה הזו.

לא מתאים לי שהמחשב שלי ומערכת ההפעלה שלי ישתמשו בחשמל שאני משלם עליו וברוחב הפס שאני משלם עליו כדי לספר עלי כל מני דברים שאני אפילו לא מודע להם למיקרוסופט.

DRM זה אחד החוליים הכי גדולים של עולם הטכנולוגיה המודרנית.

המכה ה-11 הזו פוגעת רק במשתמשים חוקיים, כיוון שצורבי\מורידי\מעתיקי שירים ממילא ימשיכו להשתמש במערכות הפעלה פתוחות ובלתי מוגנות.

הרעיון שסרט שקניתי במיטב כספי יסרב להיות מוקרן באיכות גבוהה על המחשב שקניתי במיטב כספי, רק בגלל שמיקרוסופט רוצה שכל רכישה של תוכן דיגיטלי על כדור הארץ תבוצע דרך מערכת המחשב שלה, אינו מקובל עלי.

אני עם XP.

ואת זה אומר מי שתמיד משדרג לגרסה הכי חדשה לפני כולם.

• תוכן חדש...