Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב עזרה.. טיפול 10 ומוסך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני חייב עזרה אני צריך לעשות טיפול 10 לרכב וצריך לדעת מה המחירים בערך

שעת עבודה, חומרים כולל ברקסים. זה רכב ראשון שלי ואני לא יודע את המחירים.

ןאם יש המלצה על מוסך בירושלים והסביבה.

יש לי פיאט פונטו שנת 95 תודה מראש לכול מי שיעזור

פורסם

כדאי שתשנה את הכותרת לפני נעילת השרשור.

מחיר הטיפול משתנה ממוסך למוסך בהתאם לרמת התמחותו ברכב כלומר- מוסך מורשה פיאט יגבה ממך תשלום גבוה יותר ברוב המקרים מאשר מוסך כללי שמטפל גם בפיאט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יודע אבל מה המחירים בערך ומה ההבדלים בין מוסך מורשה לרגיל

והאם כדי להשקיע במוסך מורשה בבדיקה הראשונה??

וזאת הכותרת הכי מפורטת שחשבתי אליה אני את החייב לשווה

אך אני עורך את הכותרת??

פורסם

תקרא את כללי הפורום ותחסוך לעצמך הרבה אי נעימויות, הכותרת צריכה לכלול בתוכה תמצית אינפורמטיבית של ההודעה. וסוג רכב מאוד לא יזיק גם כן.

לגבי מוסכים: יש מוסך מדרכה, מוסך כללי ומוסך מורשה : שעת עבודה במוסך מורשה יכולה לנוע מ150 שח ל220 שח במוסך מרכזי. כמו כן חלקי החילוף הינם שונים,יש תחליפי יש מקורי, המחירים שונים ותפקידם הוא שונה. תצטרך למצוא את הייעודי לרכבך(ואני מאמין שאופציית החיפוש בפורום תתרום לך הרבה ידע מבוקש) במידה ותחליט לרכוש באופן עצמאי, מה שיכול להוזיל לך עלויות במידה ותחליט לבצע את הטיפול במוסך כללי, וגם יתן לך מושג וילמד אותך על רכבך.

הצעתי פתח שרשור מסודר בסגנון: רכב מסוג x, שנה: כך וכך, ק"מ: x וכו'. לאחר מכן תעשה סקר שוק, תרים טלפון או שניים למוסכים וגם למורשה ע"פ רשימת מוסכים שבאתר המוסכים שמפורסם בפורום. ואז תעשה את החשבון איפה אתה רוצה לעשות את הטיפול. במידה ותחליט במוסך כללי (שבו לא תקבל אחריות של כ3 חודשים להערכתי כמו במורשה), תצטרך למצוא מקום טוב שהמליצו לך עליו או מישהו שאתה סומך עליו. לברר איזה חלפים מומלצים לרכבך לרכוש אותם וזהו.

בהצלחה

אם תצטרך עזרה דבר איתי בה"פ.

זה לא משנה כמה מהר אתה רץ, אם אתה לא בכיוון הנכון.

פורסם

בוקר טוב.

לגבי טיפול 10K אין פה לפי דעתי יותר מדי התלבטויות. מה שיקבע לך את המחיר עצמו זה בעצם אתה, ולמה הכוונה :אילו חלפים תחליט לשים ברכבך. מקוריים?תחליפיים? איזה שמן ? איזה פלגים? יש המון סוגים והמון איכויות וזה בעצם המשקל העיקרי בטיפול 10K.לגבי עבודה כמעט כל מוסך חוץ ממורשה יקח בין 120 ל150 שקל עבודה על טיפול , ואם מישהו מבקש יותר תרים גבה כי זה סכום ממוצע והגון לטיפול פשוט שכזה. השלב הבא ,פשוט חפש מוסך מוכר שמישהו כבר היה בו או שיש לך המלצות עליו אולי גם מחברי הפורום בסביבתך ותיקח החלטה לגבי אילו סוג חלפים תרצה(אתה יכול גם לרכוש אותם לבד אם אתה רוצה להיות יותר בטוח במה ששמים לך).

בהצלחה.

פורסם

מוסך כללי טוב, אמין והוגן ושמחיריו נוחים הנו "מוסך השחר" שברח' יד חרוצים 14 א.ת תלפיות, טל' 02-6731212 ובקש את איציק.

עוד אפשרות הנה גם במוסך כללי "מוסך המישור" שבשד' החברה הכלכלית 47 א.ת מישור אדומים, טל' 02-5903999

ובקש את דן או יצחק.

דרך אגב, באיזה דגם פונטו ושנת ייצור מדובר?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
במוסך כללי (שבו לא תקבל אחריות של כ3 חודשים להערכתי כמו במורשה)

א. להערכתי אתה טועה, והוא כן יקבל את האחריות כל עוד המוסך הוא מורה משרד התחבורה.

ב. אם זה הטיפול הראשון ברכב, ישנם עוד דברים שצריך לבדוק \ לבצע במסגרת יישור קו. צמיגים, ברקסים, תפוחים, גומיות, טיימינג משאבת מים. (לא בטוח שצריך את הכל, אבל בטוח שצריך לבדוק מה בוצע, ומה המצב כעת.

פורסם

תודה על התגובות אני במוסכים שצויינו השאלה האם אליהם אני צריך להביא חליפים??

וכדאי להגיד למוסך שזה אוטו חדש (אצלי)?

בגדול הרכב שמור צמיגים לפני חודשיים משאבת מים לפני חצי שנה בערך

ובגדול החליפו גם ברקסים לפני שלושה חודשים אבל הם עושים רעש.

כול מה שכתבתי בדוק הוא היה מטופל רק במוסך של פיאט וקיבלתי מהם יומן טיפולים

הרכב הוא פיאט שנת 95 דגם: HSD עשתה 122000 ק"מ וכמו שכתבתי טופלה רק במוסך

של פיאט בירושלים.

פורסם

מצטער שאני כותב שני הודעות רצוף אבל פתאום אין לי את האופציה לערוך...

רציתי רק לדעת אך אני יכול לדעת מה הרכיבים הכי טובים לרכב שלי?

ומה החליפי מקורי (ובטח יש מבחר רב) הכי טוב לאוטו שלי?

פורסם
מצטער שאני כותב שני הודעות רצוף אבל פתאום אין לי את האופציה לערוך...

רציתי רק לדעת אך אני יכול לדעת מה הרכיבים הכי טובים לרכב שלי?

ומה החליפי מקורי (ובטח יש מבחר רב) הכי טוב לאוטו שלי?

תכנס ל"אהרון זקן" חלפים לרכב באזה''ת תלפיות (מול מגרש של קטנועים של משרד הרישוי), בקש את בני ותקח כל החלפים לרכב שלך. בקש ממנו שיפנה אותך למוסך סלימן. אם אתה צריך עזרה פנה בפרטי אליי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...