Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 240 - רדיאטור ז"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.הרדיאטור ז"ל והרופאים קבעו את מותו.

2.האם מישהו יודע כמה עולה רדיאטור והיכן אני קונה אחד כזה במחיר "מבצע" באיזור חיפה?

3.אם יש המלצות למוסך רדיאטורים נחמד באיזור חיפה והקריות- יתקבלו בברכה (את המוסכים דרעי, אלטשולר וארז אני מכיר) .

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

לאלטשולר וארז אל תיגש כי סתם ייגבו ממך סכום מופרז!

אל תרכוש רדיאטור אצל דרעי שכן הוא קונה אותם מ"בשן רדיאטורים". לכן, תתקשר אתה לבשן ותברר כמה יעלה לך ישירות.

פורסם

1.רדיאטור חדש -עולה 850 ש"ח, (לבשן רדיאטורים גם לא היה במלאי).

2.משומש "במצב טוב" 400 ש"ח-באחד המוסכים הקטנים בקרית אליעזר.(סתם- לא נראה לי)

3. ריתוך קטן עלה 120 ש"ח (כולל פירוק\הרכבה וניקוי קטן) אצל בחור נחמד בשם אנטון באיזור חוף שמן(א.ס. מצננים -רח' טובים 30 ,חיפה) . חייב לציין שבשנת 97' מוסך מאוד ידוע לקח לי 300 ש"ח על אותו דבר בדייהטסו אפלאוז.

4.עד לפעם הבאה.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

• תוכן חדש...