Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

42 קמ"ש מעל המותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טעות! הוא נהג חדש ולכן יקבל לפחות 3 חודשי שלילה במשפט בהעדר עורך דין!

אני מכיר מישהו, נהג חדש, שהלך למשפט עם עורך דין על מהירות של 60 קמ"ש מעל המותר, וקיבל 4 חודשי שלילה.

אחי 120 קמ"ש בתוך העיר

חודש שלילה + 750 שקל קנס במשפט

כל אחד תלוי על מי הוא נופל

פורסם

120 קמ"ש בעיר וזה כל מה שקיבלת?

אתה נהג חדש?

מזל מה' אין מה להגיד

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

די להפחיד את הילד.

לא מקבלים 3 חודשים שלילה על עבירה שהיא 2 קמ"ש מעל ברירת קנס, אפילו אם מדובר בנהג חדש דנדש.

מה שכן - עו"ד יכול להיות ההבדל בין קנס+על תנאי, לבין שלילה בפועל של איזה חודש.

בנוסף, ייתכן שעוה"ד יוכל גם לסגור עסקה שתכלול אישום במהירות מופחתת, כדי שגליון ההרשעות יהיה פחות רע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפשר לדעת איפה בדיוק על 443 הוא נתפס, וע"י איזה מכשיר מדידה?

לא שזה יעזור במשפט, אבל הייתי רוצה לדעת איפה להזהר...

פורסם

מישהו יודע אם יש מדידות בכביש שמחבר בין סוף בגין לצומת עטרות (המחסום) ?

אני מדבר על הישורת הדי רצינית שעוברת בין הכפרים הערביים.

פורסם
מישהו יודע אם יש מדידות בכביש שמחבר בין סוף בגין לצומת עטרות (המחסום) ?

אני מדבר על הישורת הדי רצינית שעוברת בין הכפרים הערביים.

בדרך כלל לא (פה ושם יש סמויה בסוף הירידה מ"בגין" ולאחר קטע ההשתלבות מכיוון הגבעה הצרפתית בתחילת ה"ישורת" שעליה אתה מדבר) וככל שידוע לי, אין מדידיות במחסום המאולתר שהמשטרה לפעמים מקימה בסוף הישורת לפני הפניה לכיוון עטרות. הקטע זה שנוכחתי לראות לאחרונה שהמשטרה משנה את התנהלותה (כגון התמקדות באכיפת מהירות בתוך העיר, עליה בנוכחות בכביש 443 ע"ח כביש 1 וכיו"ב) ולכן בימים אלה של אי וודאות, לא הייתי לוקח סיכון.

פורסם
אפשר לדעת איפה בדיוק על 443 הוא נתפס, וע"י איזה מכשיר מדידה?

לא שזה יעזור במשפט, אבל הייתי רוצה לדעת איפה להזהר...

בד"כ עומדת אקורד סמויה כסופה או לבנה עם תא מטען פתוח ומולטונובה בפגוש הקדמי,

מה שאומר השוטר נוחר לו ברכב בזמן שקופת המדינה תופחת.

המיקום הוא בדרך מירושלים למודיעין בשתי הירידות הגדולות בכביש אחת ליד בית חורון והשנייה

ליד ישוב ערבי שנקרא בית עור אלפוקא או משהו כזה.

בכיוון ההפוך מידי פעם עומדת ניידת עם ממל"ז בישורת האחרונה שלפני כלא עופר או בעלייה למחסום עטרות מייד אחרי

אותו רמזור של כלא עופר.

פורסם
הייתם צריכים להתווכח עם השוטר עוד טיפה

לידיעתך, 31 קמ"ש מעל המותר בעיר = שלילה

41 קמ"ש מחוץ לעיר = שלילה

אם הייתם מורידים ממנו עוד 3 קמ"ש חבר שלך היה מסתפק רק בדו"ח גם שהוא נהג חדש

אם הוא היה נופל על שוטר פרסי הוא היה יכול להתמקח עוד קצת, כמו בחנות נעליים :|

פורסם
בעברה כזו (2 קמ"ש מעל ברירת הקנס) לא בטוח שהקצין ישלול. אם זה לא היה נהג חדש אפילו הייתי מהמר על כך שרוב הסיכויים שלא ישלול, אבל חצי שנה רשיון זה נהג מאוד חדש.

כן בטוח שהקצין ישלול.

אח שלי, נהג עם וותק 11 שנה ללא עבירות קודמות, קיבל לפני 3 שבועות שלילה מנהלתית ל30 יום על 5 או 6 קמ"ש מעל ברירת משפט.

מכמה עשרות אנשים, שהמתינו איתו בתור לקצין והיו מצויידים בתירוצים שונים אף אחד לא יצא ללא שלילה.

פורסם
אחי 120 קמ"ש בתוך העיר

חודש שלילה + 750 שקל קנס במשפט

כל אחד תלוי על מי הוא נופל

120 בתוך עיר?????

שלילה לכל החיים אם זה היה תלוי בי.

מה היה קורה אם ילד קטן היה רץ אחרי כדור?? על זה הוא חשב?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
120 בתוך עיר?????

שלילה לכל החיים אם זה היה תלוי בי.

מה היה קורה אם ילד קטן היה רץ אחרי כדור?? על זה הוא חשב?

אינני מעודד אף אחד לנסוע בתוך העיר במהירויות שכזו, אך לטעמי "קצת" נסחפת. למשל, בירושלים יש מספיק כבישים שבהם ניתן לנסוע / לנהוג בבטחה ומבלי לסכן אף אחד במהירות של 120 קמ"ש (לצערי בחלקם מוצבים מצלמות או ניידות. בחלקם ישנם גם הפרדות למינהן שמונעות את גישת הולכי הרגל לכבישים הנ"ל).

פורסם

עדכון קטן חבר'ה:

הוא היה בשימוע, וקצין התנועה שלל לו שלילה מנהלתית ל30 יום.

במשפט שנקבע לנובמבר, השופט אמר שלא יקבל יותר מ3 חודשי שלילה ויש מצב שהחודש שעכשיו הוטל עליו, יספיק לשופט שיראה שהילד למד את הלקח..

מה אומרים?

פורסם

עד מתי המהירות תיהיה העבירה החמורה ביותר מבחינת המשטרה והאזרחים?

מתי יתחילו לעשות משהו עם הרמזורים האדומים? אתמול במקרה פעמיים 2 אידיוטים כמעט ונכנסו בי כשהם גנבו תרמזור (וזו חתיכת גניבה שניה ויותר משקיבלתי ירוק).

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני מציע ליצור קשר עם אסף שמיר בהקדם (בשבוע הקרוב, לפני שנגמרת השלילה המנהלתית!)

ולראות מה אפשר לעשות.

הרבה פעמים ניתן לקצר את המנהלתית ובאותה הזדמנות לסגור עסקה על כל התיק.

זה בהנחה שהרשיון חשוב יותר מהעלות של שכ"ט.

אם הרשיון לא קריטי לחודש הזה - אפשר גם בלי עו"ד, יש סיכוי סביר שחודש השלילה הזה יספיק (אבל כנראה תהיה איזו שלילה על תנאי או משהו כזה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...