Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרף לי הסופרימו נמחק.

לא משנה איך (זה לא הייתי אני), אבל נסעתי לאנשהוא בבוקר ועכשיו הוא לא עובד, לא שמעתי בווליום גבוה ולא היו דיסקים נגועים. לא יכול להיות שלא שמתי לב עד עכשיו כי זה לא 2DB שצריך להוסיף בX הרץ זהנמחק טוויטר שלם.

הוא נקנה ממורל ולכן יש אחריות נמחק וגם אם אני צריך לשלם קצת העיקר שיתוקן. השאלה שלי היא האם הטוויטר יהיה קרוב למה שהיה? האם אני אחיה בצילו של הטוויטר התקין למשך שארית חיי? הבנתי שהם לא מתקנים עם נייר דבר כמו כמה חאפרים שראיתי אלא מחליפים חלקים שלמים. למישהו יש נסיון\מושג?

תודה.

**********הערת מינהל המערכת: ********

שמור על עברית ראויה בבקשה. הפעם "הוחלק".

תודה רבה ושבת שלום.

ההנהלה

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אולי הדיסקים לא נגועים, אבל מה זה הדיבור הנגוע הזה.

טוויטר נשרף, תגיד תודה שלא שרף לך את כל הרכב.

אנחנו יכולים לזרוק 1000 ואחת סיבות למה נשרף לך הטוויטר, נקודת חיתוך נמוכה מדי, ווליום גבוה מדי , DC בערוץ של המגבר ואלוהים יודע מה.

לך למורל, יתקנו, ואל תיתן לאחרים לשחק לך במערכת.

ותרגע. כולה טוויטר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב כולה 3 מילים לאן הגענו, אבל בסדר, למרות שהראשונה די מקובלת גם פה, השניה לא בעברית, והשלישית לא הייתה שם (?). וזה לא משחק בהם ששרף, ולא ענית לשאלה, למעשה אני לא בטוח בשביל מה ענית :roll:

פורסם

אתה לא בטוח על מה עניתי?

קודם תהיה בטוח במה שאתה שואל.

1. מורל יחליפו לך את הטוויטר.

2. גם אם הם יתקנו , הוא יגיע לאותו מצב כחדש בדיוק.

3. לתקן דברים עם נייר דבק? זה מורל , חברה ידועה בעולם בטיב המוצרים שלה, למה שיעשו כזה דבר?

4. לך תידע, אולי גם הטוויטר החדש ישרף

5. אי אפשר לדעת למה נשרף , תחיה עם זה.

עניתי?

שבת שלום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רק שאלתי מה טיב תיקון מקצועי כדוגמת תיקון שמבוצע על ידי מורל. לא שאלתי למה הוא נשרף כי אני יודע למה הוא נשרף. אתה באמת חייב להיות ציני ומתנשא בכל התגובות שלך?

שרגאמן, 3.15 ולמקינטוש 50W.

פורסם

זה מבטל כמה דברים שחשבתי מה גם שלחתוך טוויטר כזה בכזה תדר זה חוסר ניצול כללי שלו

לדעתי (ואחרי שישבתי אצלך באוטו באחד המפגשים) אתה צריך ללכת למישהו רציני שיכוון לך את המערכת

אתה יכול להפיק ממנה הרבה יותר, הרבה הרבה יותר, אתה לא תאמין

זה הסופרימו הרגיל או הפיקולו?

כי אם זה הרגיל אז תכפיל את השורה הראשונה כפול 10

פורסם

שרגא, זה הפיקולו. וכן אני הולך לעשות את זה באריכות עם RTA וכמה בירות :)

כשהייתה אצלי באוטו היה טוויטר של ריינבו, כמה וכמה רמות מתחת לפיקולו :)

מתקין זוטר שהתעסק עם המגבר, לא הייתי בקרבת מקום כשקרה המקרה.

פורסם

זוטר לא זוטר מקווה שאתה לא משלם שקל

RTA? תפסיק כבר

אתה בסך הכל צריך אוזן מוזיקלית מה שלמתקין שלך אין ובגלל זה הוא משתמש במכשיר אלקטרוני במקום אוזן אנושית

פורסם

שינויים וחוסר זמן, בעיקר. היא הייתה מכוונת ואז הוספתי מגבר, ואז שיניתי טוויטרים.

• תוכן חדש...