Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מבטל כמה דברים שחשבתי מה גם שלחתוך טוויטר כזה בכזה תדר זה חוסר ניצול כללי שלו

לדעתי (ואחרי שישבתי אצלך באוטו באחד המפגשים) אתה צריך ללכת למישהו רציני שיכוון לך את המערכת

אתה יכול להפיק ממנה הרבה יותר, הרבה הרבה יותר, אתה לא תאמין

זה הסופרימו הרגיל או הפיקולו?

כי אם זה הרגיל אז תכפיל את השורה הראשונה כפול 10

לחתוך את הטוויטר הזה מעל שלוש זה באמת לא לנצל את יכולות המיד שלו אבל זה ממש לא אומר שזה לא נכון לעשות את זה.

ככל שהטוויטר ינגן יותר גבוה - הוא יהיה פחות צעקני ויותר נעים לאוזן בעוצמות גבוהות - במערכת שלושה חלקים זה בא לידי ביטוי בגלל שיש לך מיד שמכסה.

במערכת שני חלקים - הטוויטר צריך לצעוק קצת - והבעיה שסופרימו מסוגל לצעוק די בקלות.

תלוי בהתקנה ובהעדפות - כמו שאני מכיר את מושו ממה שאני זוכר את הסאונד אצלו - הטוויטר צריך לצעוק

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה חותך ב3.15 אין שום סיבה ביקום לשים טוויטר כ"כ כבד וגדול.

א. למה ב315? מה כ"כ מיוחד בתדר הזה? הוא הנק' שבה מה קורה?

ב.אם אתה שם כזה תדר כבר עדיף לשים טוויטר 0.75-0.8 MM שהם מהירים יותר , ויתנו דיוק גבוהה יותר ויעילות נכונה יותר.

פורסם

רק שטוויטרים כאלו יהיו לא מפורטים,לא נאמנים למקור,לא מדוייקים ויהיו צורמים בטירו, למעשה אני בכלל לא מבין איך אתה יכול לתת המלצה כזו בכלל.

מהירות ?, שתצליח להבדיל בין תגובה "מהירה" של טוויטר שעובד בתדרים שלרוב אנחנו בכלל לא שומעים - תודיע לי.

יעילות? בוא בבקשה תסביר לחברי הפורום מה זה בדיוק "יעילות" של טוויטר?.

under construction..

פורסם
אם אתה חותך ב3.15 אין שום סיבה ביקום לשים טוויטר כ"כ כבד וגדול.

א. למה ב315? מה כ"כ מיוחד בתדר הזה? הוא הנק' שבה מה קורה?

ב.אם אתה שם כזה תדר כבר עדיף לשים טוויטר 0.75-0.8 MM שהם מהירים יותר , ויתנו דיוק גבוהה יותר ויעילות נכונה יותר.

תיקח טוויטר - תחתוך אותו גבוה פעם אחת ותחתוך אותו נמוך פעם שניה - תשאיר על אותה העוצמה ותגיד לי מה הרגשת.

טוויטר טוב - ישמר על האופי שלו לאורך כל תחום התדרים.

צליל של זמר שאתה שומע ב2.5 קילו אתה גם תשמע ב4 קילו וגם ב8 קילו - רק תשים לב מתי הצליל של הזמר יותר כואב לאוזן בטוויטר - בגלל זה יש מידריינג' - בגלל זה יש לי מערכת שלושה חלקים ברכב - כדי להרגיע את הטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעניין . מי ממכם אגב למד להקליט? ואיזה תדרים? וישב שעות עם רעש לבן בעוצמות שונות ועשה מבחן לזהות איזה תדר זה?

מממ.. כזכור לי אני. ואתם?

והקשר הקלוש ביותר לא קיים בין מה שאני כתבתי למה שאתם כתבתם. זו התנגחות רגילה של שניכם. חבל . לא ברמה המתאימה.

לכל גודל של טוויטר היכולות שלו , ומה שהוא טוב בו יותר.

• תוכן חדש...