Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה על רכב עד 30,000 ש"ח עם airbag + ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב בטיחותי לבת שלי. עדיף קטן אבל עם אביזרי הבטיחות שצוינו

אשמח לשמוע המלצות

פורסם

פיאט פונטו ספייס שנת 01' תכנס בתקציב.

4כוכבי בטיחות (כשהוצגה הייתה הקטנה הכי בטוחה), 2 כריות אוויר, ABS, קטנה וחסכונית, זולה לאחזקה.

פורסם

לא חשוב לי ידני או אוטומטי ואני לא מחפש מכונית חורכת כבישים

יש לי נסיון לא טוב עם פיאט פונטו ופיז'ו בנות יותר מ 5-6 שנים - הרבה מאד בעיות

לכן חשבתי על כיוון של יפניות קוראניות

פורסם

כריזמה 98 / 99

תחפש דגם סטאר עם ABS ושתי כריות אויר.

אמין ביותר ויש לי הרגשה שיהיה יותר בטוח מהמיני למיניהן.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לפי NCAP הכריזמה נבחנה רק בדגם החדש יותר מ-01 והוא קיבל רק 3 כוכבים.

ולנסר של אותם שנים 98-99 קיבלה רק כוכב וחצי. וכנראה שהציון יותר קרוב לשם.

לעומתם הפונטו קיבלה 4 כוכבים.

פורסם

גם אני ממליץ על פולו.

הפולו עד שנת 2000 היתה עם 3 כוכבי בטיחות ומשנת 2000 עד סיום ייצור הדגם המדובר ב2002 , עם 4 כוכבים.

אני לא זוכר סופר מיני יפניות בטיחותיות בשנתונים המדוברים ובתקציב המדובר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אביחי,לא היו מיצובישי לנסר על הכביש בשנם 98-99 !

היו סופר לנסר מ-93 ועד 97.

מ-98 ייצרו כריזמה עד שנת 1999 ואחר כך חידשו את הייצור ב- 2002 עם דגם כריזמה אייר.

אני חושב שאם פותח השרשור יבחר בסופר לנסר דגם GLXI שבו היתה לפחות כרית אוויר אחת כמדומני הרכב יהיה יותר בטיחותי מקופסת פח כמו פיאט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעד "קופסת פח כמו פיאט" מדברות 4 כוכבים (ציון מקסימאלי באותה תקופה) שניתנו לה על ידי הגוף הנחשב בעולם בעינייני בחינת בטיחות רכב.

לנסר דור 5 (סופר לנסר ) הוצגה בשנת 1992 ודווקא במחצית השניה של שנות ה 90 נושא בטיחות פאסיבית התחיל לצבור תאוצה, ויצרנים התחילו לתכנן ולייצר מכוניות יותר בטיחותיות. הפונטו המדוברת הוצגה ב 1999.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אלה אם הטויוטה משנת 98 (לפי מבחני הריסוק), אין טעם לטרוח.

לטעמי, אם אין צורך בגודל של רכב משפחתי קומפקטי (כגון המגאן), הפונטו, הפולו או ה 206 תהינה האופציות הטובות.

לגבי הבחור שהמליץ על המיצובישי:

היא קיבלה בקושי שני כוכבי ריסוק במחבני הריסוק. ציטוט מהאתר: http://www.euroncap.com/tests/mitsubishi_lancer_1998/38.aspx

"Of the two stars awarded, the last is 'flagged' to indicate that the car provided only poor protection for the driver's chest in the side-impact test. It failed to meet legislation that will apply to new models from October. Also, the car's structure became unstable in the frontal impact and the floor pan ruptured"

או במילים אחרות, הרכב סיפק הגנה לא טובה בפגיעה צידית לנהג, לא הצליח לעמוד בתקנות של חודש אוקטובר דאז, ואם זה לא מספיק, המבנה של הרכב לא יציב והתקבלה פגיעה בריצפת הרכב.

ממש מלכודת מוות. וזה עוד לגבי הדגם של שנת 98.

!AWDSOME

• תוכן חדש...