Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

אני אתחיל בעובדה שכבר עשיתי חיפוש, קראתי את השרשור המאלף של כוח סוס מילה במילה וההודעה שלי פשוט רלוונטית לאופציות הזמינות כרגע (ולא דיון פילוסופי כמו בשרשור ההוא).

לאחר שבועיים שאני "אוכל כאפות" בנושא אני רוצה קצת לשמוע דעות אחרות, אז בבקשה כל מי שיש לו ניסיון עם הצמיגים הנ"ל מוזמן להגיב ואני אשמח אם בעלי קליאו אחרים ירשמו גם את דעתם כי זה הכי חשוב לי.

הרכב עם הנמכה של 50mm ונועל ג'אנטים מקוריים במידה 195/50/15.

הצמיגים המומלצים לפי הדעה הרווחת בפורום הם SP9000 (מה שיש כרגע על האוטו), גודייר F1 ו- T1R.

עכשיו למציאות:

1) SP9000 זמינים על המדף וטריים, תודות לאנטון. מחיר - 400 ש"ח לצמיג ללא הרכבה (לא הולך להרכיב אצל אנטון). אני מכיר את כל היתרונות והחסרונות של הצמיג, אני קורא לו הבחירה השפויה כי הוא נותן קצת מכל העולמות אבל הבעיה היא אצלי שאני מחפש משהו קיצוני.

2) גודייר - היה ניסיון מבורך של נדב לארגן קבוצה, היבואן לא רציני וכל הזמן מבקש עוד זמן לברר (וככה משך אותנו מעל לחודש). דובר על עלות של כ-550 לצמיג. אתמול בשיחה עם חבר הוא אמר לי שהוא יכול לארגן לי את הצמיגים הנ"ל אז האופציה הזו חזרה להיות רלוונטית.

3) T1R - אני ממש רוצה את הצמיג הנ"ל ואני מוכן גם לשלם עליו את הסכום הנכון. יצרתי קשר עם בנאדם מאוד נחמד שהרבה אנשים מכירים פה, לצערי אין לו את הצמיג במידה שלי והוא נתן לי 2 אופציות:

א) להזמין ולחכות 3-4 חודשים שהצמיג יגיע (לא רלוונטי, הצמיגים שכרגע על האוטו יבשים מאחורה וחסרי בשר מקדימה והדד ליין שנתתי לעצמי להחלפה זה גג חודש מלפני שבועיים, זה אומר שנשארו שבועיים "לאכול כאפות").

ב) ללכת על פרוקסס 4 שיש לו כרגע במלאי, כ-330 ש"ח לצמיג. לפי מה שהבנתי מדובר בצמיג פחות טוב אבל לצערי לא הצלחתי לאסוף מספיק מידע אמין (כלומר אנשים שתכלס יש להם את הצמיג ולא חוות דעת של ישראל ישראלי באינטרנט).

אני כ"כ חם על ה-T1R שאני אשכרה חושב לעלות במידה ל-16'' (שזו טעות מרה בקליאו) רק בשביל להביא את הצמיג הזה.

שורה תחתונה, מה הייתם בוחרים (אל תתביישו להגיד את האמת, תשפכו הכל, גם שאני דפוק, אני יודע :lol:)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתור בעלים של T1R לשעבר (באיבי) מדובר בצמיג מעולה. אוחז נהדר וגם לא מאבד מהצמיגות שלו.

החלפתי לא מזמן לרבעייה של הנקוק VENTUS ספורטיביים ותתפלא אני אף יותר מרוצה, כי הם עדיין אוחזים נהדר (אומנם קצת פחות מה-T14) אך גם סופגים מהמורות הרבה יותר טוב מה-F1 או ה-T14. הם גם לא מתייבשים מהר, כבר קרוב ל-4 חודשים אצלי (בניגוד לדעות שקיבלתי פה בפורום).

אם אתה מחפש צמיג ספורטיבי עם דגש על נוחות נסיעה הייתי מציע לך לבדוק כיוונים נוספים.

אם אתה בקטע של מקסימום אחיזה שווה לשלם בעד F1, פיילוט או T1R.

אם אתה טוען שאין במידה שלך את ה-T1R לא הייתי נכנס להפרתקאה של שינוי מידת צמיג, כך שהאופציה של T1R יורדת...

פורסם

אז אני רואה שאתה מגביר את החששות שלי שהאופציה היחידה הנורמלית שנשארה לי זה ה-F1.

הגדרת בדיוק את מה שאני מחפש = צמיג עם כמה שיותר אחיזה, בלי שום חשיבות לנוחות ושרידות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד/זיו,

אם אתה מחפש את המקסימום שבאחיזה בזמן המהיר ביותר שתוכל לרכוש - F1 עונה לך על הדרישות.

ואני מאמין שזה הצמיג שאתה צריך ביחד עם ההנמכה שיש לך.

אם אתה מחפש עוד פרמטרים, אין מנוס מלהמליץ לך על ה-SP9000 שאני נועל כרגע.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מה מנוס בSP9000? צמיג מעולה ותמורה עוד יותר מעולה למחיר... הצמיגים שיש לך על האוטו כבר לא מאתמול שילשום וSP9000 חדשים מרגישים אחרית לגמרה.

לגבי הרכבה אצל אנטון אין לך מה לדאוג אני הרכבתי אצלו... לא סוף העולם

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שאמרתי אין מנוסף הכוונה הייתה בציניות לגמרי.

אני ממליץ על הצמיג מכל הלב מניסיון בכמה מידות ברכבים שהיו לי.

פורסם

מחזק, זה לא שהF1 הוא עולם אחר לגמרי, הוא יותר טוב אין ספק , אבל לא בעד כדי כך.

הענין הוא שההפרש במחיר (לדעתי) לא שווה את זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני ממליץ בחום על הטויו הוא פשוט צמיג מעולה

אם אתה כ"כ חם עליו אולי בכל זאת כדאי לחכות קצת או להזמין במקום אחר...

אגב אני הזמנתי את הטויו שלי מלפני חודשיים בערך והגיעו די מהר (יומיים)

פורסם

אחלה צמיגים, דומים לדאנלופ.

בסופו של דבר אני אישית החלטתי לשים רביעייה חדשה של SP9000.

• תוכן חדש...