Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכב בתנועה והצלחות "לוהטות" הרי כל כניסה של רכב למים או שלולית (עמוקה) יעוותו את הדיסק ,או שלא ?

(נראה לי זאת הסיבה היחידה לעיוות של הצלחות ).

האם הצלחות עשויות מחומר מיוחד ? או שזאת פלדה ?

איך אני יוכל לוודא הצלחות אכן איכותיות ,כי קניתי לפני כשנה צלחות מקוריות של VW ,אבל ללא חתימה של AUDI או VW ,קניתי במוסך מורשה ובפרוש נאמר לי שהם מקוריות .

אני מוכן לשלם יותר בשביל חברה BREMBO או כל חברה אחרת שתמליצו לי אליה .

והאם יש הבדל אמיתי בין צלחות אוניברסליות לבין ממותגות ?

פורסם

יש חלופי או מקורי.

בין חלופי למקורי יש הבדל שמים וארץ!

תמיד מקורי זה הכי טוב. אני קניתי כל מיני חלפים לא מקוריים לרכב ותמיד הצטערתי ממש לא איכותי!

פורסם

זאת הבעייה שהמקורי התעוות .

אז עכשיו אני בחיפושים , אחר אחד שקצת יותר טוב ,כי לשלם שוב 600 שח על אותם צלחות אני לא אשלם .

עדיף כבר להוסיף עוד קצת ולקנות משהוא אמין ,לפי המלצה .

הייתי מזמין מחו"ל הבעייה ,זה שאין לי כוח להתחיל לרוץ למשרד התחבורה ולבקש אישורים .

אז אולי יש חברה מסויימת שמוכרים בארץ והיא ידועה כחברה אמינה .

• תוכן חדש...