Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיפגש איכותי וטהור ??

אם מה שעושה לך את זה במגפש זה הרבה רעש , כמה נרגילות ואוסף של אנשים שמתעסקים בעוצמה שהסאבים שלהם מפיקים שיבושם לך. אם זה מה שמבחינתך מוגדר מהנה אין אם זה בעיה וזה עניין שלך.

אבל זה לא מפגש אודיו "טהור". זה מפגש של חברה .

אתה כותב את הדברים כאילו אתה מותיקי תחום האודיו בארץ. המפגשים שאתה מדבר עליהם היו הרבה פחות קשורים לאודיו כמו המפגשים שעשו ועשינו בהתחלה (עוד בתקופת אוטוסאונד) שאז היינו נפגשים כמה אנשים ומתעסקים באודיו. זה היה מהות המפגש ולא נרגילות וסאבים כמו שאתה מכיר.

אני שמח לשמוע שאנשים נהנו במפגש הזה ובעיקר שלמדו , ושמח לשמוע שיותר קל לאנשים חדשים להשתלב. בכל מקרה , נראה לי שהמפגשים ההם היו ברוח התקופה של SPL ולכן מבחינתי הם מעט חסרי תוכן.

עשה לי טובה ואל תבלבל את המוח,פעם היה טעם אחר למפגשים,אם כבר אז פעם המפגשים התוכן באמת היה קרוב לאודיו ועניין הנרגילות היה רק לשם הנאה מוגברת של המפגש[לא שונה מ"על האש" שעושים במהלך המפגש כדי לשבור מתחים ולהפוך את המפגש למהנה יותר]

בתור איש של SPL ,לא הייתה לי שום בעיה עם SQ וגם חיבבתי את הSQ והכרתי אותו לעומק במפגשים .

החוכמה היא כשאתה חובב אודיו מושבע היא לדעת לקבל בתחום הזה את הדברים שאתה מזדהה איתם וכמובן את הדברים שאתה מזדהה איתם פחות אבל קשורים לתחום[דבר שאצלייך ניראה כלא קיים,היות ואתה מראה חוסר ניתוק ובוז לתחום הSPL ובתור חובב אודיו אתה אמור לקבל את התחום הזה כחלק בילתי ניפרד מתחום האודיו בארץ].

הרשה לי להזכיר לך שפעם מפגשים היו דרך חיים י,לאנשים היה קל יותר להתחבר,כיוון שהם היו פתוחים יותר[כך גם הבאגזים של הרכבים]וכתוצאה מכך המפגש זרם טוב יותר,התרכז באמת סביב התחום וכמובן אנשים יותר למדו,צילמו,שאלו שאלות,התחברו דרך התחום.כל אילו דברים שתסלח לי ,כרגע לא מתנהלים באופן מלא כיום במפגשים[והדבר ניראה גם באחוז המבקרים שהלך וצנח ממפגש למפגש.אם פעם היינו מתכנסים מתחת לגג של הסנוקר כ20+רכבים[45+אנשים] בשיא החורף ,שיא הקור ושיא הגשם המלווה את המפגש זה היה מפגש מהסוג של פעם ,וההוכחה לדבריי היא העובדה שאנשים יצאו מהבית בשיא החורף ורצו מהלב להגיע למפגש כי היה להם צורך עמוק להופיע ,לדבר ,לשמוע ולראות את כולם ומה ניתחדש אצל כל אחד ,בזמן שאנשים "שפויים" במזג האוויר הזה היו ממשיכים להתכרבל בשמיכה שלהם .

ותאמין לי אני מכיר הרבה יותר מנרגילות וסאבים,ועזרתי ותרמתי פה הרבה ידע ועזרה גם על גבי הפורום וגם במפגשים לאנשים,והכרתי פה הרבה חברה טובים ולמדתי והשכלתי מגדולים ממני,והייתי והשתתתפתי בכל תחרות ואירוע אפשרי בתחום.

אז אל תזלזל בי בבקשה ,כי אתה לא יודע מי אני ומה אני שווה,כמו שאני לא יודע מי אתה ולא זורק עלייך ביקורת באוויר.

בכל אופן, המפגשים שאני יזכור לחיוב ויקח איתי כחוויה מחלק חוויותיי בגיל ההתבגרות הם אותם מפגשים של סוף 2003 ועד אמצע 2005.

אגב, תאמין לי שהמפגשים של פעם היו הרבה יותר מלאי תוכן, גוון וצבע מהמפגשים של היום!

אל תשווה לי מפגש של היום למה שהיה,כי אם כבר-היום הם הרבה פחות קשורים לאודיו.

אני את שלי אמרתי ואני מאמין שאני מדבר גם בשם כל וותיקי הפורום שנשרו ועל כך חבל לי.

יום טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרשה לי להזכיר לך שפעם מפגשים היו דרך חיים י,לאנשים היה קל יותר להתחבר,כיוון שהם היו פתוחים יותר[כך גם הבאגזים של הרכבים]וכתוצאה מכך המפגש זרם טוב יותר,התרכז באמת סביב התחום וכמובן אנשים יותר למדו,צילמו,שאלו שאלות,התחברו דרך התחום.כל אילו דברים שתסלח לי ,כרגע לא מתנהלים באופן מלא כיום במפגשים.

מי אמר לך שבמפגשים של היום לא לומדים, מצלמים, שואלים שאלות ומתחברים בכל תחום? לא יודע מאיפה אתם לוקחים את זה, באמת שלא :shock::idea:

ולא הבנתי, מה אתה חושב שאנשים באים כדי לאכול? את זה הם יכלו לעשות גם עם המשפחות שלהם. לא מבין את הויכוחים הלא קשורים האלה. מפגש זה מפגש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני נהנתי מאוד אני לא יודע מה הבעיה פו של אנשים מי שלא היה ולא התכוון להגיע אז אין צורך שיגיב פו בתרד הזה .

אתה היית בכלל בתקופה הזו? לא ניראה לי[לכן אתה לא מרגיש את השינוי שחל בין אז להיום]

זה שאתה נהנה- אני מאד שמח,ולרגע לא באתי לפסול את המפגשים של היום.

גיא-איפה אמרתי שהיום לא מצלמים ולומדים?אלא יותר הדגשתי במפגשים של אז הדברים היו יותר מורגשים ,ולא אמרתי שבאים למפגש לאכול[שוב אתה לא מפרש דברים נכון] אני עשיתי הקבלה בין עניין הנרגילה שמישהו פה לגלג לעניין העל האש שהמכנה המשותף שלהם הוא "תוספת" לגיוון שחרור והנעמת המפגשים

שוב אתם לא הייתם בתקופה של אז לכן אתם חורצים סתם בלי לדעת בכלל על מה אני מדבר[אם הייתם אז והיום הייתם מרגישים את השינוי שחל]

בכ"א אני לא בא לצאת כנגד המפגשים /אנשים של היום.

אני שמח שמפגשים עוד מתקיימים כסדרם כמסורת הפורום[רק בתור אחד שהיה אז וגם היום,הייתי רוצה שהמפגשים יחזרו להיות בנוסח ובטעם של אז]ושוב לכל אילו שלא מבינים על מה אני מדבר ,בבקשה לא להגיב סתם על דבריי מבלי לדעת בכלל על מה מדובר.

בזה אני אפסיק את הדו שיח הזה[לרגע לא התכוונתי שהוא ימשיך ויגרר בנוסח כזה]

מקווה שאתם נהנתם במפגש ,ואם היה כזה רציני במפגש אז בטוח מישהו רציני גם צילם תמונות ויהיה מספיק רציני כדי להעלותן.

שבוע טוב.

פורסם

לא רציתי להכנס לוויכוח המיותר הזה אבל אסף, אני לא מבין איך אתה יכול לשפוט? בלי לעקוץ חס וחלילה, אבל מתי היה המפגש האחרון בו היית?

אני הייתי גם בתקופה שציינת ולדעתי המפגשים רק השתפרו, תמיד הזכרון נראה מתוק מכפי שהוא באמת היה, אבל אני לא זוכר כזו אווירה טובה כמו בתקופה האחרונה ולראיה הטיפול לו זכה צביקה, כאשר לפחות 5 אנשים היו סביב הרכב שלו לעזור ובראשם יחיאל שנותן מעצמו מעל ומעבר לטובת הפורום הזה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

מה זה כל הוויכוחים האלה לגבי התקופות - היה אחלה מפגש וזהו

מי שאהב אהב מי שלא, לא.

ואני נמצא בפורום משנת 99 - אז לי יש יותר גדול?:-P - די כבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני 2 מפגשים או 3.

מבטיח מפגש הבא להגיע,יכול להיות אני יופתע לטובה.

ושוב לכל הספקנים,אנ לא מפקפק ומזלזל במפגשים של היום,פשוט חש זיקה לתקופה של אז ולחלק מהאנשים של אז שנעלמו קצת[וכשדיברתי איתם- למה,הם ציינו בפניי מה שגם אני חשתי].

אז לכל מי שלקח קשה את דבריי-שישב על הכיסא ,יקח אוויר ,ישתה כוס מים ויחליק הלאה.8)

נ.ב:ניר אני הייתי ואני זוכר:העלת עכשיו טעם מתוק מאז.:wink:

פורסם

מקווה שאתם נהנתם במפגש ,ואם היה כזה רציני במפגש אז בטוח מישהו רציני גם צילם תמונות ויהיה מספיק רציני כדי להעלותן.

שבוע טוב.

היום יש פלאפונים דור 3 עם מצלמות יותר טובות מהמצלמה שיש לי בבית, ובאמת שכולם מצלמים עם הפלאפונים היום (ואני רציני, תראה את הסרטון שהעלו פה - מצולם מהפלאפון). בגלל זה אין תמונות כבר, למרות שגם אני מתבאס מזה שאין תמונות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא כל הקטע שידוע לי שליטל הייתה במפגש,ככה שאני די סגור שיש תמונות[לפחות מהצד שלה].

אני עדין נאמן למצלמות הדיגיטאליות ולא לפלאפון ,אוהב יותר לצלם במצלמה הדיגיטלית.

פורסם

זנחתי את הצילום השבוע לא באשמתי, עד אשר המצלמה תתוקן, מצטערת.

מקווה שבפעם הבאה המצלמה תחזור לפעול, ואוכל להנציח את המפגשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבטיח מפגש הבא להגיע,יכול להיות אני יופתע לטובה.

תגיע, יש מה לשמוע - יש כמה מערכות טובות, אווירה טובה ואני אתן לך גם לשמוע את המערכת שלי (לא הייתי במפגשים הישנים) :wink:

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אז כנראה לא היית נוכח במפגש שבו גיל (GILAL) בזמנו עוד עם האופל אסטרה האדומה שלו הגיע למפגש אחרי התקנה:):):).

אני באמת לא זוכר את ההתקנה הנ"ל, למרות שהייתי מגיע למפגשים באותה תקופה ( DRX5675ׂ ) , עדיין אני מרגיש שחברה חדשים מרגישים יותר בנוח להתערבב בין כולם, אולי אני טועה, אולי זה בגלל שבאמת שחברה יותר וותיקים מגיעים פחות וכך נוצרים פחות "שיחות סגורות" במפגשים, בכל מקרה ככה אני מרגיש. בשורה התחתונה כולנו מסכימים שלחברה וותיקים יש מקום של כבוד במפגשים ונוכחות שלהם מוסיפה המון.

היום יש פלאפונים דור 3 עם מצלמות יותר טובות מהמצלמה שיש לי בבית, ובאמת שכולם מצלמים עם הפלאפונים היום (ואני רציני, תראה את הסרטון שהעלו פה - מצולם מהפלאפון). בגלל זה אין תמונות כבר, למרות שגם אני מתבאס מזה שאין תמונות.

גיא.

אולי אם אנשים לא היו מרסקים את הפלאפוני מצלמה שלהם ע"י קשירה למכונית הנשלטת ע"י אלי היו יותר תמונות :)

נ.ב

חבל שלא באתם למפגש עד שסוף סוף היה חומוס.

בשיפוצים

פורסם

האמת בתור אחד שהגיע בסוף התקופה ה"שמחה יותר", וכמו שציינתי כבר קודם - המפגשים בעבר היום יותר "ססגוניים" מהבחינה שכולם היו פותחים את הבגאז'... ומשוויצים עם הפיוניר 3000 וואט שלהם, שזה אומנם נחמד, אבל זה עשה יותר רעש ממוזיקה (יש כבוד לSPL, אבל כשהוא רציני, ושם היה בעיקר דאווין). ואני בכלל לא מדבר על נסיון לשמוע איכות של מערכת SQ כשהכל מסביב רועש ורועד.

בלי קשר לזה - כיום אומנם אנשים השתנו, מנהלים התחלפו, וה"וותיקים" ממעיטים להגיע למפגשים, אבל ה"חדשים" הם בעצם בוותק של ה"וותיקים" מאותה תקופה (שנה-שנתיים). מה שאומר שבעצם האוכלוסיה של הפורום ברוטציה מתמדת, מישהו פורש ומישהו חדש נכנס במקומו - תהליך טבעי.

מה שכן אני אציין לטובה - שכיום הרמת סובלנות והחברותיות עלתה פלאים לדעתי. אני זוכר את עצמי אפילו במפגשים מאוחרים יותר, עדיין מדבר עם איזה 2-3 חברי פורום בלבד, וליתר בטחון סוחב איתי עוד חבר נלהב שאם לא יהיה לי עם מי לדבר לפחות אני אתלהב איתו.

כיום אני מרגיש הרבה יותר כיף, והרבה יותר "משפחתיות" במפגשים האלה - וגם אנשים שאני פוגש פעם ראשונה יושבים ומדברים כולם כשווים בין שווים. ולא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד.

ובל נבליג על העובדה שהמודעות לSQ סוף סוף הולכת וגדלה בשנה וחצי האחרונות - ויותר ויותר חברים פה מתרכזים על איך שומעים בפנים ולא איך שומעים אותם בחוץ. מבחינתי, ככל שיש יותר SQ - יותר טוב. ואם היו מארגנים עוד תחרויות לSQ - זה בכלל היה מבורך!

בברכה!

יונתן.

פורסם

לא הבנתי את העניין עם הבגז - אז סבבה יש כמה שפותחים בגז. אבל מערכת שומעים מחוץ לאוטו או מבפנים?! (כמו שצריך הכוונה, ולא משנה אם זה SQ או SPL או מה שתרצו). תענו בכנות. :roll:

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...