Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ציון וגם יוסי בסדר, אל תלך לשם ותנעל על חנות אחת.

לך תתמקח כמו מטורף, ברגע שאתה הולך למתחרים אז הם מתחילים ממש להוריד את המחירים.

פורסם

ציון בן דוד של אבא שלי ותקשיב לי אין בנאדם יותר ישר ממנו כבר שנים שאני רק אצלו ומביא לו כל כך הרבה אנשים כל המוצרים שלו חדשים אצלו אין שחזורים והוא יכול להביא לך איזה חברה ואיזה דגם שתרצה והוא גם תמיד מסתדר על המחיר לך אליו אתה רק תרוויח

פורסם

אני רק אומר שתמיד צריך להזהר כשקונים מוצר, חנות זו חנות ולא משנה איפה היא נמצאת.

אני קניתי לאחרונה סט קומפוננט של פולס עם טוויטרים משודרגים לMT-12 וזוג פולס 6*9

היחס היה יפה מאוד ואני חושב שזה אכן היה ציון, הסט קומפוננט מעולה, בדקתי מספר סידורי שזה אכן מורל.

ה6*9 הורכבו והתברר שרמקול אחד מחרחר - חזרתי לציון, הוא מסר את הרמקול למפעל וקיבלתי בסופו של דבר רמקול אחר שעבר תיקון - אבל הוא עובד נהדר.

המחיר היה בסדר גמור, לא נמוך מידי וגם ממש לא גבוה.

סה"כ קיבלתי יחס מאוד אדיב והבנתי שהכרטיס ביקור של החנויות האלה - לצערם הרב בגלל המצב של השוק הזה בארץ - הוא המוניטין שלהם. והם עמדו בזה יפה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קניתי לבסוף מציון קבל LEGACY,280 שקל והוא לא יורד יותר,חצי שעה התווכחתי איתו.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני קניתי לאחרונהוזוג פולס 6*9

היחס היה יפה מאוד ואני חושב שזה אכן היה ציון, בדקתי מספר סידורי שזה אכן מורל.

ה6*9 הורכבו והתברר שרמקול אחד מחרחר - חזרתי לציון, הוא מסר את הרמקול למפעל

וקיבלתי בסופו של דבר רמקול אחר שעבר תיקון -

המחיר היה בסדר גמור, לא נמוך מידי וגם ממש לא גבוה.

קנית חדש , נכון?

הרמקול מחרחר - במקום להחזיר לו את הרמקול ולקבל אחר במקומו ,

הוא מסר את הרמקול למפעל והביא לך רמקול שעבר תיקון.

אין מה לדבר , אחלה של מקום .

קונים חדש (לדעתי מחודש/סוג ב' ) מגלים שהרמקול מחרחר , ומקבלים משומש אחר במקומו,

שירות מצויין אין מה לומר.

נ.ב.

אם הרמקול היה אחרי תקופת האחריות , ודאגו להחליף לך - זה שירות מצויין

מה שקרה לך , זה פדיחה.

ZZR

פורסם

אהלן, יש שם של רחוב? אני לא מראשון. (תחנה מרכזית ישנה - במרכז העיר או ראשון מערב?)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מחירים ממש נמוכים.

אני גם קניטי מורל דוטק לחבר שלי במחיר יפה, והיתה בעיה בקרוסובר, הוא החליף במקום.

קניטי גם סאב קיקאר בזמנו בזול, עובד יפה במשך חודשים עד שמכרתי אותו והוא עשה בעיות לבן אדם.

עוד חבר שלי קנה פיונר HU, אחרי חודשים פנל לא היתה נופלת, גם קיבל תיקון.

כן, יש בזה משו שמחירים ממש זולים, אבל כול דבר שקניתי היתה בעיה. או שזה מזל, או שזה משו לא בסדר במלאי שלו.

מה שכן אתה צריך לדבר איתם ממש ברור ובלי כול קומבינות שלהם, לדעת מה אתה רוצה בדיוק.

פורסם

שמתם לב שכימעט כל אחד שרשם פה שהוא קנה ממנו הייתה לו בעיה כולשהי ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן ,

אתה חושב שזה ישנה משהו ?

כתבו כאן על רמקול מורל שנקנה כחדש , התברר שהוא תקול ,אבל הוחלף למשומש אחר ,

ועוד טוענים שזה שירות טוב.

נ.ב.

שתי אפשרויות סבירות :

או שאנחנו - שורפים כל מה שקונים , או שהמוצרים פגומים .

שכל אחד יבחר במה שנראה לו.

ZZR

פורסם
קנית חדש , נכון?

הרמקול מחרחר - במקום להחזיר לו את הרמקול ולקבל אחר במקומו ,

הוא מסר את הרמקול למפעל והביא לך רמקול שעבר תיקון.

אין מה לדבר , אחלה של מקום .

קונים חדש (לדעתי מחודש/סוג ב' ) מגלים שהרמקול מחרחר , ומקבלים משומש אחר במקומו,

שירות מצויין אין מה לומר.

נ.ב.

אם הרמקול היה אחרי תקופת האחריות , ודאגו להחליף לך - זה שירות מצויין

מה שקרה לך , זה פדיחה.

מידן - אתה צודק.

אני במקרה הזה לא ראיתי צורך לעורר מהומה משום שקיבלתי על הרמקול חותמת של המקום שהוא מתחייב לתקינות של המוצר וסה"כ נתנו לי שירות אדיב.

קיבלתי רמקול לא תקין ויצאתי עם רמקול תקין - מחודש לחלוטין, מדובר על רמקול שיושב ברכב שאני מכיר, הותקן ע"י מתקין מאוד מקצועי וכוון היטב.

עובד נקי והכל בסדר.

שוב, החנויות שם - לא ברור ממש איזה סחורה הם מקבלים, אם מדובר ברפבריש לא רפבריש, חיקוי לא חיקוי ובגלל זה תמיד צריך לבדוק.

המפתח בחנויות האלה זה לדעת להתנהל עם המוכר כי הכל בנוי שם על "כבוד" או במילים אחרות "שכונה", אבל בסופו של דבר זו חנות לכל דבר ובמידה והמוצר בדוק אז ברוב המקרים הכל נגמר בסדר.

כמובן מבחינתך זה לא בסדר ואתה באמת צודק שזה לא בסדר - מבחינתי, זה בסדר גמור - יצאתי מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שמתם לב שכימעט כל אחד שרשם פה שהוא קנה ממנו הייתה לו בעיה כולשהי ?

יעקב

זה לא בדיוק נכון קניתי ליפני בערך 6 שנים משם מגבר של רד סאונד שעד היום הוא עובד מכרתי אותו לחבר ובזמן שהוא היה אצלי הוא עבד כמעט כל הזמן בווליום גבוה. דווקא כל מוצר שקניתי מציון החזיק מעמד ועדיין מחזיק מעמד בלי שום בעייה ובהרבה מוצרים שקניתי מחנות במחירים גבוהים הייתה לי איתם בעייה וההתקנה נעשתה ע"י המתקין שמכר לי {לא מהתחנה}אז לבוא ולהגיד סתם דברים זה לא במקום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בתקופה שמכרו שם מגברים של רד סאונד היה רק יבואן אחד ולכן לא היה אפשרי לקבל מוצר רפרביש , חוץ מזה שמהגברים של רד סאונד ביחס למחיר שלהם נתנו תמורה מלאה לכסף . ודרך אגב היום אותם מגברים נמכרים תחת שם CARDINAL .

עכשיו ברשותכם אני אבהיר לכם כמה דברים על חנויות התחנה המרכזית , הראשונה נמצא שם בחור שאין לי מושג מה שמו , הוא קרוב משפחה של בעל הבאסטה שנפטר לפני כמה שנים וקראו לו נתן , אצלו יוסי עבד בהתחלת דרכו כמוכר ואני עוד חבר עבדנו כמתקינים בימי שישי שהיה שם ממש בלאגן . יש לציין שנתן ז"ל היה בחור אמין וכל מילה שלו הייתה מילה , אם משהו לא תקין מחליף מייד בחדש בלי ויכוחים ולא היה מתעסק בכלל ברפרבישים היה תמיד עובד עם היבואנים הרישמיים .

יוסי ונתן הסתכסכו ויוסי החליט שהוא פותח באסטה משלו בצמוד לבאסטה של אביו שזו כיום הבאטסה האמצעית ולאחר חודשיים מיום הפתיחה נתן נפטר ומי שהמשיך את דרכו בבאסטה הוא אח של אישתו , גם בחור מאוד נחמד ואמין מאוד .

לאחר בערך חצי שנה מישהו שניסה לפרוץ לבאסטה של נתן ז"ל עם מסור דיסק דאג להעיף גיצים לתוך הבאסטה ובתוך הבאסטה היה ברזנט ירוק שמין הסתם עלה באש ואז כל הבאסטה נשרפה קליל , ממש לא נשאר שם כלום , הבאסטה עברה שיפוץ וקיבל אותה בחור שאין לי מושג מיהו ומה שמו , עד היום הוא שם , יוסי בבאסטה האמצעית , וציון בבאסטה האחרונה למטה למטה .

עכשיו בתור אחד שהיה ממש קרוב אליהם ויודע את כל מה שמתנהל שם אני אמליץ לכם בדיוק מה לעשות ואיך לעשות אצל מי כדאי לקנות אם בכל ואצל מי לא לקנות וגם להתקין ( למרות שכבר בעבר רשמתי לפי בקשה את כל הדברים האלה )

כמו שכבר אמרתי בבאסטה הראשונה אין לי מושג מה קורה כיום אז כדאי לבדוק טוב טוב .

בבאסטה של יוסי , יש מוצרים טובים שעליהם הוא לא מוריד שקל ויש כמובן מוצרים רפרביש שעליהם אפשר לשחק במחיר והרבה , להזכירכם ! מוצר רפרביש זה מוצר שהתגלתה בו תקלה בזמן התקנתו כחדש וחזר לתיקון ונמכר שוב פעם כחדש , רפרביש יכול להיות גם מוצר שסתם אחד מהכפתורים שעל הפאנל לא היה נלחץ טוב או סתם פין שהתעקם בפאנל , זה עדיין לא אומר שהמוצר לא תקין גם אין חובה על המוכר לומר שהמוצר הוא רפרביש ( להבדיל מאתר אינטרנט שמוכר מוצר רפרביש ועל המוכר חובה לצין שזהו מוצר רפרביש ) . לסיכום אצל יוסי , שווה לבדוק קנייה אצלו , מומלץ מאוד לא להתקין אצלו !

הבאסטה של ציון ואח שלו יעקב , שני בחורים מאוד נחמדים , חברים של יוסי למי שלא יודע , משדתלים ללכת בעקבות נתן ז"ל שזה אומר מוכרים מוצרים תקינים וכמעט לא מתעסקים ברפרביש , קצת קשה להתווכח איתם על המחיר אבל תמיד שווה לנסות גם אם הורידו לך 20 ש"ח זה שווה בשביל ההרגשה הטובה . אם כבר להתקין אז מאוד מומלץ להתקין אצל ציון , התקנות ממש טובות וגם יודע לכוון בצורה ממש טובה .

לסיכום כללי , בסה"כ היום מחירי הבאסטות למוצרים מיבואנים ומחירי אתרי אינטרנט וחנויות רגילות הם פחות או יותר אותו הדבר אז תעשו את השיקול שלכם איפה לקנות ואם שווה !

בהצלחה !

• תוכן חדש...