Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי משאבת דלק של סובארו DL 83 אני צריך להשתמש בה למשהו לא קשור לרכב.

אני רוצה לשאוב איתה נוזל קירור לרדיאטור באופן קבוע שהמשאבה תעבוד קבוע, אני ניסיתי והצלחתי היא עבדה מצויין מספר דקות ואז הפסקתי, השאלה היא אם היא יכולה לעבוד קבוע שהיא שואבת נוזל קירור לרדיאטור?

המשאבה היא בצורה עגולה כזאת ולא מרובעת..

פורסם

משעמם לך?

בכל מקרה משאבת דלק נועדה לעבוד (ולהיות טבולה לצורך קירור) בדלק ולא באתילן גליקול מהול במים, להלן נוזל קירור. אם אתה רוצה לשאוב נוזל קירור קר תוכל להשתמש במשאבה של מכונת כביסה או במשאבה שמחברים למקדחה.

פורסם

חחח לא משעמם לי אבל אני צריך משאבה כזאת כי אני עושה איזה משהו עם המשאבה הזאת והיא תזרים נוזל קירור

(זה משהו למחשב מערכת קירור מים)

פורסם

תשתמש במשאבה של מכונת כביסה, היא מתאימה. אם אתה רוצה חומר בתחום פנה אליי בה"פ, קירור מים הוא ממש חלש, אם אתה רוצה לבנות משהו רציני לצורך אובר קלוקינג היום הולך טוב קירור בגז, חלקי המערכת זולים יחסית והוא הרבה יותר אפקטיבי.

פורסם

לאא המשאבה של מכונת כביסה ענקית ...

חשבתי על משאבה של השפריצרים של הוישרים היא גם טובה לא?

היא יכולה לעבוד הרבה זמן?

פורסם

למרות שזה לא הפורום אומר לך שעצתי לך לרדת מהעניין. קירור מים למחשב זה בשפה עדינה "חארטה בארטה". כדי להגיע לקירור טוב תצטרך גם רדיאטור וגם מאוורר. איפה תשים את כל זה?!

אם אתה רוצה לעשות משהו ייחודי תשקיע בגוף קירור תרמו-אלקטרי (אפקט פלטייר).

פורסם

אביב צודק.

במידה ואתה רוצא לקרר מחשב עם מע' קירור מבוססת נוזל קירור יש כאלה מוכנות של חברת ZALMAN או THERMALTAKE.

בכל אופן זה פורום טכנ לרכב ולא למערכות מחשב.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...