Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון נכנסתי למתקין והוא המליץ לי אליהם

וככה יש לי רדיו דיסק וקומפננט של focal 165kf

rca של סטינגר הכסוף סדרה גבוהה

המליצו לי על המגברים של focal גם ומגברים של genesis

באיזה מחירים ? יש הבדל אדיר בין בוסטון לגנסיס ? לא כ"כ מכיר את המגברים של פוקאל , אבל המגברים של גנסיס הם בין הטובים בעולם , והם עולים בהתאם.

ולגבי שני החברים שהחליטו משום מה שבוסטון היא חברת היי אנד , אני חושש שלא שמעתם את בוסטון ליד חברת היי אנד אמיתית . לכמעט כול החברות האמריקאייות יש צליל מאפיין מאוד , שזה צליל גדול אבל ללא איפיונים בתוכו , ובד"כ הדגשת הבאסים ע"ח המיד . ולדבר על מיקרו דיינמיק בציוד שלהם זה בכלל OUT OF QWESTION .

מעטות מאוד החברות האמריקאיות שיוצאות מהמשבצת הזו , ובד"כ הפחות טובות שבהן כמו בוסטון מיישמות את האסטרטגיה הגרועה הזו באורח גרוע . אז אם "קיר" של סאונד נקרא אצלך היי אנד זה בסדר זה הטעם שלך .לרוב האנשים זה בכלל לא מספיק להקרא רמקול ששווה לקנות

וזה שאפיניון , אתר מחירים אמריקאי כמו זאפ שלנו קובע שהם היי אנד , נו באמת

בברכה יהודה

פורסם

בוסטון חברה עם מוצרים טובים. חלקם טובים יותר וחלקם פחות. הם לא חברת היי אנד . בדיוק לפני כמה חודשים ביקש ממני מישהו שהכרתי בעבודה לשמוע ולחוות דעה על המערכת שלו ברכב. היא נשמעה טוב מאוד אבל לא משהו יוצא דופן - אחר כך שאלתי אותו מה היה שם ומדובר ב Z-6.

לא צריך להפריז ולא להמעיט ברמת החברה.

לגבי המגברים - בעיקרן בוסטון חברה שיותר התפרסמה בזכות רמקולים ופחות בהקשר למגברים.

אני אישית הייתי מעדיף לקנות מגבר מחברה שמגברים זה התחום שלה ולא מגבר מחברה שההתמחות שלה זה רמקולים ובין היתר גם עושה מגברים. כמובן שזה לא כלל חד משמעי ויש יוצאי דופן , אבל העיקרון ברור.

בכל מקרה , אם תצליח לשים יד על אחד מהמגברים של גנסיס במגבלות התקציב שלך , לך על זה . מגברים משובחים בכל אמת מידה. זכיתי להתנסות בכמה וכמה דגמים שלהם וכולם עשו עבודה יוצאת מהכלל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
Croc (גנדי, נכון? :-)), באודיו לרכב (לא יודע איך בוסטון באודיו ביתי), בוסטון נחמדים מאוד (לא אמרתי היי אנד - לא להתנפל עלי :wink:)

איכותיים, לא זבל'ה.

לא התנפלתי.

וזה בדיוק מה שאמרתי - שהם לא זבל.

אבל יש כאן כמה פאנים מושבעים כנראה :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בקיצר חברה לא לריב סך הכל רציתי חוות דעת ושמישהו יענה לי על מה כדאי ללכת על איזה מגבר בשביל ה focal 165kf

ורדיו דיסק שיש זה DEHP80MPוPioneer פרימיר וחזק רמקולים אחורים שיש זה של פיוניר אבל הם לא משנים לי כי הם רק לליוי

דרך אגב איך המגבר הזה חוות דעת?

http://shopping.yahoo.com/p:Alpine%20MRV-F345%20Car%20Amplifier:1992109893:page=details;_ylt=Atf8vGZiMynyr.G9ROTnAwWgDSUF;_ylu=X3oDMTBiZ2o2Y3ZwBHNlYwNzaWJzcGVj

ואיך המנובלוק הזה?

http://electronics.pricegrabber.com/amplifiers/m/6396577/details/

פורסם

המליצו לי עכשיו ללכת על מגבר מגבר 4 ערוצים DLS CA-41 4

ועל סאב של JL AUDIO 10 דגם 10W3V3

או של חברת hertz אני מקווה לשמוע את דעתכם אני חייב להתחיל את ההתקנה האישה עוד מעט רוצחת אותי :cry:

שהיא נוסעת ללא ריפודים בדלתות וכל התא מטען מפורק אנא עזרו לי :wink:

פורסם

אלפיין היא חברה טובה מאוד . היא לא כ"כ מתמחה במגברים (אולי בסדרת ה F1 שלה) , ולכן לא תפסיד מלקנות את המגברים שלה ומאידך אתה יכול להשיג טובים מהם במחיר הזה או קרוב אליו . אולי תגדיר תקציב ואז נוכל לכווין אותך יותר ?

בברכה יהודה

פורסם
המליצו לי עכשיו ללכת על מגבר מגבר 4 ערוצים DLS CA-41 4

ועל סאב של JL AUDIO 10 דגם 10W3V3

או של חברת hertz אני מקווה לשמוע את דעתכם אני חייב להתחיל את ההתקנה האישה עוד מעט רוצחת אותי :cry:

שהיא נוסעת ללא ריפודים בדלתות וכל התא מטען מפורק אנא עזרו לי :wink:

מקווה להמלצה הכי כדאית אני משיג במחיר יבואן

פורסם

הסאב של JL שציינת הוא סאב טוב מאוד.

לגבי מגברים , לא הבנתי מה אתה מחפש ?

בהתחלה אמרת מגבר לקומפוננט , אחר כך הכנסת קישורים של מגברי 4 ערוצים ומגברי מונובלוק.

איזה המלצה בדיוק אתה רוצה לאיזה רכיבים ואיזה תקציב ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...