Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את החברה הזו מהרמקולים בהיתיים שלהם.

יבואן ישפאר.

מחירים בארץ יקרים מדיי.

חברה לא זבל אבל הציוד הוא ברמת budget - ז"א די זול ובסיסי.

סביר להניח שבציוד לרכב המצב אצלהם דומה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה יש לך המלצות למגברים והאם הסתכלת על הנתונים של המגברים שלהם?

ככה יש לי מיצובישי סופר לנסר ואני רוצה להתחיל לבנות בה מערכת שישמעו די טוב

פורסם

איך בדיוק הגעת לציוד של היצרן הזה דווקא?

כדי שכולם יוכלו לעזור לך - אתה חייב לפרט צרכים ותקציב.

פורסם

דבר ראשון נכנסתי למתקין והוא המליץ לי אליהם

וככה יש לי רדיו דיסק וקומפננט של focal 165kf

rca של סטינגר הכסוף סדרה גבוהה

המליצו לי על המגברים של focal גם ומגברים של genesis

פורסם

יבואן ישפאר.

מחירים בארץ יקרים מדיי.

קרוק אני לא יודע מאיפה הבאת את השטות שכתבת אבל בוסטון אקוסטיק היא חברה ברמה מאד מאד גבוהה.

יש להם סטים מאד מקצועיים לבית ולרכב ומחיר סטן כזה הוא כ800$,ואני יכול להבטיח לך שהוא לא משתווה לשום רמקול של מורל שתשים לידו.

אז החברה הזאת היא הכי לא ,budget בעולם,לכל חברה יש את הסדרות הנמוכות והזולות כי לא כולם יכולים להרשות לעצמם רמקולים במחיר משכורת חודשית.

ולשואל השאלה כדי לתת לך מושג, החברה הזאת ברמה של פוקאל אם לא מעבר.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

יבואן ישפאר.

מחירים בארץ יקרים מדיי.

כן, בטח, נכון מאוד ויש לציין אפילו תיאור מדוייק.

בגלל זה ה-Z עולה בארה"ב (!) באיזור ה-700$ ונחשב אחד מהקומפוננטים הטובים בעולם.

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1082

כמו כן קיבל ביקורות מצויונות ב-Epinions:

http://www.epinions.com/pr-Boston_Acoustics_Z6

לא, אני לא מפרסם אותם. אבל לקרוא למוצרים שלהם בינוניים, זו פשוט הטעייה.

עריכה:

למען הסדר הטוב אני אציין שיש לי קומפוננט שלהם RC620, ואני מאוד - מאוד מרוצה.

אני לא מנסה להגן על אגו פגוע, העובדות שציינת הן פשוט לא נכונות בעליל.

פורסם

בוסטון אקוסטיקס היא חברה, וכמו כל חברה שמכבדת את עצמה יש דגמים זולים ויש דגמים יקרים.

לבוא ולהגיד "אני יכול להבטיח לך שהוא לא משתווה לשום רמקול של מורל שתשים לידו" זו שטות גמורה. מה, גם הסופרימו לא מספיק טוב?

ואת האמת? אף פעם לא נתקלתי בהמלצה על סדרת ה Z, גם לא בפורומים האמריקאיים ה"פטריוטיים". לא יודע מאיפה הבאת את הכותרת שזה אחד הסטים הטובים בעולם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בוסטון אקוסטיקס היא חברה, וכמו כל חברה שמכבדת את עצמה יש דגמים זולים ויש דגמים יקרים.

לבוא ולהגיד "אני יכול להבטיח לך שהוא לא משתווה לשום רמקול של מורל שתשים לידו" זו שטות גמורה. מה, גם הסופרימו לא מספיק טוב?

ואת האמת? אף פעם לא נתקלתי בהמלצה על סדרת ה Z, גם לא בפורומים האמריקאיים ה"פטריוטיים". לא יודע מאיפה הבאת את הכותרת שזה אחד הסטים הטובים בעולם.

איתמר.

איפיניונס תמיד היה מספיק טוב בשבילי:]

פורסם

אני חושב שהתשובה של איתמר הכי נכונה פה. בוסטון היא החברה אמריקאית שלטעמי הכי טובה מכל החברות הממוסרחות כמובן.

היא אינה ברמה של HIGH-END כמו JL לא נמצאים, החברות אמריקאיות מיצרות מוצרים לרוב למוסיקה שעושה רעש ואין מה לשמוע חוץ הבאסים שיש בהם, למרות זאת בוסטון נותנים יחס גם לשאר הדברים ולא רק לבאסים כמו החברות האחרות, כגון JL שיצא עם סדרת C5 החדשה שלה(לא יצא לשמוע אבל בהחלט חושב על לשמוע סט של הסדרה).

בוסטון הינה עוד חברה עממית ובארץ אינה שווה את המחיר שלה, בחו"ל אולי וגם בספק החברות האמריקאיות הממוסרחות קצת נסחפו עם מחירים של המוצרים שלהם.

בקיצור אין להשוות סט כמו הסופרימו לסדרת ה Z של בוסטון מכיוון שהוספרימו בכמה רמות טובות מעל. אבל אכן בוסטון יכולה להפתיע עם המוצרים שלה את חובבי המוסיקה בארץ ואכן מדובר בחברה עם מוצרים טוב.

ולגבי נושא הת'רד אני לא מאמין שמישהו שמע את המגבר הנ"ל או בכלל מגבר אחר מסדרת הGT שהיא הסדרה היחידה לליין המגברים של בוסטון, כמו כל מגבר אמריקאי אני משער שהמגבר אכן עושה בסוף את העבודה ומספק יפה את הנתונים הרשומים ואולי יותר. (לפי דעתי הסדרה הנ"ל היא UNDER RATED)

פורסם

יצא לך לשמוע בוסטון Z? לי כן, ואני יכול להגיד לך שזה היי אנד לכל דבר.

אין לי שום נסיון עם המגברים שלהם. לכן אני לא יכול להמליץ בנוגע לעניין.

פורסם

בקיצור יש לי 3000 שקל למגבר מה המלצה ללכת על focal או genesis או helix או boston בשביל הקומפננט שיש לי אני רוצה לשמוע באיכות טובה לא ברמה של תחוריות אני בונה את המערכת לאישה אני צריך ממחר להתחיל את המערכת להרכיב כי היא כבר מתעצבנת:wink: שאין לה מה לשמוע והריפודים של הדלתות מפורקות אז אנא תעזרו לי לבחור וגם סאב

פורסם

לכל המתרעמים ונעלבים - קודם כל - תלמדו לקרוא.

דיברתי על הציוד הביתי שלהם.

ורק הנחתי שהמצב דומה בציוד לרכב.

אם אתם כאלו חכמים ומכירים לעמוק את המצב היצרן במוצרים לרכב - למה לא עניתם לשואל?

הוא הרי חיפש עזרה.

לתשומת לבכם להבא.

אז בציוד הביתי זו חברה די בסיסית.

יש להם שיווק מעולה.

הפצה יעילה ופרסום מפמפם.

צריך להבדיל בין זה לבין טיב המוצרים.

שני הדברים כמובן לא מנוגדים ואין מניעה שלחברה עם שיווק אגרסיבי יהיו מוצרים מעולים.

אבל אם תעשו סטטיסטיקה תראו שיצרנים עם מוצרים שמדברים בעד עצמם לרוב לא נוקטים בגישה של שיווק מפמפם.

לכן מבחינתי זו בד"כ אינדיקאציה די טובה מה נגד מה.

snowbol,

בוסטון שווים לפוקאל? באמת?

לפי מה בדיוק הגעת למסקנה הזו?

לפי מגוון המוצרים?

לפי וותק החברה?

לפי מחזור מכירות?

לפי כמות המצאות?

נראה לי תמסגר את מה שכתבת ושלח למשרדי בוסטון - זה יעשה להם את היום.

להשוות את JMLAB ופוקאל לבוסטון זה פשוט מצחיק.

פורסם

Croc (גנדי, נכון? :-)), באודיו לרכב (לא יודע איך בוסטון באודיו ביתי), בוסטון נחמדים מאוד (לא אמרתי היי אנד - לא להתנפל עלי :wink:)

איכותיים, לא זבל'ה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...