Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקשה להחליט A4 או 320 (e36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דילמה אני מתקשה להחליט בין שתי הגרמניות הללו אולי אתם תוכלו לעזור לי...

מצד אחת יש את האודי אשר בנויה ומורכבת היטב מה שאומר שאיכות החלקים באחת משנת 96 97 תהיה טובה

כמובן שהיא בעלת מנוע לא רע בכלל אשר מספק את הביצועים (1.8t)

150 כוחוס סוס זה מספיק לי כרגע

וכמובן ההיתרון הגדול שלה על פני ה ב.מ.וו הוא כמו שנאמר שאודי זה סמל סטטוס לצנועים (לא שצנועים צריכים סמל סטטוס)

מה שאומר שאפשר למצוא אחת במצב טוב אשר שימשה איזה רופא שינים או איש היי טק

מה שמביא אותי לנקודה הבאה הבימר:

כמובן שדבר ראשון הסמל שלה הולך לפניה לדעתי היא מעוצבת בצורה יותר מעניינת מהאודי והיא כמובן הנעה אחורית ובעלת מנוע אגדי ה6 טורי שמספק הספק זהה לזה של האודי אבל היא כנראה תהיה יותר מהנה לנהיגה עם תחושת הגה מצויינת בעולם אידיאלי הייתי לוקח את הבימר אבל בשוק האמיתי המצב הוא אחר

דבר ראשון שמתי לב לתופעה שחוזרת על עצמה באופן מטריד שכל המודעות מכירה של המודל הנל ושאר הדגמי המותג נכתבים בשגיאות כתיב היסטריות! אני לא קונה רכב מבן אדם שלא יודע לכתוב.

עוד דבר שמפריע לי זה העבודה שרובן מצויידות ב300 מסכי די.וי.די מערכת שמע שווי של 20000 שקל וגאנטים בגודל של הבית שלי ואיך לא אורות אחוריים שקופים וחלונות שחורים....

בקיצור קשה למצוא אחת אשר מוחזקת על ידי אישה חביבה או איש משפחה רגוע

שתי שאלות אלכם

1.כמה יקרה לתחזוק האודי לעומת אחותה הבווארית

2.כמה יהיה קשה למצוא אקזמפל מקורי ושמור משנים 93-97 ?

Porsche 944 turbo

פורסם

אף איש היי-טק לא נוסע ב- A3, ועוד טורבו, ועוד מ- 96.

ולגבי הבימר - צריך לחפור הרבה עד למציאת אקזמפלר שמור...

שניהם רכבים לא זולים לאחזקה קח את זה בחשבון.

עוד נתון מעניין (מבאס) הוא הביטוח המטורף של הבימר - קשור בקשר ישיר לאנשים שהזכרת..

שיש להם חיבה גדולה מהרגיל להיתקע ברכבים אחרים

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אוקי דן כמה את חושב שהכוח של ה318 מורגש לעומת ה320 ההבדל העיקרי בין שני המנועים הוא מספר הצילנדרים אם אני לא טועה אין הבדל משמעותי בכוח (150 מול 143) השאלה היא כמה ממונט היא מייצרת לעומת ה320

גם אני ראיתי כמה דוגמאות למכירה במחירים סבירים במצב טוב חלקם אפילו מקוריות לחלוטין!

אני משאר שזה בגלל שה318 הוא הדגם כניסה לסידרה 3 (להוציא את ה316 הנוראי)מה שהופך אותו לאטרקטיבי לעקרות בית מרמת השרון

Porsche 944 turbo

פורסם

תלוי מה אתה מחפש האמתי ה320 יותר חזקה אבל היא יותר נדירה קשה למצוא אחת כזאת , אם אתה מחפש תאוצה ומהירות הA4 1.8 טורבו תהיה יותר מהירה אבל אם אתה לא מחפש את זה אז אתה יכול ללכת על ה318 , לאחי יש כזאת קבריולט נסעתי עליה ולפי דעתי התאוצה ממוצעת כמו יפנית עם מנוע 1600 אולי קצת יותר מהירה .

פורסם

זה הכל כמו יפנית 1600 חשבתי שתהיה קצת יותר מהירה...דרך אגב האם תחזוקת קבריולט יקרה יותר מתחזוקה של מבנה רגיל?

(בהנחה שהגג אינו קרוע )

Porsche 944 turbo

פורסם
זה הכל כמו יפנית 1600 חשבתי שתהיה קצת יותר מהירה...דרך אגב האם תחזוקת קבריולט יקרה יותר מתחזוקה של מבנה רגיל?

(בהנחה שהגג אינו קרוע )

ביטוח שחיטה

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אני משלם על 318 קבריולט שנת 96 בסביבות ה9000 ש"ח ועוד דרך העבודה כי יש לי הנחה שאלתי בחברות ביטוח אחרות אמרו לי 17,000 ש"ח ביטוח חובה + מקיף + נהג מגיל 21 .

אבל זה גם תלוי בגיל שלך ובעוד נתונים אבל זה בערך המחירים.

רשמתי שהיא טיפה יותר מהירה מ1600 יפנית .

פורסם

ובכן אני בן 24 עם עבר נקי לחלוטין

אני לא מפחד לשלם עוד כמה אלפי שקלים על ביטוח :)

האם צריכת הדלק עולה בשל העובדה שהרכב הוא נטול גג?

Porsche 944 turbo

פורסם
ובכן אני בן 24 עם עבר נקי לחלוטין

אני לא מפחד לשלם עוד כמה אלפי שקלים על ביטוח :)

האם צריכת הדלק עולה בשל העובדה שהרכב הוא נטול גג?

הגרסה נטולת הגג כבדה יותר, סביר להניח שגם הגרר גדל טיפה אז צריכת הדלק תיהיה מעט גבוהה יותר, אבל ההפרש זניח.

פורסם

לפסול רכב בגלל טעויות כתיב (אני יודע למה התכוונת) זה טיפשי.

חפש, במיוחד 4 דלתות, תמצא כמה דברים נחמדים.

נתונים לשיקול:

1. הב.מ.וו תהיה משמעותית יותר אמינה מהאאודי ותחזוקה שלה תהיה יותר זולה, מבחינה מכנית (לא להאמין, כן..).

2. האאודי די אמינה גם ככה, אבל לא מזדקנת בכבוד כמו הב.מ.וו

3. אל תקח פחות מ-320, תפזול ל-325. מתחת לזה, זאת עגלה בלי סוסה.

4. האאודי טורבו תהיה יותר חזקה מ-316 עד 320. האוטו הזה כבד.

5. הביטוח לא מאוד יקר. אפשר למצוא באזור ה-4-5K, לא בשמיים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רועי תודה....תשובה עניינית

אני מופתע חשבתי שאודי בנויה טוב יותר מ.ב.וו אבל כנראה שטיעתי

כמה נורא תהיה צריכת הדלק של 325 לעומת 320?

Porsche 944 turbo

פורסם

לא ברור לי למה חשבת ככה.

למה שפאסאט בשינוי אדרת תהיה יותר אמינה מב.מ.וו.

משולב, 320 תעשה כ-1:9-1:10 (אם אתה לא חי בת"א בפקקים כל היום).

325 תעשה נתונם שיותר דומים ל 1:7-1:8.

כמובן שמאוד תלוי גודל הג'אנט ורוחב הצמיג (בב.מ.וו אתה יכול למצוא את כל המידות האפשריות, רובן ענקיות).

אני חטפתי שוק מההבדל בצריכת הדלק.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...